Consulten

Caroline is een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer.
Tijdens een sessie haalt zij de ruis weg en pakt de kern eruit.

 

WAAROM ONDERSTEUNING MIDDELS EEN READING, HEALING OF TRAJECT?

Het is Caroline haar passie om jou de vonk van liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad dat van ergens ver bij het ‘Goddelijke’ vandaan naar iets dichterbij gaat, van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken. Ten tijde van een consult word je liefdevol voorbij het punt geduwd waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is.

De voornaamste reden voor het aanvragen van een reading of healing is om inzicht te verkrijgen in jouw Hogere-Zelf, in jouw zielsliefde connectie(s), in je eigen zielsverlangens, hoger-hart sensaties en in de ervaringen van jouw hart en ziel. Tevens krijg je inzicht in jouw innerlijke overtuigingen, conditioneringen en zielsherinneringen (vaak afkomstig uit vorige levens). Er is moed, tijd en liefde nodig om de onderliggende innerlijke overtuigingen aan te pakken. Als je dit allemaal daadwerkelijk (in) gaat zien, gaat doorleven en (h)erkennen spreken we al over heling in optima forma! Ook begeleidt Caroline je in het bewust worden van patronen, angsten, schaduwkanten en ondersteunt zij jou in het helen van je innerlijk kind stukken, zodat jouw sprankelende licht weer helder kan gaan schijnen.

Wanneer je een blauwdruk reading aanvraagt of overweegt aan te vragen dan tuned Caroline in op jouw ziel en vanuit jouw energie kan zij lezen wat de reden van een (ziels)ontmoeting is. Daarnaast verheldert Caroline de reden van de gelijktijdige incarnatie, jouw/’jullie’ ziels-herinneringen en innerlijke overtuigingen. Ook krijg je handvatten mee. Caroline zal je te allen tijde laten luisteren naar je eigen innerlijk ‘ik’, je laten vertrouwen op de kracht in jezelf om alles te begrijpen & te integreren en zij biedt je diepe inzichten in de diepe (ziels)liefdeskracht die doorwerkt is met moed en vertrouwen. Hierdoor krijg je ruimte en kom je dichter bij je natuurlijke staat van ZIJN. 

Uiteindelijk mogen we ons namelijk allemaal (leren) focussen op eenheid, eigenwaarde, gelijkheid, vrijheid, vriendschap, saamhorigheid, broederschap, onvoorwaardelijke liefde en verbinding. Ook dit laat Caroline je ervaren. Want leven in HET NIEUWE TIJDPERK draait voornamelijk om de verbinding met het Zelf en daarna pas met alles daaromheen. Door werkelijke verbinding komt er uiteindelijk dan ook een Begrijpen, een Weten. En hierin kan Caroline je begeleiden. Ze schijnt licht over jouw zielspad zodat het (pad) voor jou (ook weer) helder en lichter wordt.

Heb je advies nodig m.b.t. het kiezen van een bepaald type consult?
Helaas kan en mag Caroline je niet adviseren, temeer een reading, traject of healing geheel uit ‘vrije wil’ geboekt mag worden.
Dat lees ook ‘vrijer’ voor Caroline en is puur.

 

 

Belangrijke info rondom een Blauwdruk reading (reading inzake zielsverwantschap):

Tweelingziel-liefde, Zielsliefde is geen ‘theorie’ en hier hoort ook geen label opgeplakt te worden. De ontmoeting met een zielsverwant is een proces; een transformatief proces. Dat is al een missie op zich!

Je kunt niet op zoek gaan en/of verlangen naar een zielsverwant, het overkomt je. Goddelijke Timing zet jullie echt gewoon tegenover elkaar, bij elkaar, geen ontkomen aan.

In een zielsliefde proces deel je (tezamen) een enorme missie (roeping); het openen van harten, liefde delen, helen en dienstbaarheid aan de mensheid. Caroline heeft alle stadia van zielsconnecties doorlopen en haar hoogste roeping is om dienstbaar te zijn aan het Nieuwe Tijdperk (Aquariustijdperk), aan Nieuwetijdsliefde, voor alles wat leeft. Het manifesteert zich allemaal door haar ziel heen.

Caroline wordt waarlijk bekrachtigd door Universele wijsheid, zij heeft kennis van de kosmische principes en de kern van liefde is haar kracht. Eigenlijk is ze continu ‘zwanger’ van essentie, van liefde. En dit alles omvat dus haar gehele energie. Zij een harts-verbinder, een hart-observator en vanuit hier kan zij blijvend co-creëren en jouw/jullie blauwdruk lezen.
Zielsgeliefden
 die het transformatieproces zelf doorlopen begrijpen en spreken de waarheid rondom ziels-connecties. Dat is hun roeping! Een blauwdruk kun je niet door een medium en/of paragnost laten lezen, hoe mooi het werk ook is wat zij doen, maar een medium kan de blauwdruk van zielsgeliefden niet ontvangen, tappen, temeer zij de ‘reis’ zelf niet (altijd) doorloopt. Hierdoor kan een medium/paragnost (ook) geen goede diagnose stellen in zielsconnecties & Hoger Hart-sensaties.

Wanneer je een blauwdruk reading aanvraagt of overweegt aan te vragen dan tuned Caroline in op jouw ziel en vanuit jouw energie kan zij de blauwdruk ‘zien’ en lezen wat de reden van een (ziels)ontmoeting is. Daarnaast verheldert Caroline de reden van de gelijktijdige incarnatie, het doel van jullie connectie, jouw/’jullie’ ziels-herinneringen en innerlijke overtuigingen. Ook krijg je handvatten mee.

Indien je tezamen met je (ziels)geliefde een blauwdruk wilt laten lezen dan kun je een couple reading aanvragen.

Caroline’s spirituele-zelf werkt door haar heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid. Informatie inzake gewenste veranderingen of een outcome kan zij met alle goede wil niet beantwoorden. Er bestaat namelijk ook zoiets als ‘Divine Intervention’. Voorspellingen tasten overigens ook de autoriteit en vrijheid aan van jou, van de ander. Ieder heeft zijn of haar eigen zielspad te volgen.
Caroline probeert zo objectief en duidelijk mogelijk het diepste van jou, van je geliefde, te vertolken. Om een spiegel voor je te zijn, waarin jij jezelf ziet, je een glimp te laten opvangen van het Goddelijke en je innerlijk kind stukken te laten herkennen. Zij werkt puur en zuiver en natuurlijk weet Caroline dat jij wilt begrijpen wat je overkomt, echter, als je vanuit de mind, je nieuwsgierigheid, naar haar uitreikt en/of bevestiging zoekt (of op zoek bent naar een label) dan is zij wellicht niet de beste match voor je.

Caroline ‘werkt’ vanuit een ziels-missie, door en met energie, op een veel dieper niveau. Alles wat wordt gezegd in een blauwdruk reading wordt opgepikt vanuit jouw Hogere-Zelf.
Zij creëert altijd vanuit haar kern, dwars door alle portalen heen, vanuit een diep, diep weten. Caroline kan je dus inzichten en handvatten bieden maar zij kan niets voor je bewerkstelligen, bevestigen, labelen en/of jouw pad voor je lopen. Nogmaals, transformeren is een proces van helen, ervaren en groeien, er liggen (helaas) geen klant en klare oplossingen. Bovendien laat het streven naar zekerheden de natuurlijke levendigheid van het leven en de (onvoorwaardelijke) liefde sterven.

Caroline biedt dus eigenlijk inzicht & liefdevolle ondersteuning, vanuit de bron van ‪‎liefde.

 

Overige consulten

 

Energetisch Consult (algemene reading vanuit Holistisch perspectief):
Mocht je meer inzicht wensen in jouw (ziels)pad, hoe je contact kunt maken met je diepste wezen, je diepere drijfveren, jouw unieke levensdoel, je werkelijke (ziels)verlangen(s), dan kun je een Energetisch Consult van 60 minuten aanvragen.
Je kunt een Energetisch Consult ook overwegen inzake transformatie-coaching, life-coaching, rouwverwerking, echtscheiding, partner-reading (een levenspartner die een zielsverwant heeft ontmoet), Burn-Out, liefdesverdriet.

Mocht je meer inzicht wensen in jouw liefdesleven (in het nieuwe tijdperk) dan kun je een Happy Heart Consult overwegen.
Je zult een glimp opvangen van jouw Partner in Shine/Nieuwetijdsgeliefde en/of leren hoe je de Nieuwetijdsgeliefde kunt manifesteren. Tevens kun je dit consult aanvragen indien je al in verbinding bent gebracht met een nieuwetijdsgeliefde, of anders, een Ray of Light

Een combinatie van een Blauwdruk reading/Energetisch consult (van 90 minuten) is ook mogelijk. 

Een Healing Sessie (45-60 min) is een energetische behandeling, zie het maar als een soort van opschoning, zoals je ook cookies verwijdert van de harde schijf. Op deze manier kan de liefde (voor jezelf) weer opwellen en vrij stromen.

Een Love-Reading (van 45 min, ook via Skype mogelijk) kun je aanvragen om erachter te komen waar je hart naar verlangt. Of juist om de angsten cq. veranderingen in liefdesrelaties/rondom de liefde in je leven te verhelderen.
Je kunt de Love-reading ook als opvolg consult van de Blauwdruk reading aanvragen.
Een love reading is er voor al je harte-vragen!

Triniteit Traject van 3 sessies (Blauwdruk reading, Energetisch consult en Healing sessie).
Deze sessies zijn helemaal toegespitst op jou (w innerlijke transformatieproces), waardoor je nog dieper kunt zien, nog intenser kunt helen en jezelf in volheid en in vrede kunt overgeven aan je proces. Het traject bestaat uit een Blauwdruk reading (van 60 minuten), een Energetisch consult (van 60 minuten) & een Healing sessie.
Een Triniteit Traject aanvragen is goedkoper dan wanneer je de sessies los zou aanvragen.

Skype consulten 
Een Skype consult kun je overwegen inzake een kort (follow-up) consult van 30 of 45 minuten. Vanwege de (WiFi, 3 of 4 G) straling kan Caroline zich niet langer dan 45 minuten focussen.
De sessies worden enkel via audio (dus zonder beeld) aangeboden.
Je kunt Carma Coaching toevoegen aan Skype: carma.coaching

NIEUW: Healingstraject (inzake verlatingsangst)
Caroline heeft al heel wat mooie zielen mogen begeleiden naar innerlijke vrijheid en onafhankelijkheid. Tot einde dit jaar (2020) is het healing traject nog met korting aan te vragen.

De vrouwelijke energie mag zich nu zien te bevrijden van haar verlatingsangst en Caroline kan je hierin ondersteunen, met veel liefde, kennis, geduld en toewijding.
Zij heeft het proces zelf doorlopen de afgelopen periode en Caroline kan je hierdoor aanreiken wat je nodig hebt om volledig te kunnen helen. Dit is zo belangrijk om in gang te zetten, in jou zelf, voor jou, opdat je je kracht (terug)claimt en kan leven in volledige vrijheid, iets wat de Nieuwe Tijd en de Nieuwetijdsgeliefde van je vraagt.

De drie sessies kunnen vrijwel per direct – op de vrijdagen – worden ingepland en verlopen via Skype of in de praktijk. 

Het Transformatie-Traject is enkel aan te vragen via het contactformulierDit traject bevat 6, 8, 10 of meer sessies om jou intensief te begeleiden in je spirituele ontwikkeling n.a.v bijvoorbeeld een burn-out, een BDE en/of een ontmoeting met de zielsverwant/tweelingziel; een proces van rouw, eenzaamheid, onbegrip, heimwee, ultieme onthechting en lichamelijke transmutaties. Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief van 90 euro per sessie. Je kunt je enkel aanmelden voor deze 1 op 1 begeleiding via het contactformulier temeer er alvorens het traject van start gaat een intake gesprek plaatsvindt.

 

WERKWIJZE

De werkwijze van Caroline is voornamelijk (in)voelen, luisteren, helen, zien en bewustwording bereiken. Gegidst vanuit de bron van liefde. Ook krijg je handvatten mee. Een combinatie dus van Universele & Aardse ondersteuning.

De uitwisseling van een consult of traject dient voorafgaand te worden voldaan en dat kan d.m.v. bankoverschrijving of (veilig en gemakkelijk) via iDeal. Zodra de aanvraag correct is afgerond ontvang je een e-mail met voorstellen voor mogelijke data.
Happy Heart Company || Carma Coaching is vrijgesteld van BTW. 

De readings/consulten worden ingepland op de volgende dagen: maandag t/m donderdag.
In de zomermaanden werkt Carma Coaching met een tropenrooster, d.w.z. dat alle consulten in de (vroege) ochtend plaatsvinden

Indien je kunt aantonen dat je van een minimum moet rondkomen biedt Caroline een reading (van 60 minuten) aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Aanvragen lopen via het contactformulier 

De praktijk is gevestigd te Bussum, vlakbij Hilversum en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station Naarden-Bussum ligt op 10 minuten loopafstand van de praktijk.

Caroline werkt hedendaags met een wachtlijst van enkele weken/maanden. Ook met het beantwoorden van de e-mail (=aftercare) loopt zij achter. Dank voor je geduld, flexbiliteit en begrip.

Belangrijke informatie m.b.t. het aanvragen van consulten 

 

  1. Gezien de aard van de dienstverlening is annuleren niet mogelijk omdat het een product van persoonlijke aard is. Voor uitzonderingen omtrent annuleringen zie de Algemene Voorwaarden
  2. Bedenktijd; wanneer client/opdrachtgever een consult aanvraag ongedaan wilt maken (annuleren) dan dient opdrachtgever/client dit uiterlijk binnen 48 uur na aanvraag per e-mail of het contactformulier te doen o.v.v annulering en factuurnummer
  3. Trajecten en/of korting op consulten kunnen niet worden geannuleerd zodra de (handmatige) factuur eenmaal is opgemaakt
  4. De uitwisseling dient voorafgaand aan het consult te worden voldaan en dat kan d.m.v. een bankoverschrijving of (veilig en gemakkelijk) via iDeal
  5. Indien je kiest voor bankoverschrijving dan dient de factuur per ommegaande doch uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan op de door opdrachtnemer aan te wijzen bankrekening/IBAN
  6. Happy Heart Company is vrijgesteld van BTW
    7. Data voorstellen worden verstuurd via de e-mail zodra de uitwisseling is voldaan. De consulten worden aangeboden van maandag tot en met donderdag
    8. Indien je kunt aantonen dat je van een minimum moet rondkomen biedt Caroline readings (van 60 min) aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Aanvragen lopen via het contactformulier 

 

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest