Agenda Workshops, Cursussen en Lezingen

  

WORKSHOP UIT DE WACHTSTAND IN (ZELF)LIEFDE

Carma Coaching biedt de 1 daagse workshop “Uit de Wachstand in (zelf)Liefde inzake (ziels)liefdeconnecties” op zondag 1 december a.s.

Caroline neemt je tijdens deze eenmalige workshop mee in de wereld van Vrijheid en Onafhankelijkheid in jouw (ziels)liefde-connectie(s).
In het Nieuwe Tijdperk ligt de fundering van Nieuwetijdsrelaties in vrijheid en onafhankelijkheid. De nieuwe partnerschapsvormen bieden een bijdrage aan de evolutie van de nieuwe wereld, waardoor eenheidsenergie uitgerold kan worden. Om tot deze eenheidsenergie te komen, ook op fysiek vlak, is jouw (innerlijke) balans van het mannelijke en vrouwelijke (bewustzijn) nodig en je eigen heelwording of heel zijn.

Tijdens deze workshop leer je o.a. jouw emotionele pijnen beter te begrijpen en dus te helen, kom je uit de wachtstand en ga je inzien dat jullie zijn verbonden omwille van opdrachten op het aardse, solaire en galactische vlak. Tevens leer je te voelen hoe krachtig vrijheid is en waarom dit belangrijker is dan een aardse relatie en leer je jouw nieuwetijds-hart te openen.

Voor deze workshop is slechts plek voor maximaal 11 deelnemers. Vol is vol.
Zondag 1 december 2019
Lokatie: omgeving Naarden/Bussum/Laren
Tijd: 13:30-17:00 uur
Investering in jezelf: € 111,-

Aanmelden kan HIER

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

Pin It on Pinterest