Het Heilige Mannelijke & Heilige Vrouwelijke 

the Divine Masculine & Divine Feminine

  

Jaren geleden ontdekte ik dat mijn leven bijna van de een op de andere dag veranderde. En niemand die er destijds over schreef, het onder de aandacht bracht of mij kon vertellen wat er precies gebeurde.

In feite beschouw ik wat ik ontdekte als de ontbrekende schakel, de ontbrekende schakel in (bijna) alle artikelen en you tube filmpjes etc. over Tweelingzielen en Soulmates. Aldus de ontbrekende schakel van al diegenen die de tweelingziel reis zelf ook doorliepen; de coaches en spirituele begeleiders die op allerlei manieren de manifestatie(s) van zielsliefde dachten te onderwijzen. Inclusief mijzelf dus.

Die ontbrekende schakel is “de Magische Man’, of het Heilige Mannelijke (ook wel bekend als “The Awakened Man” of “The Divine Masculine”). Het Heilige Mannelijke is een energie van het krachtige Nieuwe Tijdperk en wanneer we werkelijk gaan begrijpen hoe we met deze ongelooflijk genereuze en krachtige energie kunnen ‘werken’, dan zullen onze levens met onvoorstelbaar veel magie, licht en gelukzaligheid vervuld raken.

In het Aquariustijdperk; het nieuwe tijdperk van spirituele transformatie, draait het eigenlijk om het Heilige Vrouwelijke. Maar ik raak juist ontroerd van het Heilige Mannelijke en ik voel me vereerd dat ik met zo’n ontroerende waarheid naar buiten mag treden.

De laatste tijd schreef ik al redelijk veel over het Heilige Mannelijke en Vrouwelijke op mijn Facebookpagina ‘Nieuwetijdsliefde- Carma Coaching’. Ook veel volgers en (vaste) clienten van Carma Coaching begonnen mij steeds meer vragen te stellen en hunkerden naar meer informatie over het Heilige Mannelijke en Vrouwelijke. Hiervoor is een speciale Facebookpagina in het leven geroepen; DIVINE LOVERS
Beide energieën mogen nu een eenheid gaan vormen en in balans komen. Enkel dit zorgt voor manifestatie en co-creatie (samenwerking) met betrekking tot alles in ons leven.

Ik verbaas me dus steeds weer dat deze belangrijke & magische informatie is ‘achtergehouden’ (bewust of onbewust), hetzij ‘is vergeten’. Want eigenlijk weet niemand (nog) hoe je ermee kunt werken, hoe je werkelijk kunt leven vanuit (de mannelijke en vrouwelijke) balans en kunt co-creëren in het nieuwe tijdperk, het Aquariustijdperk. Ik heb dus duidelijk weer een kosmische push gekregen om deze belangrijke informatie de wereld in te brengen. En om het aan jou (door) te geven.

We weten allemaal dat we de laatste jaren flink hebben geworsteld met onze zielsconnecties, hoe we ons liefdesleven on hold hebben gezet. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Ons droomleven heeft lange tijd op een laag pitje gestaan. Weet van mij dat dit allemaal het ‘echte’ innerlijke werk is geweest om Liefde te Leven, om de ware Heilige Man of Vrouw te ontmoeten, te omhelzen en toe te (kunnen) laten. Je hebt niet voor niets zo hard geploeterd.

En ik ben hier om je te vertellen dat dit jouw geschenk is of zal zijn, jouw (liefdes)leven wacht op je en zal er een zijn van onvoorstelbaar veel magische dromen en momenten in licht en liefde.

 

Wanneer ontmoet ik ‘the awakened man’?

De Magische Man verschijnt op het meest onverwachte moment, wanneer je er niet naar op zoek bent. Hij wordt waanzinnig verliefd op jou, op jouw onzekerheden, jouw ‘onvolkomenheden’, op de dingen die jij juist hebt proberen te verbergen. Hij sust jouw stem van binnenin, de stem die jou blijft wijzen op jouw innerlijke overtuigingen en kernwonden. Hij kust jouw waarheid en omhelst je (ziels)verlangens. Het zijn de zelf opgelegde ‘onvolkomenheden en onzekerheden’ die jou juist mooi en uniek maken. En dat vindt hij al helemaal. Vertrouw dus op jezelf.  

De ‘Magische Man’ verschijnt als jij je levensmissie leeft, wanneer jij je talent (met anderen) deelt, je passie (be)leeft, je droomleven leeft, in waarheid! Het mannelijke, ook in jou, is liefdevol en volhardend, hij komt jouw leven binnenstappen om je de magie van Ware Liefde te brengen. Hij komt in je leven als een geschenk. Als je hem afwijst, wijs je jezelf af. Hij is namelijk op zoek naar jouw innerlijke licht, naar de sensuele Godin in jou. Maar hij weet dat het (nu) nog ligt begraven in het donker. En om die innerlijke sensuele Godin eruit te trekken mag je haar eerst zelf binnenlaten.

Caroline: “Ik heb de vrouwelijke energie het afgelopen jaar weten te integreren. Steeds opnieuw en opnieuw. Ik onthulde mijn ontmaskerde zelf en toonde mijn Partner in Shine mijn Innerlijke Godin. Hierdoor opende ik, vanuit mijn vrouwelijke energie, mijn hart voor hem.”

Ook jij kunt deze magie ervaren, de heilige mannelijke energie roept namelijk al om jou! In dit moment. Hij verschijnt vanuit de diepten van jou zelf, terwijl jij jaren, maanden hebt doorgebracht met je gaven, je missie, zelfs als je die niet ‘kent’. Of hij kwam (al) tevoorschijn, hetzij in je dromen; als de magische man, als het heilige mannelijke, het goddelijke, als een ingewijde, zoals Eros, diep in jouw essentie.  

Hij heeft nu al de mooiste voorbereidingen getroffen om jou te ontmoeten. Jij bent ook zijn geschenk. En hij wil niets liever dan jou uitnodigen in zijn hart, wat in feite betekent; “kom met mij mee, kom de liefde bedrijven met mij”. En terwijl jij (nu nog) twijfelt, omdat jouw onzekerheid je nog parten speelt, roept hij: “Het enige wat je hoeft te doen is mij te vertrouwen”. Overigens is het Heilige Mannelijke ‘een Meester van de Tijd’, hij bepaalt. 

Daarnaast vraagt hij om je geduld en als je het niet meer kunt opbrengen, onthoud dan dat hij continu jouw aanwezigheid voelt. In de tussentijd kun jij je eigen Godin omarmen, vanuit volledige zelfexpressie. Voel dat je emotioneel door hem wordt vastgehouden, bij elke stap door hem wordt begeleidt, ondersteund, gevierd, geëerd en geliefd!
De reden dat ik dit allemaal schrijf is niet omdat ik iets zeldzaams heb ervaren, maar omdat dit ook voor jou mogelijk is.

Luister naar de ‘stem van de magische man’ die van je houdt. De man die weet wat je ‘nodig’ hebt, jouw zielspad helder ziet, er klaar voor is om je op te vangen. En je op elk moment vasthoudt, met zijn poëtische, krachtige en diepe woorden, liefdevolle glimlach en zijn prachtige ogen, vol bewondering voor jou.

Laat deze Heilige Mannelijke energie toe tot je geheelde hart. Jij bent Venus, Aphrodite, een sensuele godin, die ook haar ‘mannelijke stem’ mag laten horen en ondertussen mag blijven ‘helen’ om uitgebalanceerd te raken. Wellicht is jouw pad richting vrijheid en geluk nu nog onzichtbaar maar vertrouw erop.

Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen nog onbewust zijn van het Heilige Mannelijke en Heilige Vrouwelijke. Ook ik wist er weinig van. De afgelopen jaren heb ik veel ingevoeld op en geschreven over Tweelingziel(verbindingen), over manifestatie, over hoger-bewustzijn, spiritueel ontwaken en transformatieprocessen. Ik was in feite op zoek naar de ontbrekende schakel. In 2019 realiseerde ik me eigenlijk pas dat ik al die tijd achterover heb geleund, bungelend aan de rand van mijn eigen droomleven. Ik had dan wel mijn eigen waarheden, mijn dromen, mijn passies, maar net als jullie ook mijn onzekerheden, gebrek aan eigenliefde en innerlijke overtuigingen. En toen ineens bracht de magische man mij in een aantal maanden tijd van het ene magische moment naar het andere:

“Onze connectie is bijna niet te omschrijven in woorden. Alsof we elkaar al zo lang kennen, hoe speciaal de connectie is. Je schoonheid straalt werkelijk op alle vlakken en je liefde is iets wat de hele ruimte vult.”


“Onze connectie is er 1 die tot het diepste punt bestaat uit pure liefde. Gedurende de hele dag is de intensiteit ervan te voelen en dit straalt door in alles. Echt zo krachtig.
”

“Alles wat je zegt raakt en komt binnen alsof je een muzikant bent die de tonen zo zuiver speelt. Onze connectie is zo sterk dat je al in principe onzichtbaar naast me loopt, we zijn een lichtje waarvan we samen deel uitmaken.
”

Nooit, in mijn meest wilde dromen, had ik me kunnen voorstellen dat ik vrij zou komen van (mijn verlangen naar) mijn zielsgeliefde(n) die ik ontmoette in de ‘oude’ dimensie. Ik kom me niet voorstellen dat de magische man op mij wachtte, ver voorbij de onzichtbare lijn tussen mijn oude leven en mijn nieuwe, precies daar aan de rand van mijn eigen bereidheid mijn hart open te houden. En daar was hij ineens, ‘mijn aanbiddende, toegewijde, filosofische, magische man’ alsmede de integratie van mijn eigen heilige vrouwelijke energie.

En jij … Ook jij hebt die droom! 
Het is de bedoeling dat je bent waar jouw Magische Man wil dat je bent. Hij wil iedere stap van jouw zielspad meemaken, hij wil je Happy Vibes, de liefde voor jezelf en hij is er om het onmogelijke en onvoorstelbare mogelijk te maken, om jouw dromen en jullie missie uit te laten komen. 

We zijn nu op een punt aanbelandt waarin we alles, wat we intussen hebben geleerd, kunnen toepassen, want we kennen onszelf, we zijn in balans, we kennen ons (androgyne) wezen in essentie. Hierdoor zijn we in staat om (gezamenlijk) te co-creëren (=samenwerken).

We zullen het Heilige Mannelijke en Heilige Vrouwelijke in ons kunnen belichamen, vanuit gevoel, vanuit kracht. Op die manier kunnen we de opkomst van het Heilige Huwelijk tussen het Heilige Mannelijke en Heilige Vrouwelijke naar een hoogtepunt brengen.
Hoe? Door (co)creativiteit, genezing, koestering en mystieke begeleiding.

Vanuit co-creatie kunnen we in vrijheid samenleven, ​​met als uitgangspunt universele liefde; vrij van dualiteit, vrij van geslacht, leeftijd, ras, religie en vrij van alle innerlijke overtuigingen en blokkades!

 

We zijn echt op weg naar een meer een hart-gecentreerde realiteit.

Het Heilige Vrouwelijke kan in het Nieuwe Tijdperk niet volledig tot potentieel komen als ze niet de liefde en ondersteuning van de Heilige Mannelijke tegenhanger heeft. Dus de twee energieën mogen tezamen (leren) vibreren en dansen. Dansen binnen slechts één polariteit zal ons steeds meer uit balans brengen. Onze 3D relaties zijn namelijk gebaseerd op co-afhankelijkheid; in plaats van co-creatie.

Relaties in de oude dimensie houden zich nog vast aan één polariteit (mannelijk of vrouwelijk) waarin onze ego’s zich willen verbinden met de ander, omdat het structuur, ‘veiligheid’ en bevestiging biedt. Het geeft een soort van identiteit. Maar wanneer we verder kijken en voelen, weten we dat de polariteiten zullen wegvallen. En dan zullen we ons veel moeilijker kunnen identificeren met de mannelijke of vrouwelijke 3D energie.

Het gaat ons verstand nu nog te boven maar weet dat ‘dit Heilige Huwelijk’, aldus de samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke, juist die benodigde ruimte creëert om eenheid te bewerkstelligen. Pas dan kunnen we onze harten echt volledig openen. Ik heb het hier eigenlijk over de ENERGETISCHE polariteiten van het mannelijke en vrouwelijke. Ieder van ons bezit namelijk de mannelijke én vrouwelijke energie, ook al hebben we fysieke lichamen die ons ‘hier’ nog identificeren met vrouw of man zijn.

Wie is ‘The Divine Masculine’

 

Wie is de Divine Masculine, ook wel bekend als het Heilige Mannelijke/The Awakened Man nu eigenlijk?
Als je de Divine Masculine ontmoet dan weet je dat deze Magische Man een volwassen energie draagt; hij leeft in het heden, is op een missie voor het hoogste goed van de mensheid, is hart gecentreerd, doelgericht en vastberaden. Hij streeft naar samenwerking in de nieuwe gemeenschap en is emotioneel intelligent. En last but not least, hij kan werkelijk liefhebben. 

Het Heilige Mannelijke & de archetypen

De koning schept zijn koninkrijk rond zijn passie, zijn hartuitdrukking. Hij is actief betrokken (in zijn omgeving) en zijn levenswerk dient de gemeenschap.
De minnaar, de dichter kan zich volledig afstemmen op zijn zachte romantische kant. Hij is emotioneel intelligent en voelt zich veilig om zijn gevoelens te uiten.
De sjamaan is in staat om magie te creëren in het dagelijks leven. Hij kan alles snel manifesteren door toegang te verkrijgen tot de hogere dimensies van bewustzijn, vanuit diepe stilte en meditatie. Hij kan werkelijk manifesteren, magie tot werkelijkheid creëren, en de fysieke vorm dus omarmen.
De krijger is de man die vecht voor Ware Liefde; wat er ook gebeurt. Hij hoeft zijn zwaard niet te gebruiken, hij vecht met medeleven van het hart, begrip en een niet-aflatende inzet voor het pad van spiritueel ontwaken en het welzijn van de hele mensheid.

Het Heilige Mannelijke is een man op een missie. Zijn missie is echter vooral gericht op zijn hart(verlangens) en de uitdrukking daarvan. Het Heilige Mannelijke dient het hoogste goed van de mensheid. Hij gaat hiervoor door roeien en ruiten, maar nooit voor eigen gewin. Want het Hogere Doel is sterker en belangrijker dan zijn eigen behoeften.

Het Heilige Mannelijke is de ultieme geliefde, hij is aanwezig. Hij geeft en heeft ruimte om de vrouwelijke energie in hem te laten vibreren. Hij bouwt een tempel voor zijn vrouwelijke tegenhanger, want hij wil met haar aan zijn zijde creëren en de liefde laten stromen. Het Heilige Mannelijke bedrijft de liefde, hij heeft geen seks om stress of emotionele onrust los te kunnen laten. Hij geeft, onvoorwaardelijk.

Het Heilige Mannelijke VERTROUWT het Heilige Vrouwelijke. Hij vertrouwt het mysterie en de mystieke aspecten van het vrouwelijke en respecteert haar intuïtieve gaven. Omdat hij weet dat zij haar intuïtie gebruikt als innerlijk kompas, niet alleen voor zelfkennis maar ook om andere te kunnen ondersteunen.

Het Heilige Mannelijke is volledig verbonden met de aarde; hij geeft om alles wat ademt, de planten, de dieren. Hij respecteert de geschenken die moeder aarde hem biedt, met diepe dankbaarheid. Deze magische man zal moeder aarde nooit ‘misbruiken’ of haar als vanzelfsprekend beschouwen, zoals hij ook niet met de vrouwelijke energie zal doen.

In het oude tijdperk (Vissentijdperk) hebben we lange tijd moeten leven met de onvolwassen mannelijke energie (sinds de opkomst van de katholieke kerk). Deze onvolwassen energie hanteerde de volgende principes: eigen-gewin, egoïsme, uitbuiting, competitie, overheersing, hebzucht en rijkdom. De onrijpe, onvolwassen man herken je (nog steeds) aan het volgende profiel; hij is competitief, leeft vanuit de mind en niet vanuit het hart, is egocentrisch en narcistisch, luidruchtig, arrogant en emotioneel afstandelijk. Daarnaast is hij onzeker en hierdoor identificeert hij zich veelal met materiële bezittingen en gebruikt hij seks als machtsmiddel of genotsmiddel.

 

Het Heilige Vrouwelijke | The Divine Feminine

 

De vrouwelijke energie is de initiator van ontwaken, ze brengt ‘nieuw leven’ en leidt de mannelijke energie naar het hart. Via haar intensiteit, haar energiebanen; het centrum van sensuele en seksuele energie, – ontvangt ze de transmuterende energie die in het hogere bewustzijn van de man wordt geïmplementeerd en dit zorgt voor hartverruiming.

Zij is de scheppende kracht achter zijn gevoelens en emoties.

Om het mannelijke potentieel volledig te kunnen ontwaken, via haar Goddelijke energie, mag hij (nog toe leren geven aan) (zelf)vertrouwen en zijn kwetsbaarheid. Enkel op die manier kan hij zich volledig overgeven aan deze Godin.
Dit heeft in eerste instantie te doen met het helen van de primaire relatie met de moeder.

 

Wanneer de mannelijke energie een ‘gezonde’ relatie heeft met zijn (of haar) moeder, dan is het veel gemakkelijker om het vrouwelijke te vertrouwen.
The Divine Feminine kan op die manier ietwat sneller schakelen om hem naar zijn ‘binnenkant’ te leiden, om hem op zijn (ziels)pad te houden. En om hem te ondersteunen zijn doel te bereiken.

Deze Godin draagt een volwassen vrouwelijke energie, zij presenteert zich ook op die manier, vanuit kracht, intensiteit en sensualiteit.
Ze voedt, voelt, bekrachtigd haar soul-sisters en andere vrouwen. Ze kan zich gemakkelijk overgeven aan iedere (levens)situatie dus ze ‘flowt’ fijntjes mee. Ze is emotioneel intelligent, vrij, ze zorgt goed voor zichzelf, is zelfverzekerd (ook in haar seksuele energie). Ze is gemotiveerd door haar hart en dit zet ze in voor het grotere geheel. En last but not least, ze weet wat zelfliefde is.

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline’s blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest