Nieuws

 

Op ieder type consult/traject is inmiddels een wachtlijst ontstaan van enkele weken.
Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter.
Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

Informatie met betrekking tot het Coronavirus
De gezondheid en veiligheid van jou als client, de samenleving en van Caroline is het allerbelangrijkste.
Carma Coaching blijft de adviezen van de overheid en beroepsorganisaties op de voet volgen en past eventuele maatregelen hierop aan. Deze maatregelen zijn (ook) opgenomen in een disclaimer die je ontvangt per mail indien je een consult hebt aangevraagd. 

UPDATE CORONA VIRUS augustus 2020
Carma Coaching werkt mee aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.
Vanaf 1 juni jl zijn alle consulten weer ingepland in de praktijk, maar kunnen op ieder moment, wanneer het virus weer oplaait, worden omgezet in Skype sessies. Eventueel kun je dan ook kiezen voor een consult in de natuur.

Werkwijze live consulten
Ik vertrouw op jouw eerlijkheid maar ga ervan uit dat niemand met de inmiddels bekende ziekteverschijnselen mij zal opzoeken en vice versa.
Verder hanteer ik de richtlijnen die nu bij iedereen wel bekend zijn.
Een disclaimer en een vragenlijst wordt met de bevestigingsmail meegestuurd, de vragenlijst mag je ingevuld, maximaal twee dagen voor aanvang van het consult, aan mij terugsturen.

Kiezen voor een consult in de natuur in de lommerrijke omgeving van Gooise Meren is ook mogelijk, dit geldt voor sessies van 45 en 60 minuten. Mocht je voorkeur hiernaar uitgaan, vermeld dit dan in de mail correspondentie. Indien het weer het niet toelaat wordt de sessie omgezet in een Skype reading.

Je kunt gewoon annuleren als je ziek bent of als je huisgenoten gezondheidsklachten hebben, dan wel in aanraking zijn geweest met het corona virus. Dan verzetten we de sessie of kun je besluiten om de sessie om te zetten in een skype-reading. Mocht je een consult of reading van 90 min hebben geboekt, dan zal het Skype consult in 2 x 45 min worden aangeboden.

Het blijft voorlopig nog een onzekere tijd, dus laten we eerlijk zijn, al helemaal over onze gezondheid. Dan hoeven zowel jij als cliënt en ik als coach geen onnodige risico’s te lopen. 

Een healing sessie, aldus een behandeling, wordt vooralsnog tot 1 september opgeschort omdat er geen voldoende afstand gehanteerd kan worden. Mocht je een healing sessie hebben aangevraagd en niet willen wachten totdat het bieden hiervan weer mogelijk is, dan kun je de sessie omzetten in een reading naar keuze.

Het aanvragen van readings kun je gewoon blijven indienen via het menu Consult aanvragen. 
Mocht Caroline zich niet veilig voelen onder (de huidige) omstandigheden of wanneer de overheid of beroepsorganisatie (Adiona) met noodzakelijke wijzigingen komt mbt contact beroepen, dan laat zij je dat zsm weten.

 

Caroline werkt als consulent bij Topconsulenten.
Je kunt via deze lijn telefonisch uitreiken voor 1,50 euro per minuut via credits of voor 15 euro een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).
Ook kun je Caroline bereiken via 0909-7000 000. Handig als je geen account hebt.
Je kunt Caroline vinden onder de naam Carma Coaching of boxnummer 592.
Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn.

Ook kun je sinds kort, via mijn profiel, een bel afspraak maken. Dat doe je door op mijn profielpagina de button ‘Nu Gebeld worden’ aan te klikken. Ook als ik niet online ben is dit mogelijk.
Je kunt dan kiezen om binnen een paar uur tijd door mij teruggebeld te worden.
Dit lukt natuurlijk niet altijd;-), maar de optie is er.

 

Voel jij je gestrest, eenzaam of zit je er emotioneel doorheen? Heb je behoefte aan een luisterend oor en/of wil je met Caroline praten over alles wat jou (momenteel) bezighoudt en/of waar jouw hart antwoorden op wil?
Per 1 mei bied Carma Coaching “I MEET YOU IN NATURE” life coaching sessies aan tegen een aantrekkelijk tarief. Meer inhoudelijke info kun je hier vinden
Deze wandel-coaching-sessie – in de natuur – in de omgeving van Gooise Meren is aan te vragen tot 1 september a.s.

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest