Consulten

Caroline is een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer.
Tijdens een consult haalt zij de ruis weg en pakt de kern eruit.

KLIK HIER ALS JE EEN CONSULT, READING OF TRAJECT WIL AANVRAGEN

 

WAAROM ONDERSTEUNING MIDDELS EEN READING, HEALING OF TRAJECT? 

Het is Caroline haar passie om jou de vonk van liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad dat van ergens ver bij het ‘Goddelijke’ vandaan naar iets dichterbij gaat, van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken met haar consulten.

De voornaamste reden voor het aanvragen van een reading, traject of healing is om inzicht te verkrijgen in jouw Hogere-Zelf, in jouw zielsliefde-connectie(s), in je eigen zielsverlangens, hoger-hart sensaties en jouw unieke zielspad.
Tevens krijg je inzicht in jouw innerlijke overtuigingen, blokkades, conditioneringen en herinneringen (vaak afkomstig uit vorige levens). Er is moed, tijd en (zelf)liefde nodig om de onderliggende innerlijke overtuigingen en/of blokkades aan te pakken. Als je dit allemaal daadwerkelijk gaat inzien, doorleven en (h)erkennen spreken we al over heling in optima forma.

Ook begeleidt Caroline je in het bewust worden van patronen, angsten, schaduwkanten, oude programmeringen en ondersteunt ze je in het helen van je innerlijk kind stukken, zodat jouw sprankelende licht weer helder kan gaan schijnen.

Caroline is een Divine Feminine en zij werkt door en met energie, laat zich leiden door haar (spirit)team en via hen ontvangt zij The Higher Love Templates.

Jouw incarnatie in deze ‘tijd’ betekent dat je een voorloper én een pioneer bent. Een free-spirit die vrijwillig is geïncarneerd met vleugels, waardoor je vanuit essentie verlangt naar eenheid, eigenwaarde, gelijkheid, vrijheid, vriendschap, saamhorigheid, broederschap, onvoorwaardelijke liefde en ware verbinding.
Dit alles laat Caroline je in een reading, healing, consult en/of traject ervaren. Want leven in HET NIEUWE TIJDPERK draait voornamelijk om de verbinding met je eigen vleugels en je missie en pas daarna met alles daaromheen. Door werkelijke verbinding daarmee komt er uiteindelijk een Begrijpen, een Weten.

Caroline schijnt dus licht over jouw zielspad zodat het (pad) voor jou (ook weer) helder en lichter wordt.
In een reading of traject probeert zij zo objectief en duidelijk mogelijk het diepste van jou, van een eventuele ander, te vertolken. Om een spiegel voor je te zijn, waarin jij jezelf ziet en je een glimp te laten opvangen van het Goddelijke.

 

Wat voegt een reading toe en welke reading moet ik kiezen?

Iedere reading of traject dat Caroline is gevraagd aan te bieden heeft altijd elementen die vrij komen in het huidige veld van bewustzijn (real time) waarin zij werkt met een ander. Soms worden er grote bewustzijnvelden geopend en soms kleinere velden. Altijd waardevol voor ieders unieke weg.

Of een reading iets voor jou toevoegt, een bijdrage kan leveren? Hierop kun je echter alleen zelf antwoorden vanuit meditatie en stilte. Is er (dan) een innerlijk ja? Word je geroepen? Ook al begrijp je wellicht niet ‘het waarom’ op dat moment?
De reis die je dan met Caroline gaat maken heeft vele ingrediënten, sommige hiervan worden door Caroline aangereikt maar het grootste deel wordt door jou zelf ingevuld, in je deelname en toewijding met de wijsheid die Caroline dan weer mag ontvangen en doorgeven.

Heb je advies nodig m.b.t. het kiezen van een bepaald type consult?
Een reading, traject of healing mag geheel uit ‘vrije wil’ geboekt worden.
Dat leest ook ‘vrijer’ voor Caroline en is puur. Maar voel je ook vrij om informatie op te vragen, indien je er (toch) niet goed uitkomt.

 

 

Belangrijke info rondom een Blauwdruk reading (reading inzake zielsverwantschap):

Een ontmoeting met een zielsverwant is een missie, een (evolutionair) proces én iets dat je diep van binnen voelt, waarneemt, fysiek ervaart én weet. Het is thuiskomen. En je zult altijd je échte ‘thuis’ blijven ‘zoeken’.

In een werkelijke zielsliefde-connectie deel je (tezamen) een enorme missie (roeping); het openen van harten, liefde verspreiden, blokkades helen en dienstbaar zijn aan de mensheid.

Caroline heeft alle stadia van zielsconnecties doorlopen en het is haar hoogste roeping om dienstbaar te zijn aan het Nieuwe Tijdperk (Aquariustijdperk), het manifesteert zich allemaal door haar ziel heen. Caroline wordt waarlijk bekrachtigd door Universele wijsheid en heeft kennis van de kosmische principes. De kern van ware liefde is haar kracht. Eigenlijk is ze continu ‘zwanger’ van essentie, van liefde. En dit alles omvat dus haar gehele energie.
Caroline is 
een harts-verbinder, een ziel-observator, een architect van Kosmische/NieuwetijdsLiefde en vanuit hier kan zij blijvend co-creëren en jullie blauwdruk lezen.

Zielsgeliefden met een hogere roeping die het transformatieproces geheel (hebben) doorlopen begrijpen en spreken de waarheid. Dat is hun missie, hun roeping! Een Blauwdruk kun je niet door een medium en/of paragnost laten lezen, hoe mooi het werk ook is wat zij doen. Maar een medium kan de blauwdruk van zielsgeliefden niet ontvangen, tappen, temeer zij de ‘reis’ zelf niet (altijd) doorlopen. Hierdoor kan een medium/paragnost (ook) geen goede diagnose stellen in zielsconnecties & Hoger Hart-sensaties. Ook wordt er vaak in het nu-moment ingevoeld (‘waar zit de ander in zijn/haar proces of energie’, ‘hoe voelt de ander zich op dat moment’ etc). En precies dát is onmogelijk want zielsgeliefden incarneren en ervaren hun connectie in ‘waves’ en zij berijden die golfen vanuit én via het licht & het donker. Zielsgeliefden leven op andere tijdlijnen, in verschillende dimensies, zij willen geen karma creëeren en zijn daarom vaak al-één.

Werkwijze Blauwdruk reading

Wanneer je een blauwdruk reading aanvraagt of overweegt aan te vragen dan tuned Caroline in op jouw ziel en vanuit jouw energie kan zij de blauwdruk ‘zien’ en lezen wat de reden van een (ziels)ontmoeting is. Daarnaast verheldert Caroline de reden van de gelijktijdige incarnatie, vorige levens, het doel van jullie connectie, jouw/’jullie’ ziels-herinneringen, blokkades en innerlijke overtuigingen. Ook krijg je handvatten mee.

Indien je tezamen met je (ziels)geliefde een blauwdruk wilt laten lezen dan kun je een couple reading aanvragen of een coachingstraject voor (ziels)geliefden overwegen.

Caroline’s spirituele-zelf werkt door haar heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid.
Informatie inzake gewenste veranderingen, een tijdsindicator of een outcome kan zij met alle goede wil niet beantwoorden. Er bestaat namelijk ook zoiets als ‘Divine Intervention’. Voorspellingen tasten overigens ook de autoriteit en vrijheid aan van jou, van de ander en tijd is de vijand van het ego. Ieder heeft zijn of haar eigen zielspad te volgen.

Caroline probeert zo objectief en duidelijk mogelijk het diepste van jou, van je geliefde, te vertolken. Om een spiegel voor je te zijn, waarin jij jezelf ziet, je een glimp te laten opvangen van het Goddelijke en je innerlijk kind stukken te laten herkennen. Zij werkt puur en zuiver maar als je naar haar uitreikt en/of bevestiging zoekt (of op zoek bent naar een label) dan is zij wellicht niet de beste match voor je.

 

Ziels-missie

Caroline ‘werkt’ vanuit een ziels-missie, door en met energie, op een veel dieper niveau. Alles wat wordt gezegd in een blauwdruk reading wordt opgepikt vanuit jouw Hogere-Zelf en via The Higher Love Templates.
Zij creëert altijd vanuit haar kern, dwars door alle portalen heen, vanuit een diep, diep weten.
Transformeren is een proces van helen, ervaren en groeien, er liggen (dus helaas) geen klant en klare oplossingen. Bovendien laat het streven naar zekerheden de natuurlijke levendigheid van het leven en de (onvoorwaardelijke) liefde sterven.

Sta je open voor diepere inzichten, een grote spiegel en diepere wijsheden, visualisaties, heling-werk, het verhogen van je bewustzijn, aanreiking van tips & handvaten, liefdevolle ondersteuning en dit alles vanuit de bron van ‪‎liefde? Voel je dan meer dan welkom voor een Blauwdruk reading in de praktijk (een Blauwdruk reading wordt bij voorkeur niet online aangeboden)

 

Overige Consulten

Energetisch Consult

Energetisch Consult (algemene reading vanuit Holistisch perspectief):
Mocht je meer inzicht wensen in jouw (ziels)pad, hoe je contact kunt maken met je diepste wezen, je diepere drijfveren, jouw unieke levensdoel, je werkelijke (ziels)verlangen(s), dan kun je een Energetisch Consult van 60 minuten aanvragen.
Je kunt een Energetisch Consult ook overwegen inzake een vervolg reading, transformatie-coaching, life-coaching, rouwverwerking, echtscheiding, partner-reading (een levenspartner die een zielsverwant heeft ontmoet), Burn-Out, liefdesverdriet.

Healing Sessie (behandeling)

Een Healing Sessie (45-60 min) is een energetische behandeling, zie het maar als een soort van opschoning, zoals je ook cookies verwijdert van de harde schijf.

Op deze manier kan de liefde (voor jezelf) weer opwellen en vrij stromen.

 

Blind Spot Reading

 

In een Blind Spot Reading geeft Caroline een realistische kijk in je blinde vlek(ken), vertelt ze je hoe je het beste uit je (ziels)liefde-relaties kunt halen en wat jouw (ziels)connectie (nu nog) ‘negatief’ beïnvloedt.
Caroline kijkt in het archief van je ziel, biedt antwoorden en inzichten waardoor je de focus op je proces en jezelf kunt leggen.

Je krijgt (dus) een realistische en ‘confronterende’ kijk in je blinde vlek(ken), overtuigingen en patronen. Én je gaat jezelf (en de reden van je incarnatie) beter begrijpen, zodat je (ware) liefde aan kunt trekken én je veilig genoeg gaat voelen om die liefde zelf ook te ervaren.

We hebben hiervoor je geboortedatum nodig omdat Caroline (ook) werkt met Human Design in dit type consult.
Online niet mogelijk.

 

Combi reading Blauwdruk/Blind Spot

 

In de combi Blauwdruk/Blind Spot reading ontvang je inzicht in jouw zielsliefde-connectie (waaronder de reden van jullie ontmoeting, jullie ziels-herinneringen, patronen & innerlijke overtuigingen) én krijg je ook inzicht in jouw blind spot(s), aldus een realistische kijk in je blinde vlek(ken). Dit vertelt je met name waarom en waardoor jouw zielsconnectie (nu) nog ‘negatief’ wordt beïnvloedt.

De twee sessies (Blauwdruk & Blind Spot reading) zijn uiteraard ook los van elkaar te boeken maar een combi reading is uiteraard voordeliger en ook sneller in te plannen.

Duur van het consult 90 à 100 minuten.
Locatie: praktijk te Bussum || online is mogelijk maar dan wordt de sessie in 2 keer aangeboden.

 

Triniteit Traject

 

Het Triniteit Traject bestaat uit 3 sessies (Blauwdruk reading, Energetisch consult en Healing sessie).
Deze sessies zijn helemaal toegespitst op jou (w innerlijke transformatieproces), waardoor je nog dieper kunt zien, nog intenser kunt helen en jezelf in volheid en in vrede kunt overgeven aan je proces. Het traject bestaat uit een Blauwdruk reading (van 60 minuten), een Energetisch consult (van 60 minuten) & een Healing sessie.

Een Triniteit Traject aanvragen is goedkoper dan wanneer je de sessies los zou aanvragen.

 

Holy Shift Rittenkaart

 

Holy Shift Rittenkaart (van 180 of 300 minuten)
Je kunt een HOLY SHIFT rittenkaart overwegen als je meerdere sessies, geheel naar eigen invulling, bij Caroline wil afnemen.
Dit kan online zijn (30 of 45 min) via Skype of je kunt hiervoor een 60 of 90 min sessie inboeken in de praktijk.

Een rittenkaart is bijvoorbeeld handig als een follow-up van een reading of traject en blijft onbeperkt geldig na aanschaf.

Een rittenkaart kun je aanvragen van drie uur of van vijf uur en is voordeliger dan het boeken van losse sessies.

 

Skype Consulten

 

Skype consulten 
Een Skype consult kun je overwegen inzake een algemene reading of een (follow-up) van 30 of 45 minuten.
Vanwege de (WiFi, 4/5 G) invloeden kan Caroline zich niet langer dan 45 minuten achtereen focussen.
De sessies worden enkel via audio (dus zonder beeld) aangeboden.

Je kunt Carma Coaching toevoegen aan Skype: carma.coaching

 

Healingstraject

 

Healingstraject (inzake verlatingsangst): 3 sessies van 60 minuten
Caroline heeft de afgelopen jaren al heel wat mooie zielen mogen begeleiden naar innerlijke vrijheid en onafhankelijkheid.

De vrouwelijke energie mag zich zien te bevrijden van de collectieve wond van verlating en Caroline kan je hierin ondersteunen, met veel liefde, kennis, geduld en toewijding.
Caroline heeft het proces zelf doorlopen en zij kan je hierdoor aanreiken wat je nodig hebt om volledig te kunnen helen. Dit is zo belangrijk om in gang te zetten, in jou zelf, voor jou, opdat je je kracht (terug)claimt en kan leven in volledige vrijheid, iets wat de Nieuwe Tijd en de Nieuwetijdsgeliefde van je vraagt.

De drie sessies verlopen via Skype of in de praktijk te Bussum (wat de voorkeur geniet).

 

High Vibrational Healing sessies

 

High Vibrational Healing sessies mbt Zielsverwantschap
Energie-werk (5 sessies van 4 x 60 minuten en 1 x 90 minuten)

Veel readings of meditaties/visualisaties geven je bevestiging, informatie en/of antwoorden, maar bieden niet echt de mogelijkheid om de pijn, blokkades, negativiteit of diepere emoties die meekomen in een zielsliefde-connectie op een praktische manier te veranderen of te helen. 

Caroline biedt nu gericht energiewerk en vertelt je niet alleen belangrijke informatie, zij neemt je stap voor stap mee in het helen en oplossen van negatieve energie programmering, blokkades, herinneringen waardoor je zielsverbinding naar een hogere vibratie verschuift. 

Met onderstaande methoden herbedraden we je wezen, ruimen we oude blokkades op, verwijderen we de (eventuele) heart-wall en verder alle negativiteit die je in je systeem vasthield:

•Krachtige kwantum-energie-genezing
•Innerlijk kindwerk
•Energie, Alchemie en Magie-werk
•Manifestatie en Her-Creatie
•Codependentie
•Liefde-upgrades & Ego-downgrades
•Opruimen van (oude) contracten met andere wezens die (nog) invloed uitoefenen op de connectie
•Bewezen coaching hulpmiddelen
•Mindful & higher heartfulness-methoden

We herkalibreren jouw systeem radicaal, zodat we tastbare resultaten verkrijgen in jouw leven, iets dat voor altijd bij je zal blijven.
Caroline geeft je je magie en bezieling weer terug! 

All-in tarief (aanbieding) voor 5,5 uur: €555
De sessies worden aangeboden in de praktijk te Bussum (online bij voorkeur niet).
Indien je het traject in 2 of 3 delen wil betalen is dat mogelijk. Kies dan voor de optie bankoverschrijving en geef het even aan bij de comments.

Indien je een aanvraag doet voor The High Vibrational Healing sessie dan komt er hedendaags als extra toevoeging bij:
– Duidelijkheid omtrent jullie missie of je missie verdiepen als je al in union bent
– Op welke wijze je het collectieve eenheidsbewustzijn binnenin jou kunt laten groeien
– Inzage in en duidelijkheid omtrent jullie zielscontract
– Op welke wijze je de evolutie van de mensheid in deze tijd kunt ondersteunen
– Activatie van je potentieel en bewustwording hieromtrent

 

De Magische Reis

 

De Magische Reis (120 minuten) is een 1 op 1 sessie (van 2 uur) en omvat alles wat ook maar met wicca-Godinnen energie,- en magie te maken heeft: Spreuken, Mantra’s, Rituelen, Godinnen, Wicca Vibes, (Volle Maan) Ceremonies etc.
Caroline stemt zich volledig af op jouw wicca-energy waardoor ze je jouw persoonlijke magische gereedschapkist kan meegeven voor spirituele genezing.

De reis betreft een zacht geleid herstel van ‘t Zelf, via o.a mantra’s, wicca rituelen en kaarten, spreuken, creativiteit (bijv. moodboard maken of eigen altaar), Soul Retrieval (ziele-delen terughalen uit vorige levens en deze terug in de puzzel leggen zodat je je kracht terugclaimt), werken met de Godinnen-energie, met magische kleuren, kruiden, kristallen, wierook etc. Het bezoeken van heilige cirkels, (in)gewijde plekken creëren of bezoeken (bij vollemaan) kan ook onderdeel zijn van deze reis. Helemaal afgestemd op jou.

Wat we willen bereiken is innerlijke vrede, fijn slapen en dromen, reiniging, passie, (wicca)wijsheid, voorspoed en overvloed, liefde, schoonheid, gulheid, verzoening, vriendschap, bescherming, kracht, moed, lust for life, aanmoediging, empowerment, overtuigingskracht, vruchtbaarheid, geduld, intuïtie, maanmagie, zonnemagie en zuiverheid.

Iedereen die magie gebruikt weet dat het werkt. Dit wil Caroline je laten ervaren.
Echter baart oefening kunst en daar is deze twee uur durende reis dus met name voor bedoeld. Met een beetje moeite, focus en ‘kennis’ kun je ook in jouw leven van alles laten gebeuren met magie.

 

 

Coachingstraject voor (Ziels)geliefden

 

Coachingstraject voor (Ziels)Geliefden 
In het coachingstraject (ziels)geliefden coacht Caroline geliefden en/of de Partners van de Nieuwe Tijd richting vrijheid in verbinding, zodat zij gezamenlijk de intensiteit kunnen omzetten in overgave en (innerlijke) vrede, hyperwaakzaamheid in onvoorwaardelijke liefde & flow, kwetsbaarheid in kracht, oordeel in vergevingsgezindheid, afhankelijkheid in onafhankelijkheid en autonomie.
Hierdoor worden (ziels)geliefden, waaronder ook de Soulmates, Tweelingzielen en Kosmische Geliefden (Nieuwetijdsgeliefden), zich bewust van hun (spirituele en fysieke) behoeftes, hun gezamenlijke missie en onderlinge ziels-afspraken. Iets wat gezond en enorm genezend zal zijn ten aanzien van hun belangrijke nieuwetijds-verbinding.
De weg naar werkelijke intimiteit wordt volledig geopend en de energie van waardering verhoogd. Op die manier kan er dan ook (dieper) worden (terug)gegeven aan ‘de nieuwe aarde’.

Het betreft vier sessies van vier uur in totaal in de praktijk te Bussum.
Online bij hoge uitzondering.

 

Personal Happy Heart Retreat

 

Het Personal Happy Heart Retreat biedt een krachtige energie in een één op één setting, op een fijne plek te Hilversum in een pipowagen.
Caroline nodigt je uit om jezelf helemaal onder te dompelen in de energie van the Divine Feminine of Divine Masculine, je Intuïtie & Hogere Hart zodat je je zielsmissie kunt ontdekken.

Kernwoorden van dit persoonlijke retreat zijn; Verbinding, Heling, Intuïtie, Kracht, Zelfliefde, Liefde & Ware Liefde, Gevoel, Mindset (gedachten), Manifestatie, Visualisatie en Wijsheid.

Het Happy Heart retreat biedt een diep helende én zeer individuele zielsreis.
Caroline geeft je daarnaast de volle aandacht en je wensen en privacy worden volledig gerespecteerd, zodat je hélemaal jezelf kunt zijn.

Meer lezen over dit retreat kan via menu Agenda

Het programma duurt 4 uur in totaal en is inclusief lunch.
Aanmelding of info verloopt via het contactformulier || aanmelding workshop/cursus.
Het personal retreat wordt aangeboden van april tot en met september.

De uitwisseling van dit één op één retreat wordt via de e-mail aan je toegestuurd nadat je bericht door ons ontvangen is.

 

WERKWIJZE

De werkwijze van Caroline is voornamelijk (in)voelen, luisteren, helen, zien en bewustwording bereiken. Gegidst vanuit de bron van liefde. Ook krijg je handvatten mee. Een combinatie dus van Universele & Aardse ondersteuning.

De uitwisseling van een consult of traject dient voorafgaand te worden voldaan en dat kan d.m.v. bankoverschrijving of (veilig en gemakkelijk) via iDeal. Zodra de aanvraag correct is afgerond ontvang je een e-mail met voorstellen voor mogelijke data.
Happy Heart Company || Carma Coaching is vrijgesteld van BTW.

De readings/consulten worden ingepland op de volgende dagen: maandag t/m donderdag.
In de zomermaanden werkt Carma Coaching met een tropenrooster, d.w.z. dat alle consulten in de (vroege) ochtend plaatsvinden

Indien je kunt aantonen dat je van een minimum moet rondkomen biedt Caroline een reading (van 60 minuten) aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Aanvragen lopen via het contactformulier

De praktijk is gevestigd te Bussum, vlakbij Hilversum en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station Naarden-Bussum ligt op 10 minuten loopafstand van de praktijk.

Caroline werkt hedendaags met een wachtlijst van enkele weken/maanden. Ook met het beantwoorden van de e-mail (=aftercare) loopt zij achter. Dank voor je geduld, flexbiliteit en begrip.

Belangrijke informatie m.b.t. het aanvragen van consulten

 

  1. Gezien de aard van de dienstverlening is annuleren niet mogelijk omdat het een product van persoonlijke aard is. Voor uitzonderingen omtrent annuleringen zie de Algemene Voorwaarden
  2. Bedenktijd; wanneer client/opdrachtgever een consult aanvraag ongedaan wilt maken (annuleren) dan dient opdrachtgever/client dit uiterlijk binnen 48 uur na aanvraag per e-mail of het contactformulier te doen o.v.v annulering en factuurnummer
  3. Trajecten en/of korting op consulten kunnen niet worden geannuleerd zodra de (handmatige) factuur eenmaal is opgemaakt
  4. De uitwisseling dient voorafgaand aan het consult te worden voldaan en dat kan d.m.v. een bankoverschrijving of (veilig en gemakkelijk) via iDeal
  5. Indien je kiest voor bankoverschrijving dan dient de factuur per ommegaande doch uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan op de door opdrachtnemer aan te wijzen bankrekening/IBAN
  6. Happy Heart Company is vrijgesteld van BTW
    7. Data voorstellen worden verstuurd via de e-mail zodra de uitwisseling is voldaan. De consulten worden aangeboden van maandag tot en met donderdag
    8. Indien je kunt aantonen dat je van een minimum moet rondkomen biedt Caroline readings (van 60 min) aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Aanvragen lopen via het contactformulier 

 

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

carma coaching

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

happy heart company

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest