Op deze pagina kun je een reading, healing, consult en/of traject aanvragen

 

Vanuit haar missie en roeping heeft Caroline een goede doorkijk in jouw ziel, jouw zielspad en in jouw zielsconnectie(s). Het is tevens haar passie om jou de vonk van liefde en harmonie te laten herkennen. In al haar consulten duwt Caroline je liefdevol voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is. Ook neemt zij je mee op (ziels)reis richting Vrijheid, Overvloed, Vertrouwen en Liefde.  

Op ieder type consult is inmiddels een wachtlijst ontstaan. Op dit moment is Caroline 4-6 weken geboekt. Consulten & readings worden ingepland op volgorde van binnenkomst aanvragen. Dit geldt niet helemaal voor de trajecten, die worden sneller ingeboekt (wegens de duur).
Wil je niet wachten? Dan kun je een SPOEDCONSULT overwegen. Het consult wordt dan zo spoedig mogelijk i.o en/of op de eerstvolgende vrijdag of zaterdagochtend ingepland.
Hier geldt een dubbel tarief voor.

Mocht je dus binnen een paar dagen bij Caroline terecht willen dan kun je een consult (naar keuze) aanvragen en het product twee keer bestellen. Dat doe je door het aantal te wijzigen van 1 naar 2. Geef bij de omschrijving dan even aan dat het om een ‘spoedje’ gaat.

 Belangrijke informatie m.b.t. het aanvragen van consulten

 

 1. Gezien de aard van de dienstverlening is annuleren niet mogelijk omdat het een product van persoonlijke aard is. Voor uitzonderingen omtrent annuleringen zie de Algemene Voorwaarden.
 2. Bedenktijd; wanneer client/opdrachtgever een consult aanvraag ongedaan wilt maken (annuleren) dan dient opdrachtgever/client dit uiterlijk binnen 48 uur na aanvraag per e-mail of het contactformulier te doen o.v.v annulering en factuurnummer.
 3. Trajecten en/of kortingen op consulten kunnen niet worden geannuleerd zodra de (handmatige) factuur eenmaal is opgemaakt.
 4. De uitwisseling dient voorafgaand aan het consult te worden voldaan en dat kan d.m.v. een bankoverschrijving of (veilig en gemakkelijk) via iDeal
 5. Indien je kiest voor bankoverschrijving dan dient de factuur per ommegaande doch uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan op de door opdrachtnemer aan te wijzen bankrekening/IBAN.
  6. Data voorstellen worden verstuurd via de e-mail zodra de uitwisseling is voldaan. De consulten worden aangeboden van maandag t/m donderdag.
  7. Happy Heart Company is vrijgesteld van BTW
  8. Indien je kunt aantonen dat je van een minimum moet rondkomen biedt Caroline readings (van 60 min) aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Aanvragen lopen via het contactformulier | korting op consult.

 

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest