Nieuws

 

Op ieder type consult/traject is inmiddels een wachtlijst ontstaan van enkele weken.
Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter.
Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

Informatie met betrekking tot het Coronavirus (pandemie)
De gezondheid en veiligheid van jou als client, de samenleving en van Caroline is het allerbelangrijkste.
Carma Coaching blijft de adviezen van de WHO en het RIVM op de voet volgen en past eventuele maatregelen hierop aan. Het is van groot belang dat de praktijk alsmede de clienten maatregelen treffen om verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan.
We hopen dat je, waar je ook bent, veilig voelt en dat het je lukt positief te blijven in de komende periode.
Liefde in tijden van Corona!

UPDATE CORONA VIRUS 31 maart n.a.v de nieuwe maatregelen
Carma Coaching werkt mee aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. Caroline was daarom genoodzaakt om per 23 maart geen persoonlijk contact meer te hebben met clienten in de praktijk. Contact beroepen zoals o.a. coaches mogen enkel nog via beeld-bellen in contact treden. Alle (reeds ingeplande) readings en consulten kunnen gewoon doorgaan maar vinden tot 1 juni enkel plaats via Skype. De afspraken blijven dus staan op dezelfde dagen en tijden. Mocht je een consult hebben geboekt van 90 minuten dan zal de reading in 2 x 45 minuten worden aangeboden vanwege de 3G/4G/WiFi straling.
Het bieden van consulten/readings via Skype gaat verder prima en verliest niet aan kracht. Bovendien bied Carma Coaching ook gewoon reguliere Skype sessies aan.

Wil je toch liever live contact dan verzetten/plannen we de afspraak naar juni en/of wanneer de overheid i.s.m de RIVM dit veilig acht.

Het aanvragen van consulten kan overigens ook gewoon via het menu Consult aanvragen doorgang vinden. Nieuwe aanvragen worden wel, tot in ieder geval 1 juni, omgezet in Skype sessies.
Caroline ondersteunt je graag in deze uitdagende tijd.

Heb je een Healing sessie, een behandeling, gepland staan binnenkort? Deze wordt verzet naar een nader te bepalen datum in juni. Hierover ontvang je een persoonlijk bericht.

 


Caroline werkt als consulent bij Topconsulenten.
Je kunt via deze lijn telefonisch of via de chat uitreiken voor 1,50 euro per minuut via credits of voor 15 euro een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).
Tot 1 juni a.s. kun je Caroline ook bereiken via 0909-7000 000. Handig als je geen account hebt. 
Je kunt Caroline vinden onder de naam Carma Coaching of boxnummer 592.
Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn.
Telefonische consulten zijn normaliter niet aan te vragen via het menu consult-aanvragen of contactformulier. Maar we maken in deze periode graag een uitzondering. Indien je Caroline wilt consulteren via de bellijn dan kun je via het contactformulier uitreiken.

Tot eind mei a.s kun je een Special Heart Reading aanvragen. Deze tijdelijke reading (via Skype) is in het leven geroepen om je een energie boost te geven nadat Caroline jouw energie heeft gescreend. Ook versterkt het je hart-immuniteit.
Daarnaast ontvang je een verkorte heartfulness training om de stress uit je lijf te krijgen en laat Caroline je zien hoe jij je angsten kunt ombuigen in liefde. Zo krijg je meer houvast in je eigen belangrijke missie en ook meer begrip voor de huidige wereldwijde transformatie (Corona virus) – iets wat (ook) veel van jou – als lichtwerker, nieuwetijdskind of HSP’er – vergt.
Mochten je gidsen/spirituele begeleiders nog hartekreten dan wel adviezen voor je hebben en/of je (ziels)geliefde(n) vanuit hartsniveau nog iets aan je willen meegeven, dan hoor je dat uiteraard ook

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

Pin It on Pinterest