Agenda Workshops en Lezingen

  

Cursus Helend & Intuitief coachen en blauwdruk leren lezen

 

Carma Coaching biedt voor de vierde keer een korte intensieve training, gericht op het gebruik van intuïtie en energetische begeleiding binnen coaching en/of begeleiding van mensen. Of dit nu privé is of zakelijk, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit.

Toegevoegde waarde dit keer is het leren werken met helende krachten en energetische stromingen. Ook leert Caroline je hoe je een Blauwdruk kunt lezen, een Blauwdruk is in feite de weg van de ziel, de reden van een (eventuele gelijktijdige) incarnatie (ook met betrekking tot zielsverwantschappen). Het is wel belangrijk dat je beschikt over gespreksvaardigheden en kunt laten zien dat je verschillende energetische & helende technieken en coachingstijlen beheerst.

2 daagse cursus intuïtief en helend coachen & blauwdruk leren lezen

Zaterdag 4 en 18 mei 2019
Lokatie: Bussum
Tijd: 13:30-17:00 uur
Investering in jezelf: € 375,-

Aanmelden kan HIER

Social Media

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

Pin It on Pinterest