Agenda Workshops, Cursussen en Lezingen

 

 

FREE SPIRIT DAY RETREAT – NIEUWE EDITIE ZONDAG 24 OKTOBER

Op zondag 24 oktober geven Tamara van Reis van Geluk en Caroline van Carma Coaching wederom een Free Spirit Day-retreat om jou een sprankelende dag vol liefde, magie en hippie vibes te laten ervaren. Een dag waarin we niet alleen het Aquariustijdperk inluiden maar waarin we voornamelijk samen kunnen zijn.

Het programma komt zo spoedig mogelijk online. Indien er veel aanmeldingen binnenkomen is er ook nog een optie voor zaterdag 23 oktober, maar dat wordt hier tzt vermeld. 

Wanneer: Zondag 24 oktober 2021
All Inclusive tarief: 195 euro
Maximaal aantal personen: 15
*Uiteraard allemaal afhankelijk van de voor dan geldende maatregelen
Locatie: The Living Room te Laren (NH)

Je kunt je eventueel (al) aanmelden als geinteresseerde via e-mail: info@reisvangeluk.nl

VOLLEMAAN CIRKEL 

We gaan hedendaags door een alchemistische ‘wereldwijde’ reis, richting een hogere vibratie, in liefde en dan biedt samenkomen ‘rust en veiligheid’.

Vandaar dat ik de komende maanden vollemaan cirkels organiseer (in de natuur) waarin we onze heilige kennis kunnen delen, voor het hoogste goed.
Cirkels zijn krachtig en brengen (een collectieve) transformatie op gang, niet alleen omdat het weefsel van ons eigen wezen wordt veranderd, gehoord, geliefd en gewaardeerd, maar dat van iedereen om ons heen.

De Vollmaan cirkel geef ik zondag 19 september in het mystieke Bantam om 11.11 uur (verzamelen om 11.00 uur, exacte adres ontvang je per email).

Wanneer: Zondag 19 september om 11.11 uur
Uitwisseling: 11 euro per persoon
Locatie: Landgoed Bantam (Franse Kampweg) Hilversum
(Bantam is in de 18e eeuw ontstaan, het is een landschapstuin, ook wel Klein Zwitserland genoemd, de heuvels en vijvers zijn er nog steeds alsmede beuken-en eikenlanen, natuur-eilanden en bruggen. Op het landgoed waan je je in een ‘Harry Potter film’, het is magisch) 

*Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website || aanmelden workshop/cursus

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest