CARMA COACHING

 

Caroline van Carma Coaching wijst je de weg van het Hart, de weg van Eenheid en zij laat je graag kennismaken met de weg van Vrijheid (het nieuwe tijdperk) en Nieuwetijdsliefde.

In de submenu’s kun je nieuwsberichten cq. updates, een overzicht van workshops, cursussen & lezingen en testimonia vinden. De teksten op deze website alsmede de artikelen die Caroline schrijft via heart2get.wordpress.com worden vanuit een scheppende energie gecreëerd en dit verbindt jou en Caroline dan weer met elkaar.

Caroline neemt je graag mee op (ziels)reis richting Vrijheid, Overvloed, Vertrouwen en Liefde (het Aquarius-Tijdperk). Jouw heelheid vind je in je hart, in je intuïtie, in het NU!
Echter geeft een reading je inzicht en een healing sessie je ruimte.

Carma Coaching is met name gespecialiseerd in zielsconnecties


Een zielsverwant is iemand die alleen al door zijn of haar aanwezigheid een diepe transformerende werking heeft op alles in jouw leven.

Als je de zielsverbinding kunt zien als een proces van groei, her-creatie, hervorming (van het Zelf) en het oplossen van blokkades dan zal het pad je een soort van ‘versnelling’ bieden naar een veel meer omvattend en vervullend niveau van verbinding, onvoorwaardelijke (zelf)liefde, vrijheid en eenheid (5D).

Onthoud dat ware liefde jouw kracht is en dat is precies wat je bent overeengekomen om hier op aarde te komen doen, om te kunnen zijn, om liefde te verspreiden en harten te openen.
Alles zit al in jou, hoog tijd dus om dit vanuit je eigen kern naar buiten te duwen.
Je bent je eigen co-creator, de regisseur van je eigen script, een goddelijke en krachtige DM of DF die werkelijk alles kan manifesteren. Je hebt die gave, volledig gevuld met liefde.

 

Carma Coaching & het Nieuwe Tijdperk (Aquariustijdperk)

We zitten nu temidden van een overgang van 3D (het Vissentijdperk) naar 5D (het Aquariustijdperk). Meer lezen hierover? Klik hierDe overgang naar het Aquariustijdperk vindt haar grondslag in het herstellen van INNERLIJKE BALANS (tussen het Ying & Yang principe). De wet van polariteit zal wegvallen. Deze ‘oude kosmische wet’ stelt dat elk energiepunt een tegenpool heeft. Nu mogen we balans leren vinden tussen het mannelijke en vrouwelijke principe en eenheid ervaren. De ziel is uiteindelijk (ook) androgyn. In balans komen, tussen het mannelijke en vrouwelijke principe, ook in jezelf, heb je nu dus meer dan ooit nodig om vanuit rust, onafhankelijkheid en vrijheid te kunnen leven. Basisrust zorgt er ook voor dat zelfhelende vermogens hun werk kunnen doen, want er komen heel veel fysieke ervaringen mee met deze ‘nieuwe energie’.

 

De Wet van Nieuwetijdsliefde en Eenheid


Liefde is een scheppende energie en de Universele kracht dat alles “WAT IS“ met elkaar verbindt. Liefde is de bron van waaruit alles ontsprongen is.
Ze is jouw bron van afkomst. Jouw essentie. Ze is ook de bron en essentie van jouw fysieke realiteit waar diverse soorten bewustzijn met elkaar in harmonie, vrijheid en balans leven. Je kunt deze wet nu al beleven door de sluiers opzij te schuiven en je alles te herinneren. Herinner je afkomst en essentie. Herinner de gevoelens van geborgenheid, veiligheid, vrijheid, vrede en liefde die voortvloeien uit je weten. Het weten dat deel uitmaakt van alles “WAT IS”.

Onthoud ook dat jouw krachtigste gereedschappen voor spirituele groei en innerlijke balans jouw eigen gevoelens, gedachten en visualisaties (zullen) zijn. Hierdoor zul je het Aquariustijdperk beter (leren) begrijpen en er vorm aan kunnen geven. Opdat je ware, terugstromende (nieuwetijds)liefde kunt (her)kennen en ervaren.

“Het hart is uit het oog geraakt en dus zijn we de afgelopen decennia steeds verder verwijderd van wie we ten diepste zijn en dus ook steeds verder verwijderd van ons zielenpad.”

Sta hedendaags dus verandering toe, zodat je in een hogere vibratie komt, waardoor je meer licht en meer energie kunt vasthouden.
Zodra we namelijk in staat zijn om naar onze ziel te luisteren en te handelen, des te dieper we afgestemd raken op ons gevoel. Hierdoor raken we steeds dieper verbonden met de stroom van ons ‘nieuwe’ leven, ons werkelijke zielenpad.

 

Carma Coaching biedt ondersteuning

Het bieden van inzicht middels een consult doet Caroline altijd vanuit helderheid en eerlijkheid en zij zal altijd transparantie proberen te betrachten. Ze streeft ernaar om vanuit puurheid, zuiverheid, innerlijke gecentreerdheid en alertheid te ‘werken’.

Vanuit haar missie als architect van de nieuwetijd(sliefde) en als Divine Feminine kan Caroline je hoog vibrationele inzichten en handvatten bieden, maar helaas niets voor je bewerkstelligen of jouw pad voor je lopen. Transformeren is daarnaast een proces van helen, van ervaren en van ‘groei’, er liggen dus (helaas) geen klant en klare oplossingen.
En o ja, het streven naar zekerheden laat de natuurlijke levendigheid van het leven namelijk altijd sterven.

Indien je een consult, traject of healing sessie overweegt en meer inhoudelijke informatie daarover zoekt dan kun je deze pagina bezoeken. Mocht je er niet uitkomen, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. 

 

 

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest