Nieuws

 

Op ieder type consult/traject is inmiddels een WACHTLIJST ontstaan van enkele weken. De readings worden in overleg ingepland van maandag tot en met donderdag.
Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter. Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

Ken je het Transformatie-Traject (persoonlijk Heartfulness/Focus training van 6, 8, 10 of meer sessies al om jou intensief te kunnen begeleiden in je spirituele ontwikkeling n.a.v bijv. een burn-out, een BDE en/of een ontmoeting met de zielsverwant/tweelingziel? Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief van 90 euro per sessie. Je kunt je enkel aanmelden voor dit traject via het contactformulier, optie ‘Aanvraag transformatie traject’, temeer er alvorens het traject van start gaat een intake gesprek plaatsvindt. Dit traject is (dus) niet standaard (aan te vragen) via de ‘webshop’ omdat het een ‘op maat product’ is, geheel gericht op jouw missie, doelen, zielsverbinding, leven,- en zielspad en je (harte)wensen.

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

 

 

 

 

Social Media

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

Pin It on Pinterest