Nieuws

 

Op ieder type consult/traject is inmiddels een wachtlijst van enkele weken ontstaan. Je kunt eventueel een spoedconsult overwegen. Zie de informatie hieromtrent op deze nieuwspagina of in het menu Consult-Aanvragen.
Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter.
Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

Informatie met betrekking tot het Coronavirus
De gezondheid en veiligheid van jou als client, de samenleving en van Caroline is het allerbelangrijkste.
Carma Coaching blijft de adviezen van de overheid en beroepsorganisaties op de voet volgen en past eventuele maatregelen hierop aan.

UPDATE WERKWIJZE Januari 2022
Indien je een consult heb aangevraagd ontvang je een bevestigingsmail inclusief de werkwijze. Het is vanzelfsprekend dat we ons houden aan de basismaatregelen. Daarnaast heeft Caroline gezorgd voor een spatscherm waardoor de sessie niet op anderhalve meter hoeft plaats te vinden. Ook wordt er gezorgd voor een optimale luchtkwaliteit. 

Mochten er (wederom) wijzigingen plaatsvinden rondom contactberoepen dan wordt dat op deze nieuwpagina vermeldt.8Alle type readings/consulten kun je indienen via het menu Consult aanvragen. 

Spoedconsulten kunnen per heden ook worden aangevraagd, sessies worden dan zsm en/of op de vrijdag of in het weekend ingepland.
Hier geldt een dubbel tarief voor.

Mocht je binnen een paar dagen bij Caroline terecht willen dan kun je een spoedconsult aanvragen en het product twee keer bestellen. Dat doe je door het aantal te wijzigen van 1 naar 2.
Geef bij de omschrijving dan aan dat het om een ‘spoedje’ gaat.

 

Caroline werkt als consulent bij Topconsulenten.
Je kunt via deze lijn telefonisch via credits naar haar uitreiken:
★ Maandag t/m Vrijdag is het tarief 1,70 euro p/m
★ Weekend & Feestdagen 1,90 euro p/m

Indien Caroline niet online is kun je naast het maken van een bel afspraak ook voor 11,11 euro een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).
Tevens kun je Caroline af en toe bereiken via 0909-7000 000. Handig als je geen account hebt.
Je kunt Caroline vinden onder de naam Carma Coaching of boxnummer 592.
Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn. Meestal in de ochtend of in de (late) middag.

Ook kun je sinds kort, via mijn profiel, een bel afspraak maken. Dat doe je door op de profielpagina de button ‘Belafspraak maken‘ aan te klikken. Ook als Caroline niet online is, is dit mogelijk.

Je kunt dan kiezen om binnen een paar uur tijd teruggebeld te worden.
Dit lukt natuurlijk niet altijd;-), maar de optie is er.

 

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest