Donaties

 

Het is ontroerend hoe jij mijn missie al jarenlang een warm hart toedraagt.
Ik voel mij daarnaast nederig dat ik mijn roeping nog steeds kan beoefenen en zoveel kan betekenen in jouw (transformatie)proces. Maar ik ‘wil’ de wereld zelf ook versterken en (blijvend) kunnen creëren. Dit is kennelijk niet onopvallend gebleven en mij is dus met grote regelmaat gevraagd of ik een mogelijkheid zou kunnen bieden schenkingen te ontvangen. Ik heb deze optie in overweging genomen en nu mogelijk gemaakt.

ONDERSTEUNING CARMA COACHING
Elke gift helpt mij Carma Coaching (nog) verder te ontwikkelen, want er is nog zoveel te doen. En er staat ook nog zoveel in de planning, zoals bijvoorbeeld podcasts, het opzetten van een festival, diverse (inter)nationale retreats etc.
Ook de artikelen op mijn blog heart2get en Divine Lovers 1111 op Facebook lees je gratis. Indien je content bent met de content kun je ook een donatie doen. Net als de journalisten van Reporters Online volg ik dit initiatief, waarbij ik jou als lezer vraag je waardering voor het artikel dat je hebt gelezen te tonen.

Om de impact van mijn missie verder te verankeren is financiële ondersteuning ‘nodig’. Hierdoor versterken wij niet alleen elkaar, maar ook de gemeenschap in de Nieuwe Tijd.

Wil je een donatie doen?
Je kunt een eigen bedrag invullen of kiezen uit een aantal opties.

Mijn hart is je eeuwig dankbaar.
Namaskar! Caroline

“I Feel the energy rising and I feel the support and guidance.”

Bedrag

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest