Nieuws

 

Op ieder type consult/traject is inmiddels een wachtlijst ontstaan van enkele weken.
Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter.
Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

Informatie met betrekking tot het Coronavirus
De gezondheid en veiligheid van jou als client, de samenleving en van Caroline is het allerbelangrijkste.
Carma Coaching blijft de adviezen van de WHO en het RIVM op de voet volgen en past eventuele maatregelen hierop aan.
We hopen dat je, waar je ook bent, veilig voelt en dat het je lukt positief te blijven in de komende periode.
Liefde in tijden van Corona!

UPDATE CORONA VIRUS 6 mei n.a.v de persconferentie
Carma Coaching werkt mee aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. Caroline was daarom genoodzaakt om per 23 maart jl. geen persoonlijk contact meer te hebben met clienten in de praktijk. Contact beroepen zoals o.a. coaches mochten enkel nog via beeld-bellen in contact treden.
Vanaf 1 juni aanstaande worden consulten weer ingepland in de praktijk. Echter zullen de meeste sessies plaatsvinden op een nader te bepalen locatie buitenshuis, Caroline wil haar eigen praktijk te Bussum vrijhouden van het virus, teneinde niemand te kunnen besmetten (wegens de vele clienten die dagelijks over de vloer komen).

Werkwijze live consulten
Ik vertrouw op jouw eerlijkheid maar ga ervan uit dat niemand met de inmiddels bekende ziekteverschijnselen mij zal opzoeken en vice versa.
Verder hanteer ik de richtlijnen die nu bij iedereen wel bekend zijn.
Een vragenlijst wordt met de bevestigingsmail meegestuurd, deze mag je ingevuld, maximaal twee dagen voor aanvang van het consult, aan mij terugsturen.

Tijdens een reading/sessie houden we gepaste afstand van elkaar. Ik zal zorgdragen voor een goede ventilatie. Aan mondkapjes/gelaatsbescherming doen we niet als dat niet nodig is (dit kan – ter plekke – worden gewijzigd, indien gewenst). Het is wel fijn als je van te voren je handen grondig wast.

Kiezen voor een consult in de natuur in de lommerrijke omgeving van Gooise Meren is ook mogelijk, dit geldt voor sessies van 45 en 60 minuten. Mocht je voorkeur hiernaar uitgaan, vermeld dit dan in de mail correspondentie. Indien het weer het niet toelaat wordt de sessie omgezet in een Skype reading.

Je kunt gewoon annuleren als je ziek bent of als je huisgenoten gezondheidsklachten hebben, dan wel in aanraking zijn geweest met het corona virus. Dan verzetten we sessie of je kunt besluiten om de sessie om te zetten in een skype-reading.

Het blijft voorlopig nog een onzekere tijd, dus laten we eerlijk zijn, al helemaal over onze gezondheid. Dan hoeven zowel jij als cliënt en ik als coach geen onnodige risico’s te lopen. 

Een healing sessie, aldus een behandeling, wordt tot uiterlijk 1 september opgeschort omdat de anderhalve meter niet gehandhaafd kan worden. Mocht je een healing sessie hebben aangevraagd en niet willen wachten tot september dan kun je de sessie omzetten in een reading naar keuze.

Het aanvragen van readings kun je gewoon blijven indienen via het menu Consult aanvragen. 
Mocht de overheid i.s.m de RIVM met noodzakelijke wijzigingen komen mbt contact beroepen dan laat Caroline je dat zsm weten.

 


Je kunt je per heden aanmelden voor de ❥ SOULMADE RETREAT op zaterdag 8 en zondag 9 augustus a.s.
We hebben een combinatie weten te maken van mooie en inspirerende workshops en activiteiten, gericht op jouw zintuigen, ziel en zielsgeliefde.
Caroline beantwoordt al je vragen rondom zielsliefde en nieuwetijdsliefde en storyteller Alma zal je inspireren met haar wijsheid, The Wanderer geeft een intiem huiskamerconcert. Het is een geweldig energiek programma.
Meer info via www.reisvangeluk.nl.
Je kunt ook kijken bij mijn agenda op de website. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@reisvangeluk.nl (of naar mij).

Waar: De Lodge te Laren (NH)
Wanneer: zaterdag 8 augstus en zondag 9 augustus 2020
All Inclusive tarief: € 495,00 p.p. early bird tarief tot juli ||
daarna € 555,00 p.p.

 

Caroline werkt als consulent bij Topconsulenten.
Je kunt via deze lijn telefonisch of via de chat uitreiken voor 1,50 euro per minuut via credits of voor 15 euro een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).
Tot 1 september a.s. kun je Caroline ook bereiken via 0909-7000 000. Handig als je geen account hebt.
Je kunt Caroline vinden onder de naam Carma Coaching of boxnummer 592.
Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn.

 

Voel jij je gestrest, eenzaam of zit je er emotioneel doorheen? Heb je behoefte aan een luisterend oor en/of wil je met Caroline praten over alles wat jou (momenteel) bezighoudt en/of waar jouw hart antwoorden op wil?
Per 1 mei bied Carma Coaching “I MEET YOU IN NATURE” life coaching sessies aan tegen een aantrekkelijk tarief. Meer inhoudelijke info kun je hier vinden
Deze wandel-coaching-sessie – in de natuur – in de omgeving van Gooise Meren is aan te vragen tot 1 september a.s.

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest