Het lied van (Ziels)liefde is in ieder hart

Liefde is de oorspronkelijke muziek van het leven.
Het lied van de schepping.
Het weefsel van de mens.

Als jij (ook) eens zielsgeliefde hebt ‘ontmoet’, dan zing je hetzelfde lied. Je hebt in het hart van de minnaar gekeken en herkent de vonk van herinnering, de roep voor de reis.

Deze vonk is als vuur dat ons verbrandt, dat ons leeg maakt van alles, behalve van de liefde. Door het vuur van de liefde leren we de essentie van de liefde kennen, het grootste geheim, verborgen in iedere cel van de schepping.

Sommige lijken weg te lopen voor ware liefde, we zoeken pijn of afwijzing als een manier om de kwetsbaarheid van liefde uit de weg te gaan.
Of we worden juist aangeraakt door de liefde, steeds dieper in onszelf getrokken naar de kern van ons wezen.
We worden getrokken naar de essentie van liefde, naar de oorsprong van het bestaan van liefhebben, die de liefde van de ziel naar het Universum is.

Een zielsverbinding; een trilling vanuit het hogere hart.
Resonerend in de hogere dimensies van liefde en bewustzijn.

Elke onverwerkte emotie, elk gevoel en ieder gebrek aan zelfliefde zal je begroeten bij de poorten van je ziel.
Het verlangen naar ‘samenzijn’ staat in onze rijpe harten gekerfd maar langs het provocerende pad van intimiteit en kwetsbaarheid lijkt het alsof de geliefde iets ‘met’ ons doet. Maar in feite smacht je ziel naar verlichting, blijheid, vrijheid en de ander is slecht de mirror. 

We verlangen allemaal om gezien en geliefd te worden, naar een veilige vorm van een ‘relatie’ en een referentiepunt van waaruit we ons zeker kunnen wanen, maar de zielsgeliefde houdt te veel van ons om dit aan te bieden, wanneer we niet in ons vrije kracht staan. 

In het kielzog van deze onvermijdelijke gevoelens, die niets anders zijn dan een wilde vermomde spiegel van de geliefde, is ware liefde opgestaan, als het ultieme genezende, dat door het scheurende hart barst en uit al het celweefsel sijpelt. Het komt met volle kracht tevoorschijn uit de strengen van het ziels DNA. 

Het is de herbedrading van zelfliefde. Jij bent het namelijk zelf, in die enorme ruimte, waarin ‘samen’ en ‘apart’ in eenheid dansen.

Zo’n diepe zielsconnectie is niet menselijk; het is een uit de sterren gevallen liefde, extatische liefde.
Het is als de cycli van integratie en desintegratie.
Chaos en samenhang.
Stilte en rust. 

Zielsliefde stroomt door je heen, alles wat niet heel is wordt geheeld.
Maar ware zielsliefde kan nooit worden begrepen vanuit het conceptuele, het hoofd, het is de weg van het hoofd naar het hart. 

Vergeet niet wie en wat je werkelijk bent. Jullie zijn hier om de harten van anderen te openen, om liefde rond te strooien. Jullie zijn namelijk de stroming van pure, stralende wijsheid en vrije liefde, helderder dan de duizend zonnen. 

Onthoud het volgende, elke barst in je hart is stiekem een verlicht portaal. Jullie hogere hart is jullie geheime plek, daar waar de HIGHER LOVE TEMPLATES worden geïntegreerd, verweven als deeltjes van de heilige liefde.

 

“Our soulmates bring up our stuff.
Why? Because they are our soul’s….mate. They are here to call us on our shit and be the gift to our evolution and spiritual development.

A lot of people choose to not answer this call. They run from the thought of their heart opening and letting someone in who just might see them for who they really are. They might actually love us underneath the fraud that we claim to be.

Our greatest fears become realized with these people… Because we can no longer hide and play small. They push us to dream and love. They call us out on not communicating and shine light on where we need to grow. These people are the ones we are all searching for.Yet some of us choose safe. We yell at the top of our lungs what we want.And when it shows up we get scared.

I know. I’ve been scared. I’ve hidden from the dreams. I’m here to tell you it’s normal to be scared. That’s a good sign that you’re on the right track. Your heart and soul already know your journey. You just have to listen and walk the path.”

 

Jij bent net als Caroline een minnaar van het Universum. Ook zij keert terug naar Huis, naar de Geliefde van haar Hart en is net als velen onder jullie in ware liefde getrokken, zoals een mot naar de vlam. Er ontstond een vonk, die aangestoken werd door liefde en alleen tevreden gesteld kon worden door de vereniging met elkaar. Caroline heeft intussen geleerd hoe je de liefde van het hart des harten, ziel der zielen, mag ervaren in het menselijke en dat is ‘wijsheid vergaren over liefde’, waarin ook onthechtig, rouw, verdriet en pijn te vinden is.

Zielsverwantschap is een oeroud pad, voor hen die voorbestemd zijn om de reis naar de ver gelegen kusten van de liefde te maken. Waarom we geroepen worden is en blijft altijd een mysterie, want de wegen van het hart kunnen niet door het denken begrepen worden.

Het verlangen naar eenwording is menselijk, boven de Universele en existentiële behoefte aan vereniging rijst nu een bijzondere behoefte uit; het verlangen naar vereniging van de mannelijke en vrouwelijke polen.
Liefhebben in het nieuwe tijdperk betekent vrijheid en co-creatie vanuit non-dualisme. 
Als jij waarlijk liefhebt hoef je niet voortdurend actief betrokken te zijn bij degene die je liefhebt.

In het Aquariustijdperk zul je eenvoudigweg niet in staat zijn om tot een actieve (ver)houding tot hem of haar te staan, want je bent vrij, je leeft vanuit een Hoger Bewustzijn en je bent wakker. Wakker zijn, vrij zijn en volop leven vanuit een Hoger Bewustzijn zal nodig zijn om werkelijk lief te kunnen hebben en die vitaliteit zal zich ook in creativiteit en activiteit uiten, op tal van levensgebieden. De liefde wordt hierdoor versterkt.

  

TWEELINGZIELEN IN HET OUDE TIJDPERK

 

 

Tweelingzielen kwamen tezamen als twee spiegels. 
Vanuit dualisme. Zij reflecteerden elkaars imperfecties en dit hielp hen om (alle) obstakels en innerlijke overtuigingen te overwinnen.

De ene tweelingziel had altijd een kleinere voorsprong op de ander, in termen van levensverandering, ontwaken, transformatie. Het was het pad der overwinning en de energie was krachtiger dan de wens om het überhaupt te kunnen rationaliseren, er controle over te (kunnen) uitoefenen of het een handje te helpen.

Je kunt een ware tweelingziel-connectie überhaupt niet stoppen, bevatten of er controle op uitoefenen. Echter heeft de ‘vrije wil’ die op onze aarde nog steeds van kracht is roet in het eten gegooid en velen hebben intussen ervaren dat de tweelingziel een andere route heeft uitgestippeld.

We hebben dus kunnen zien en ervaren dat sommige tweelingzielen en ook soulmates niet (bewust) mee zijn gegaan inzake (wereldse) veranderingen, ontwaken en innerlijke transformatie. Hij of zij heeft een eigen weg gekozen, zonder jou aan zijn/haar zijde. 

Tweelingziel connecties, alsmede soulmate verbindingen, hebben in het oude tijdperk dus een diepgaand en transformerend effect gehad op wereld niveau, alsmede een groots effect op het leven van beide ‘individuen’ en hun omgeving. Wil je meer inzicht in jouw tweelingziel connectie in het nieuwe tijdperk? Voel je meer dan welkom voor een blauwdruk reading. 

NIEUWETIJDSLIEFDE IN HET NIEUWE TIJDPERK

  

Nieuwetijdsliefde vraagt om voelen, om vrijheid, om geduld, vertrouwen, respect, focus, verantwoordelijkheid (=volkomen vrij handelen) & uiterste toewijding, zie het maar als de Algemene Voorwaarden van het Aquariustijdperk.

In het nu ervaar je Nieuwetijdsliefde, een pure liefdesverbinding die terugstroomt, of nog mag terugstromen.
Een liefdesverbinding, met bijvoorbeeld een Partner in Shine of andere zielsverwant, waarin je glashelder bewust bent van ware liefde, vanuit voelen.

Je kunt hier meer lezen over Tweelingzielen en Nieuwetijdsliefde.

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest