agenda carma coaching

 

 Agenda Workshops, Cursussen en Lezingen

 

 

divine energy
zielsbestemming

PERSONAL HAPPY HEART RETREAT

Het Happy Heart één op één retreat vindt plaats op een fijne krachtplek te Hilversum in een pipowagen, met natuur rondom je, weg van gebaande paden en met veel privacy.
Caroline nodigt je uit om jezelf helemaal onder te dompelen in de energie van the Divine Feminine of Divine Masculine, je Intuïtie & Hogere Hart zodat je je zielsmissie kunt ontdekken.

DIVINE ENERGY

Caroline en jij gaan samen het contact tussen jouw Inner God(dess) en moeder aarde herstellen, via channeling. Ze neemt jou graag mee op deze ontdekkingsreis, vanuit licht en liefde.
Het is de ultieme kans om vrij te laten wat je niet meer dient én waarin je de verbinding met jezelf kunt bekrachtigen

ZIELSBESTEMMING

Jouw unieke pad, dat je geheel zelf mag (door)lopen, hoef je niet helemaal alleen te doen. Weet dat je altijd wordt vergezeld door jouw spirits en je zielsfamilie. Via Caroline ervaar jij jouw kracht, de aanwezigheid van jouw spirits en krijg je helder zicht op je zielspad. Dit werkt enorm bevrijdend want je zult ontdekken dat je wordt ondersteund en ook zélf betekenis en richting kunt geven aan je (liefdes)leven.
Tevens zullen jouw kosmische opdracht(en) worden onthuld.

Je zult er verder achter komen wat je zielsmissie is, hoe je volledig kunt gaan vertrouwen op je spirits, het leven én jezelf, hoe je verbinding kunt maken met je Hogere Hart en the Higher Love Templates plus de energie van the Divine Feminine of Masculine (in jou). 
Hierdoor zul je in staat zijn om je moeiteloos te bewegen richting het vervullen van jouw kosmische opdracht(en) & in het nakomen van je zielsafspraken, waardoor je kunt leven in overgave, vrijheid, overvloed, helderheid én dat allemaal vanuit kracht.
Tevens zul je je bevrijd gaan voelen van (drukkende en pijnlijke) zielsherinneringen en blokkades, invloeden vanuit het genetische DNA (alsmede de voorouderlijke lijnen) en zul je weten hoe je controle kunt vrijlaten.

Kortom, je gaat na dit één op één retreat inzien dat álles wat je tot nu toe hebt gedaan en ervaren zal samenkomen in jouw zielsmissie. Je zult er volledig naar kunnen leven.

Kernwoorden van dit persoonlijke retreat zijn; Verbinding, Heling, Intuïtie, Kracht, Zelfliefde, Liefde & Ware Liefde, Gevoel, Mindset (gedachten), Manifestatie, Visualisatie en Wijsheid.

Het Happy Heart retreat biedt een diep helende én zeer individuele zielsreis.
Caroline geeft je daarnaast de volle aandacht en je wensen en privacy worden volledig gerespecteerd, zodat je hélemaal jezelf kunt zijn.

Het programma duurt 4 uur in totaal, van 11.00 uur tot 15.00 uur, inclusief lunch.
Aanmelding verloopt enkel via het contactformulier op de website || aanmelding workshop/cursus.
Het personal retreat wordt aangeboden van april tot en met september.

De uitwisseling voor dit één op één Happy Heart retreat ontvang je per e-mail.

free spirit weekend retreat

FREE SPIRIT WEEKEND RETREAT

Vanuit Happy Heart Company hebben we de afgelopen jaren een aantal eendaagse retraites mogen organiseren, maar de afgelopen tijd ben ik voornamelijk met readings en trajecten bezig geweest.
Het organiseren van retreats kost maanden planning en ik heb hier de ruimte dus niet voor gehad.
Retraites zijn echter levensveranderend en ik heb het gemist.

We zijn nu bezig met het vormgeven van een FREE SPIRIT WEEKEND RETREAT en dat moet een retreat worden van een buitengewoon speciale dynamiek, met een heel specifieke (zachte) energie, vanuit een gedachtengoed van samenzijn met een soulvolle groep.

Er komen allerlei soorten retreats voor, met name rondom yoga, meditatie etc. Maar ik kan me voorstellen dat velen van ons niet meer ondergedompeld willen worden in het geijkte, dus hier zijn we.

We willen een retreat kunnen bieden dat zeldzaam is en de nieuwetijds-energie draagt.

Happy Heart Company gaat in samenwerking met Reis van Geluk een weekend-retraite mogelijk maken, maar alleen als je je geroepen voelt.

We gaan proberen een ​​droom voor je te creëren, op een prachtige plek.

Het moet voornamelijk gezellig zijn maar het programma moet nog op een sublieme wijze samengesteld worden en diep voedzaam zijn.

We zijn nu bezig om een prachtige transformatieve retraite te ontwikkelen waarin jij jouw innerlijke wereld mag gaan verkennen door middel van creatieve workshops, unieke helings en de natuur, vanuit een dromerige, serene, stimulerende, wilde en tevens kalmerende setting.

Het zal een een soort van toevluchtsoord worden voor de ziel en een plaats van hereniging voor degenen die hunkeren naar connectie met andere zielen die in een spirituele liefdesverbinding zitten, met gelijkgestemden of met mensen die diepgang en waardering hebben voor het leven en al haar facetten.

Je hoeft niet in een zielsverbinding te zitten! Nieuwsgierigheid is ook welkom. 

MAGISCHE RETREAT

 

Ons MAGISCHE RETREAT zal twee dagen lang jouw thuis zijn.
En wij zullen super geladen zijn, waardoor we je inspirerende workshops en diepe helings kunnen bieden.
De retreat omvat nu nog energetisch:
 • Lange, slingerende wandelingen door de bossen.
 • Langzaam leven.
 • Vreugdevuren.
 • Comfort en warmte.
 • Een groep lieve, gelijkgestemde zielen.
 • Volle maan ceremonies.
 • Voedende voeding.
 • Innerlijke kind heling.
 • Magie, Alchemie en Energiewerk.
 • Kintsugi workshop.
 • Holistische begeleiding om het innerlijke kind weer te laten leven en in een happy vibe (terug) te komen.
 • Veel vrije tijd om rond te dwalen en contact te maken met anderen.

Een zacht geleid herstel van het Zelf.

Creativiteit is een rivier die door ons allemaal stroomt en we willen een soort van community creëren met hoog vibrationele afgestemde mensen om hen in een creatieve flow samen te brengen, vanuit een diep ondersteunende en intieme setting, zodat we het beste en mooiste in jouw hart naar boven kunnen halen.

Creativiteit stimuleert en herstelt, waardoor we naar een plek van verbondenheid afzakken, iets waar we allemaal van nature naar hunkeren.

Zodra de invulling van het programma bekend is zullen we dit (hier) vermelden en via alle social media.
vollemaan cirkel

VOLLEMAAN CIRKEL

We gaan hedendaags door een alchemistische ‘wereldwijde’ reis, richting een hogere vibratie, in liefde en dan biedt samenkomen ‘rust en veiligheid’.

Vandaar dat ik vollemaan cirkels organiseer waarin we onze heilige kennis kunnen delen, voor het hoogste goed.
Cirkels zijn krachtig en brengen (een collectieve) transformatie op gang, niet alleen omdat het weefsel van ons eigen wezen wordt veranderd, maar dat van iedereen om ons heen.

De eerstvolgende Vollemaan Cirkel staat vermeld op de facebookpagina Nieuwetijdsliefde en wordt bij voldoende aanmeldingen gehouden in het mystieke Bantam om 11.11 uur (verzamelen om 11.00 uur, exacte adres ontvang je per email).

Wanneer: Iedere maand op een weekend-dag om 11.11 uur (april t/m oktober)
Uitwisseling: 11 euro per persoon
Locatie: Landgoed Bantam (Franse Kampweg) Hilversum 

*Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website || aanmelden workshop/cursus

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

carma coaching

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

happy heart company

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest