HELEND KINDCOACH (voor o.a. lichtkinderen)

 

Ieder kind beschikt over een zelfhelend vermogen en hoeft zich dus enkel te leren focussen op de interactie tussen lijf, gedachten en gevoelens. Veel te snel worden kinderen tegenwoordig gediagnosticeerd met ADD, ADHD, asperger, dyslexie, autisme, hsp, hoogbegaafdheid. Caroline gelooft niet in labels; zij adviseert om het kind te laten zijn, omdat het al perfect is. Maar …

♥  Heb je het vermoeden dat jouw kind niet echt gelukkig is, maar daar niet over wil (of kan) praten?
♥  Heb je het gevoel dat je jouw kind gedragsmatig kunt veranderen, maar weet je niet hoe?
♥  Zijn jij en je kinderen niet meer in staat om sommige problemen en uitdagingen creatief op te lossen, en verlang je naar nieuwe ideeën?
♥  Heb je het gevoel dat je kind beter kan praten met een onafhankelijk iemand, omdat het probleem wellicht aan jou is gerelateerd?
♥  Heeft je kind wellicht baat bij het leren van nieuwe vaardigheden, maar heb jij niet de tijd of kennis om die aan te leren?

Herken je dit? Dan kan Caroline jou en jouw kind ondersteunen. Als gecertificeerd life-coach, helend kindercoach, gecertificeerd holistisch en therapeutisch kinderyogadocent en holistisch life-coach begrijpt zij kinderen. En door haar jarenlange ervaring als inzichtelijk coach voor hooggevoelige (licht)kinderen heeft zij de gave om tot het hart van het kind te reiken, zodat zij kracht mee kan geven voor positieve levensveranderingen.  

Caroline is neutraal en creëert een vertrouwensband met jouw kind door op gelijkwaardig niveau te communiceren, zodat het zelf op briljante ideeën komt. Met als doel een happy leven en een happy heart. 

Lichtkinderen

 

In het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk) krijgen we steeds meer te maken met hoog-gevoelige spirits die hier met een doel op aarde neerstrijken. Een lichtkind draagt bij aan het ‘Universele Plan’ om ons allen naar het nieuwe licht te brengen. Het is dus belangrijk om deze kinderen goed te verankeren zodat zij vol vreugde aan het leven deel kunnen nemen. Lichtkinderen verlangen met heel hun hart naar onvoorwaardelijke liefde, gelijkwaardigheid en vrijheid. Zij willen zich graag senang voelen in hun eigen omgeving zodat zij zich volledig kunnen uiten in wie/wat ze zijn. Het zijn warmhartige en toegewijde kinderen, (oude) zieltjes die niet altijd meteen begrepen worden omdat zij een enorme hoeveelheid aan wijsheid bezitten; een diepe wijsheid die voor velen onder ons niet te bevatten is. Deze kinderen willen de wereld ontdekken op hun eigen wijze. 


Maar al te vaak worden lichtkinderen bestempeld als lastig, moeilijk opvoedbaar, eigenzinnig, ongeïnteresseerd, fantasierijk, eigenwijs, overactief etc. Lichtkinderen zijn wijze spirits met een sterke eigen wil en een fijn gevoel voor rechtvaardigheid. Ze zijn sociaal betrokken en nemen heel veel energieën waar. Maar ze kunnen zonder zichtbare reden ineens diep geraakt zijn of enorm onrustig. Ze zijn spraakzaam, nieuwsgierig, spontaan, ontvankelijk en willen voornamelijk ‘fun’ in het leven. Deze nieuwe lichting uit hun mening openlijk maar wanneer hen de mond wordt gesnoerd keren ze zich, met alle gevolgen van dien, naar binnen. Of tegen de ouders/opvoeders zelf. 
Lichtkinderen zijn nu hier om de perceptie van liefde in het bewustzijn van ons allemaal te implementeren. Dat brengt naast vreugde ook angst met zich mee. Het zijn de ‘excentrieke geleerden’ die nieuwe dingen kunnen en mogen wensen voor het Aquariustijdperk en het is aan de ouders/opvoeders hen te zien voor wie zij werkelijk zijn zodat zij zich hierop kunnen focussen. Ouders/opvoeders maken weleens de ‘fout’ om aan hun kind(eren) te vragen: ‘Wat wil je later worden?”. Het kind hoeft niets te ‘worden’ om perfect te zijn omdat het al perfect is vanuit essentie. En het hoeft al helemaal niet zijn/haar eigenwaarde te ontlenen aan de ‘buitenwereld’ middels een (maatschappelijke) positie.

Waarom Coaching?

 

Vanuit Caroline’s jarenlange ervaring als helend kindcoach is zij in staat lichtkinderen te ‘lezen’ en energetisch te ‘behandelen’ waardoor genezing optreedt, waar dat nodig is. Zij voelt zich nederig omdat zij contact mag maken met het Hogere-Zelf van het kind en is hierdoor in staat ouders/opvoeders mee te geven wat het kind verlangt en (innerlijk) beweegt. Voor deze kinderen (en hun omgeving) is het belangrijk om te leren hoe zij met hun hoog-gevoeligheid kunnen omgaan zodat ze hun eigen gevoelens en behoeftes kunnen leren begrijpen. Opdat ze er uiteindelijk naar kunnen handelen.  

Caroline mag lichtkinderen helpen leren vertrouwen op hun vlijmscherpe intuïtieve vermogens waardoor ze weerbaarder worden. En niet onbelangrijk, zodat ze uiteindelijk de kracht van hun hoog-sensitiviteit optimaal kunnen gebruiken. Caroline communiceert met uw kind door haar bewustzijn naar een andere dimensie te verplaatsen. 

 

Nieuwetijdskinderen (ook wel lichtkinderen genoemd) zijn:

 

 • Vaak erg ongeduldig met iemand die niet tot de kern komt
 • Creatief, inventief en zeer intuïtief
 • Door verkeerd begrepen te worden en dan verraden ontwikkelen zich grote problemen met vertrouwen en velen houden daarom veel van hun gedachten, gevoelens en meningen verborgen
 • Meer dan 30% heeft problemen zich schriftelijk/mondeling uit te drukken
 • Velen hebben het label “dyslexie” en bevinden zich in “speciale groepen” op scholen die meestal nooit werken voor hen.
 • Een sterk verlangen om te willen weten “waarom” en wanneer zij “de zin ervan niet inzien” voelen ze dat het gewoon niet de moeite waard is hun tijd en energie erin te stoppen en/of reageren met weerstand en stoten mensen/dingen af
 • Lichtkinderen hebben een ontwikkeld besef van hoe de dingen werken, dus veel van de starre regels en methodes van het leren van wiskunde, Nederlands en natuurkunde (NIET metafysica of quantum fysica) hebben geen zin
 • Alle lichtkinderen hebben een gave om te genezen (heling), door bijvoorbeeld handoplegging bij mens, dier en/of plant. Zij genezen met nieuwe “onbewezen” methoden waarvan sommige aangeboren. Zij behoeven daar geen externe opleiding voor. Het kan ook zijn dat lichtkinderen de medemens met humor en gevatheid benaderen om hen op deze manier beter te laten voelen
 • Veel lichtkinderen hebben vermogens tot telepathische genezing
 • De meeste lichtkinderen (vooral vanuit de mannelijke energie) hebben een aangeboren aanleg voor computers, auto-elektronica en/of mechanica. Het is gebruikelijk voor hen om “gewoon” te weten hoe de dingen werken of in elkaar zitten
 • Nieuwetijdskinderen zijn uiterst creatief en uiten deze aangeboren vaardigheid in velen en vaak uitzinnige vormen. Deze vaardigheden manifesteren zich in: tekenen, schilderen, beeldhouwen, decoreren, fotografie, schrijven (in soms zeer extreme en unieke manieren), maken blauwdrukken en prototypes, componeren muziek (zelfs wanneer ze nog nooit lessen hebben gehad), vinden spelletjes uit. Ze zijn meesters in creë
 • Moeite met concentreren op voorgeschreven taken, van de hak op de tak springen in gesprekken, of gediagnosticeerd als AD(H)Der
 • Hetzij extreem emotioneel gevoelig of onthecht en voelt/toont helemaal geen emotie
 • Problemen met woede
 • Een diepe empathie en compassie voor anderen maar kan op hetzelfde moment niet tegen domheid, onwetendheid of intolerantie in anderen
 • De neiging om te willen rebelleren tegen het gezag,
 • Intelligent! Ook al haalt een lichtkind misschien geen hoge cijfers op school, het EQ is erg hoog (emotionele intelligentie)

Vrijwel elk lichtkind, ongeacht welke leeftijd, bevindt zich momenteel in een proces van transformatie en voelt zich ‘geroepen’ om over te gaan naar een Hoger Plan.
We zijn in dit (Aquarius)tijdperk geïncarneerd om een totale omwenteling te bewerkstelligen en onze eigen Karmische triggers (ziels-herinneringen) in beweging te brengen. Opdat we het Karmische wiel achter ons kunnen laten en kunnen transformeren.

Uw kind heeft wellicht last van uitbarstingen, nachtmerries, gedrags- of emotionele problemen waarvoor u geen verklaring hebt. Dit is echter onderdeel van hetgeen zij meedragen uit het verleden en wat momenteel wordt ‘losgelaten’ en geheeld. Gewoonlijk hebben veel van deze kinderen, tieners en ook jong-volwassenen herinneringen uit het verleden, of voelen zich genoodzaakt om een masker te dragen, terwijl het nu juist tijd is om het pantser te laten barsten en LIEFDE te ZIJN.

 

 

MEER INFO KUN JE OOK VINDEN VIA  WWW.HAPPYHEARTCOMPANY.NL

7 augustus 2022

Lieve Caroline,

Jouw sessie hebben we op ons in laten werken, of dat gaat ook eigenlijk vanzelf. Onze zoon en wij zijn met elkaar zo aan het groeien.

We ervaren nu ontzettend veel lichtstralen, plezier en genieten zo enorm van dit bijzonder mooie ventje.

Jouw sessie heeft hierin een hele grote bijdrage en bevestiging in gegeven.

Dankjewel lieve Caroline.

Renee V

14 februari 2019

Lieve Caroline,

Ruim twee jaar geleden kwam ik bij jou tijdens een heftige periode in mijn leven. Jouw reading maakte veel indruk op me en gaf me hoop en kracht. Onlangs ben ik met mijn puberdochter van 15 bij jou geweest. Ze zat niet lekker in haar vel en had veel gedoe op school. Ik voelde me machteloos. Ze vond jullie gesprek heel fijn! Je gaf haar handvaten en inzichten waarmee ze aan de slag is gegaan. Ook leerde je haar te vertrouwen op haar voorgevoel en letterlijk te ?luisteren? naar haar terugkerende dromen. Ik kan een consult bij jou iedereen aanbevelen!

Veel liefs van ons, Anouska

17 april 2016

Hoi Caroline,

Een paar weken geleden ben ik voor de tweede keer met mijn zoon bij jou geweest om hem te helpen met het vinden van zijn levensdoel.

Tijdens het eerste consult tipte je al zaken aan die voor mijn zoon belangrijk waren. Ook zijn innerlijke overtuigingen heb je hem laten zien. 
Hij vond een nieuwe hobby en kreeg interesse in een beroep.

Na het tweede consult ging het allemaal snel, je hebt hem geholpen om met vertrouwen een pad te kiezen waardoor hij nu een studie gevonden heeft. Zijn leven is veranderd, helaas kreeg je gelijk wat betreft zijn verkering maar deze zomer gaat hij op kamers wonen en begint aan het leven van een student.

Heel veel liefdevolle bedankjes voor jouw begeleiding, ook voor jongeren op zoek naar hun levensdoel ben je de reddende engel!

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest