Donaties

 

Het is ontroerend hoe jij mijn missie al jarenlang een warm hart toedraagt.
Ik voel mij daarnaast nederig dat ik mijn roeping nog steeds kan beoefenen en zoveel kan betekenen in jouw (transformatie)proces. Maar ik ‘wil’ de wereld zelf ook versterken en (blijvend) kunnen creëren. Dit is kennelijk niet onopvallend gebleven en mij is dus met grote regelmaat gevraagd of ik een mogelijkheid zou kunnen bieden schenkingen te ontvangen. Ik heb deze optie in overweging genomen en per heden is dit mogelijk.

Daarnaast geef ik ieder jaar een bedrag aan een goed doel, met name doelen voor kinderen (zoals bijvoorbeeld Kika, Het Vergeten kind, Unicef, WarChild, Make a Wish etc etc). Van elke bijdrage, groot of klein, die ik van jou ontvang zal ik 35% doorstorten aan één van bovenstaande goede doelen.

ONDERSTEUNING CARMA COACHING
Elke gift helpt mij Carma Coaching (nog) verder te ontwikkelen, want er is nog zoveel te doen, nog zoveel te helen. En er staat ook nog zoveel in de planning, zoals bijvoorbeeld een documentaire met en over ‘the Awakened Man’, het opzetten van een liefdesfestival, diverse (inter)nationale retreats, een eigen (yoga)studio voor mijn werk als Holistisch KinderYogaCoach… en nog zoveel meer.
Om de impact van mijn missie te verankeren is financiële ondersteuning ‘nodig’. Hierdoor versterken wij niet alleen elkaar, maar ook de gemeenschap in de Nieuwe Tijd.

Wil je een donatie doen?
Je kunt een eigen bedrag invullen of kiezen uit een aantal opties.

Mijn hart is je eeuwig dankbaar. 
Namaskar! Caroline

“Feel the energy rising and feel the support and guidance.”

Bedrag

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest