Over Caroline

 

“Het is al jarenlang mijn passie om jou de vonk van liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad dat van ergens ver bij het ‘Goddelijke’ vandaan naar iets dichterbij gaat, van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken.

Mijn innerlijke kracht benut ik optimaal. 
Ik denk met mijn hart, laat mij inspireren en inspireer ook graag anderen. Mijn belangrijkste activiteiten zijn het ontwikkelen van mijn visie en persoonlijke kracht, motiveren en inspireren, dansen en spelen, bezield en zinvol leven.  
Ik koester het kind in mij. Mijn belangrijkste waarden zijn; passie, optimisme, stabiele geest, compassie, vrijheid, magie, zelfrespect, transparantie, harmonie, eenheid, verbinding, persoonlijke ontwikkeling, puurheid.

Voor mij als Holistisch Nieuwetijdsliefde-Coach is het altijd en steeds maar weer tasten en proeven naar woorden om zielsliefde goed en begrijpelijk over te brengen. Met steeds de vraag aan de innerlijke waarnemer in mij: “Helpt dit woord, deze tekst, dit beeld om door anderen gevonden en begrepen te worden en klopt dit ook nog bij mij zoals ik mijzelf nu, so far so good, in mijn wezenskern herken?

Mijn mediamieke en intuitieve gaven zijn bijzonder sterk ontwikkeld en overgedragen van generatie op generatie. 
Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman ben ik niet alleen analytisch, ook heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beide voeten op de grond.”

 

“Het is Caroline haar missie om harten

te wiegen, genezen en te laten dansen.”

Caroline neemt je (in haar consulten) mee op (een ziels)reis richting Vrijheid, Overvloed, Vertrouwen en Liefde.

Zij is de architect van Nieuwetijdsliefde in de nieuwe matrix, ook wel bekend als het AquariusTijdperk, het nieuwe tijdperk: “We mogen allemaal op één lijn komen met onze ziel, mind en lichaam, in overeenstemming met de Universele energieën. Om te ‘begrijpen’ welke verandering jij doormaakt, ongeacht op welk level van ontwaking jij je bevindt of in welke situatie, laat ik jou het verschil voelen en ervaren tussen ‘proberen’ en ‘toestaan’.

Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw heelheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in het NU!”

Levensmotto

Caroline haar levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde en aandacht’.
“Mijn missie is duidelijk; ik mag (ook) jouw spiegel zijn en je inzicht bieden omtrent jouw transformatieproces en in jouw zielsconnecties. Mijn werk(gebied) en de diepe liefde die ik voel en ervaar is niet altijd even begrijpelijk, ook niet voor diegenen die het meest dichtbij mij staan. Maar ik ben diverse malen geroepen door ware liefde, op een manier die totaal tegen iedere norm ingaat. De herkenning van een zielsverwant gaat namelijk gepaard met een liefde die zo totaal is dat je het nooit voor mogelijk hield. Het is een ervaring die je nooit meer loslaat en je werkelijkheid op losse schroeven zet. Ook ik weet uit ervaring dat de emoties die vrij komen bij het ontmoeten van een een zielsverwant je volledig omver blazen.

Ik zie mijn werk als een offerande, mijn lot. Maar ik begeleid jullie met begrip, toewijding en vooral heel veel liefde. Het leven is een prachtige ontdekkingsreis en ik mag vanuit mijn missie bijdragen aan een harmonieuze nieuwe samenleving, dat maakt mij nederig.

Namaskar, Caroline”

 

 

Caroline begrijpt je emoties rondom jouw transformatie proces als geen ander:

“De uitersten tussen wat je voelt, wat je waarneemt en wat je gedachten met die verschillen doen.”.


Je kunt onderstaande vragen aan jezelf stellen wanneer je in een emotionele rollercoaster vast komt of blijft zitten.

Vragen:
1.  “Heeft deze gebeurtenis mij iets te vertellen en wat kan dat zijn?”
2.  “Wat is het doel van deze (ziels)connectie?”
3   “Deze energie kwam in mijn leven en heeft een grote impact op mij(n transformatieproces), waarom is hij/zij hier?”
4.  “Wat laat hij/zij mij inzien?”
5.  “Wat leert deze energie mij over mijzelf, over de liefde?”
6.  “
Als ik diep bij jezelf naar binnen kijkt, wat zie ik dan?”

Wil je kennis maken met Caroline’s Wijsheid en Happy Heart?
Dat kan via een reading!

Caroline is een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer. Tijdens een sessie haalt Caroline de ruis weg en pakt de kern eruit. Ook ondersteunt zij je in het bevrijden van al het lijden zodat jouw licht weer helder kan gaan schijnen. Pas dan zul je de diepte van ware liefde, het onvoorwaardelijke liefhebben ervaren en doorleven.

Tijdens een reading wordt je intuïtie ook nog eens flink verhoogd, ontvang je inzichten, doorleef je aha-momenten, word je naar een Hoger (Bewustzijns)niveau getild en ervaar je Hoger-Hart sensaties. En dit blijft allemaal doorwerken. Vanuit deze nieuw verkregen balans leer je in feite opnieuw ‘lopen’ (met vallen en opstaan), maar vergeet niet dat dit juist een versnelling betekent in je transformatieproces, je zult namelijk kortere bochten in plaats van lange omzwervingen maken.

Een reading of healing is een cadeau aan jezelf, je gaat je namelijk ‘krachtiger’ en lichter (veerkrachtiger en gezonder) voelen, alsmede innerlijke ruimte & harmonie en uiterlijke overvloed & vrijheid ervaren.

“As the student is ready the teacher will appear.

Yet the teacher can only SHOW the student the way – he/she cannot walk the soul path for another.

We are all teachers and students of LIFE and LOVE – ad infinitum” – Judith Kusel

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

carma coaching

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

happy heart company

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest