Tweelingzielen

Tweelingzielen zijn twee delen van 1 geheel. Ze zijn elkaars tegenpool (Yin & Yang) in een wereld van dualiteit. De aantrekkingskracht tot elkaar is enorm en de onderlinge binding is op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak enorm groot. Na de ontmoeting met je tweelingziel verandert je leven voorgoed.

We weten intussen dat de ontmoeting met de Tweelingziel (ook wel bekend als Tweelingvlam of Tweelingstraal) gepaard gaat met een magisch en machtig (transformatie)proces, een innerlijk proces van ultiem onthechten, (ziels)groei, heel veel aantrekken en afstoten, het overwinnen van oude angsten, oude patronen, oude (innerlijke) overtuigingen en verwachtingen.

Wanneer tweelingzielen tegelijkertijd incarneren verloopt de ontmoeting cq. verbinding vaak chaotisch. Het samenkomen gaat veelal gepaard met stress, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Waarom is dat? Tweelingzielen komen in principe tezamen als twee spiegels. Ze reflecteren elkaars imperfecties en dit helpt hen uiteindelijk om (alle) obstakels te overwinnen. Obstakels die meestal zijn ontstaan door pre-conditionering, geloof en/of persoonlijkheid.

Tweelingziel-connecties worden gekenmerkt door buitengewone hoogte- en dieptepunten (highs & lows), passie en pijn maar in de vele pogingen om te harmoniseren en elkaar te balanceren, weten zij bij elkaar precies op de goede knoppen te drukken.

Wanneer er geen angst is en beiden tweelingzielen in verbinding staan met hun Hogere-Zelf dan trekt de liefde hen naar elkaar toe als twee magneten. Maar zodra er iets van angst omhoog komt dan zorgt die angst ervoor dat het zich verwijdert van de liefde (afstoten, vluchten). 

Tweelingziel-liefde is niet bij de eerste klap beklonken, zij krijgt van alles op haar dak. De hardste klappen vallen hier en eigenlijk is dat pas logisch. 
Onthoud dat jij je eigen co-creator bent, los van je andere helft. Het is dus aan jou om te co-creëren (samenwerken), om het grotere plaatje in te leren zien en om je heilige hart te vertrouwen. Dus stem je af op het ‘Hogere Doel’ want dat is de enige manier om moeiteloos mee te drijven!

  Het ‘karakter’ van een Tweelingziel-connectie

  Het ontmoeten van de tweelingziel is een kwestie van innerlijk weten en voelen. Dit weten is diep maar je bent je er in eerste instantie niet volledig bewust van. Echter herken je ‘de ander’ onmiddellijk. Ieder tweelingziel-koppel heeft haar eigen unieke blauwdruk, maar ‘het karakter’ is bijna altijd identiek:

   

  • Het weten is allesomvattend, hij/zij raakt je diep
  • Eenmaal in de ogen gekeken van je Tweelingziel? Dan is het heilige huwelijk op aards niveau beklonken. De ogen immers zijn de ramen van de ziel
  • Tweelingzielen zijn elkaars ultieme spiegel
  • De ‘bewuste’ ervaart (meestal) een onderdrukte boosheid (=verdriet) en de ‘onbewuste’ angst, boosheid, frustratie. Maar het is exact dezelfde energie! (mannelijke – vrouwelijke dualiteit vanuit het Vissentijdperk)
  • Telepathisch contact
  • Fysieke verschijnselen van elkaar oppikken (niet te onderscheiden van je eigen lichamelijke ongemakken)
  • Elkaar op afstand (aan)voelen, je kunt je Tweelingziel zelfs met een ander voelen vrijen (en de sensaties daarvan letterlijk ervaren)
  • De karakters zijn complementair (twee polen van één wezen) maar de normen en waarden en levensinstelling komen overeen
  • Kundalini energie (ongecontroleerde trillingen over het hele lichaam)
  • Soms voelen jullie elkaars pijn, soms helen jullie elkaars pijn
  • Soms voelen jullie liefde voor elkaar, soms reflecteren jullie liefde
  • Alles even prachtig en mooi van elkaar vinden, je voelt je (seksueel) enorm aangetrokken maar hij/zij is in principe je type niet
  • Strijd, onbegrip, verzet, ontkenning, verwarring, eenzaamheid, concentratieverlies, slapeloosheid, hartenpijn (lichamelijk en geestelijk)
  • Beiden zijn hoog-sensitief
  • Tweelingzielen zijn pure transformers en zij zetten hun kracht in om (de) lagere instincten op een natuurlijke manier te transmuteren
  • Meestal zijn Tweelingzielen geboren onder water & lucht tekens: Vissen, Schorpioen, Kreeft, Tweelingen, Waterman en Weegschaal (met Maagd invloeden)
  • Communicatie en Expressie werkt via creativiteit en de geest. Het is heel belangrijk voor Tweelingzielen om zich te uiten, dat is een deel van hun missie
  • Soms zijn Tweelingzielen ietwat gereserveerd & stil.
   Het kan jaren duren eer zij zichzelf écht zien voor wie zij zijn en/of zich uit durven te spreken
  • Extreme zielenpijn (wanneer je fysiek gescheiden bent van elkaar of wanneer de ander zich afstoot)
  • Tweelingzielen voelen zich op geestelijk, mentaal, fysiek en emotioneel niveau enorm tot elkaar aangetrokken
  • Het voelt alsof je ‘thuiskomt’
  • Je wordt enorm getest op je geduld en niet zomaar ‘even’, dit kan jaren duren
  • Er bestaat geen enkel woord om het diepe gevoel te omschrijven
  • Geen intieme binding met een ander kunnen aangaan (zelfs de bereidheid om alleen te blijven wanneer hij/zij niet in je leven durft te komen)
  • Je kunt voelen dat je samen een opdracht/missie hebt in het leven
  • Polariteiten (grote verschillen in karakter)
  • De levensloop is vrijwel identiek qua ervaringen, patronen
  • Meestal zijn Tweelingzielen spirituele helers omdat zij anderen graag ondersteunen. Maar zij kunnen ook een (zakelijk) dienstverlenend beroep uitoefenen (dit type ‘beroepen’ worden vaak pas op latere leeftijd opgepakt temeer tweelingzielen afwachtend zijn en observeren eer zij hun talent op dit vlak inzetten)
  • Muziek, Ritme, Dans, gezonde Voeding en Natuur zijn heel belangrijk
  • Tweelingzielen kunnen zich afgesneden voelen van hun (aardse) familie, omdat zij voelen dat de zielsfamilie hun werkelijke (thuis)basis is. Maar het kunnen ook dé vredestichters tussen familieden en vrienden zijn
  • Tweelingzielen zijn volhardend, zij kennen hun weg!
  • Uiterst gevoelig voor ‘chemische’ (onnatuurlijke) voeding, straling (mobiele telefoons etc), harde geluiden, fel licht en elektriciteit
  • De omgeving begrijpt de ‘bewuste’ tweelingziel vaak niet (meer), de verbinding wordt dus meestal afgedaan met ’laat hem of haar los’. Goed bedoelde adviezen; echter onmogelijk!
  • Symbolieken (bijv. de naam van je geliefde komt overal tevoorschijn). Je wordt keer op keer bevestigd

  Is de herkenning van de tweelingziel wederzijds?


  Op zielsniveau in ieder geval wel. Maar toch kunnen er praktische en emotionele omstandigheden zijn die maken dat één van beiden zich tegen de herkenning verzet.

   

  Hoe kun je weten dat het je tweelingziel is?

  Het weten is sterk voelbaar en allesomvattend. Het weten komt vanuit je kern. De liefde die je ervaart overtreft alle menselijke grenzen en beperkingen. En ergens heb je altijd al geweten dat jij je Tweelingziel zou ontmoeten. Het is een liefde, zo groots en ontwrichtend, dat je er niet omheen kunt. Het raakt je diep.

  Aantrekken & Afstoten

  Tussen Tweelingzielen is er altijd (een eeuwigdurend) aantrekken en afstoten. In dit planetenstelsel staan we allemaal in verbinding met de maan, zij reguleert het eb en vloed. Tevens hebben we te maken met het dualistische karakter van deze zielsverbinding, je kunt dualisme vergelijken met het symbool van het Yin en Yang. Het aantrekken is het Yin en het afstoten is het Yang, zoals de dag en de nacht, man en vrouw, positief en negatief.

  Tweelingziel-liefde wordt versterkt in het proces van terugtrekken en weerkeren. Temeer het een verbinding is die vanuit het mannelijke en vrouwelijke principe in afscheiding wordt beleefd. Binnenkort kunnen we enkel vanuit heelheid, eenheid en balans relateren tot onze zielsgeliefde(n), temeer de dualiteit weg zal vallen. Aangezien tweelingzielen het Yin & Yang symboliseren (1 ziel, 2 lichamen in de 3d wereld) kan het aantrekken en afstoten altijd blijven (voort)bestaan.

  De tweelingziel-reis is een diepgaand transformatief proces

   

  Tweelingziel verbindingen zijn geen ‘romantische’ verbindingen, het is een proces van groei, heling, onthechting! En gaat in feite om het streven naar heelwording, van binnenuit. Het is de weg naar zelfliefde en zelfrespect op een heel hoog niveau. En dit wordt door de tweelingziel aangereikt en gespiegeld.

  Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten is de liefde meteen zo ongelooflijk intens dat het kan gebeuren dat één van de twee niet goed weet of het diepe gevoel daadwerkelijk te vertrouwen is, omdat het ingaat tegen alle logica. Vaak denken tweelingzielen gek te zijn geworden wanneer zij deze diepe liefde voelen. Ze zijn bang om zichzelf en hun vrienden/familie kwijt te raken: “Waarom zou ik geloven in deze diepe liefde? Hoe kan dit nu waar zijn? Hoe kon dit nu gebeuren?”

  Ook denken veel tweelingzielen dat het de ander is, of de verbinding zelf, dat zoveel pijn brengt maar wat zij zich niet realiseren is dat het aan henzelf ligt.  Daarom rennen ze (vaak) weg! Omdat ze de pijn en al hun issues willen vermijden. Ook zijn ze ervan overtuigd dat ze op den duur toch wel verlaten zullen worden; “Ik ben niet goed genoeg”, “Deze liefde moet een trucje zijn want in het verleden ben ik (meermaals) verlaten en/of afgestoten”. Het enige wat er in het hoofd van een onbewuste tweelingziel rondgaat is: “Hoe kan deze persoon mij zo lief hebben zonder mij te kennen?” “Hij/zij heeft gewoon een bepaald beeld van mij maar zodra hij/zij de echte ‘ik’ leert kennen dan wil hij/zij echt niet meer bij mij zijn”.

  Tweelingzielen die pijn zijn gedaan door anderen in het verleden zijn nu eenmaal gereserveerder en dus rennen zij eigenlijk weg van zichzelf en hun eigen pijn omdat ze niet weten hoe ze dit allemaal moeten helen, ze weten niet wat ze ermee moeten. Door te vertrekken, weg te lopen, de liefde te ontkennen en te doen alsof het niet bestaat hopen (gekwetste) tweelingzielen dat alle pijn vanzelf weggaat.
  Hurt people hurt people!

  Sommigen onder hen kunnen vervolgens tientallen andere relaties aangaan zodat ze zichzelf kunnen bewijzen net zoveel van een ander te kunnen houden als van hun andere helft. Want als ze (net zoveel) van die ander kunnen houden zijn ze niet gek. Ze zijn er van overtuigd dat ze op rationele basis net zo goed in een andere liefde kunnen groeien want dat moet uiteindelijk net zo goed en liefdevol zijn.

  Echter heeft alles diep binnen in hen te maken met emotionele pijn; het niet geliefd zijn en/of geaccepteerd worden. Maar de ‘grap’ is, de ‘andere ziel’ zal er altijd zijn, zelfs als de liefde op aards niveau wordt ontkend! 

  Tweelingziel-energie

  De Tweelingziel liefdesvlam veroorzaakt trillingen die het éénzijn laat ervaren. Het is de energie van de integratie van innerlijke polariteiten, van ieder individu. 
  Creërend en manifesterend. 
  De liefdesvibratie tussen Tweelingzielen heeft een boost aan de mensheid gegeven en deze is nog steeds zichtbaar en voelbaar. 
  Tweelingziel-liefde is een liefde die tegelijk ontwrichtend èn allesomvattend is. Wanneer deze energieën samenvloeien vindt er extreem veel magnetische en spirituele harmonie plaats. Tweelingziel liefde is een hoge vorm van liefde en reikt je alle tools aan om je persoonlijk te ontwikkelen.

  Een ontmoeting met een tweelingziel, ook in het nieuwe tijdperk, 
kun je alleen weten via het hart. En het hart is extatisch, zoals Ware LiefdeDe liefdesenergie tussen Tweelingzielen stroomt voelbaar tot in iedere vezel, zij zijn elkaars ultieme spiegel. De druk van het Universele lot brengt hen samen. Het Hogere Bewustzijn brengt hen steeds weer met elkaar in verbinding.

  Tweelingzielen zijn, ook nu nog, de lichtwerkers in het ritme op hartsniveau. Zij zijn bijeengebracht om de kosmische energie weer te laten dansen en branden in de harten van de mensheid. 
  Er zijn daarnaast zo ongelooflijk veel symbolieken aan deze liefde verbonden. Maar goed, Tweelingzielen zijn nu eenmaal rijzende, dwarrelende en pulserende symbolieken van het leven. 

  Als je de waarheid van het hart hebt ervaren, dan is er geen twijfel dat er een ander existeert met jou, van hartslag tot hartslag.
  Het staat geschreven in je hart. 
  En het beweegt nog steeds tot diep in je wezen, ver van woorden of concepten.

   

  Fysieke aantrekkingskracht
 tussen Tweelingzielen

  Als je werkelijk Tweelingzielen van elkaar bent, dan weet je hele 3D lichaam dit. Het is doordrenkt van dit weten. Een fontein van licht is wat je kunt ervaren wanneer je lichamelijk samensmelt. Het mentale lichaam wordt namelijk doordrenkt met extatische energie.

  Het is een bundeling van energie, van krachten, die elkaar aantrekken via de geslachtsdelen. De seksualiteit is naast primair, rauw ook hoog spiritueel en dus ‘Goddelijk’. Je voelt elkaar feilloos aan en het ritme van jullie heilige harten klopt gelijktijdig. Alle barrières, alle schaamte valt weg. Door deze fysieke verstrengeling/versmelting hoef je (ook) niet te praten met elkaar, omdat woorden de intense beleving tekort zou doen. Er is dus eigenlijk sprake van een fysieke samensmelting die je nooit eerder op deze manier hebt (mogen) ervaren.

  Tweelingziel-liefde is niet iets wat je met je normale intelligentie kunt bevatten

  Het reikt ver boven alle vormen van de ‘normale’ liefde uit en overkomt je.
  Het wordt bekrachtigd en bestuurd door het Universum, je kunt er niet voor kiezen, er niet naar verlangen.

  Na de ontmoeting met je Tweelingziel ontwaak je spiritueel en leer je onvoorwaardelijk liefhebben. Onvoorwaardelijke liefde is iets wat je bij (je) kinderen ervaart. Het geheim van onvoorwaardelijkheid is om het ‘als’ weg te denken. Je zegt: ‘ik houd van jou’. En niet ‘Ik houd van je als ..je dit of dat doet’! Tweelingziel-liefde gaat hier aan voorbij, want zuivere liefde geeft en verlangt niets terug.

  Je kunt te maken krijgen met onverklaarbare, lichamelijke ongemakken en veranderingen. Ook heldervoelen, helderweten en helderzien ontwikkelen zich in een rap tempo.
  Tweelingziel-liefde is de weg van transformatie van het hart en het loslaten van het ego. Het enige wat belangrijk is om te onthouden, is dat je mag accepteren dat Tweelingziel-harten de instrumenten van Liefde zijn, en dat alléén het ego je kan laten geloven dat jullie afgescheiden zijn. Het brein is het gereedschap van het ego.

  Het is echter een intense beleving en zet je met grote regelmaat klem in je gevoelswereld. Ook voor je omgeving ben je raadselachtig, de mensen om je heen kunnen niet begrijpen waarom je ‘ineens zo veranderd bent’. Maar Tweelingziel connecties vallen niet met de gebrekkigheid van onze aardse woordenschat te omschrijven en is soms ongelooflijk moeilijk te dragen. Het grijpt diep in en kent zijn weerga niet.

  Jij en je tweelingziel zijn een eenheid. Als een twee-eenheid; twee vlammen van het vuur, van het leven!
  Jullie zijn zo dicht bij elkaar, dat je één wezen bent.
  Voor altijd de perfecte “dubbele kracht” van het leven.
  Je bent in deze ‘nieuw’ gemaakt voor altijd, moment na moment.

   

  Kenmerken Tweelingzielen

  • De liefde voor elkaar lijkt ‘magnetisch’ tot stand te komen, je hoeft er niets voor te doen
  • Je hebt nog nooit zo‘n sterk gevoel van (onvoorwaardelijke) liefde ervaren
  • De onvoorwaardelijkheid verdwijnt wanneer het ego te sterk wordt en vanuit angst gaat handelen en denken
  • Al het andere dan liefde in je leven wordt minder belangrijk en relatiever
  • Je begrijpt aspecten van het leven die je nooit eerder begrepen hebt
  • Het voelt alsof je elkaar altijd al hebt gekend
  • Je weet exact hoe de ander zich voelt
  • Je weet dingen van elkaar die je eigenlijk niet kunt weten
  • Je hoeft niets tegen elkaar te zeggen om te communiceren
  • Je hebt een sterk gevoel van herkenning bij elkaar
  • Je weet dat er iets heel bijzonders aan de hand is
  • Alles ‘valt op zijn plaats’ in je leven en je ziet meer verbanden
  • Het kan een ingang, doorkijk of sneak-preview zijn naar het niet-stoffelijke leven
  • Je hebt altijd het gevoel gehad dat je ‘iets’ miste in je leven, nu weet je wat dat was
  • Het is een sleutel die de deur naar jezelf opent
  • Je vangt elkaars gedachten en stemmingen op
  • Voordat je elkaar hebt ontmoet heb je beiden een periode van eenzaamheid en/of bezinning doorgemaakt
  • Als magneten naar elkaar toe getrokken worden, elkaar constant aan willen raken of bij elkaar willen zitten
  • Je ontmoet elkaar in dromen
  • Je voelt elkaars stemming/gevoel heel sterk aan, in elkaars bijzijn maar ook op afstand
  • Elke ontmoeting, kus, aanraking, blik etc. voelt als de eerste, het blijft leuk en spannend
  • Je bent vaak, zonder het te weten, altijd in elkaars buurt geweest (woning, school etc.)
  • Je kunt de ander ook ontzettend missen, het voelt dan net alsof je geamputeerd bent/heimwee hebt
  • Je kunt je onbegrepen voelen, je omgeving zal niets (meer) van je begrijpen

   

  Tweelingziel-liefde (in het oude tijdperk)

  Er zijn in het oude tijdperk veel tweelingziel ontmoetingen en herkenningen opengebroken. Om liefde te creëren. Om liefde te expanderen. En dit zal in het nieuwe tijdperk/ het Aquariustijdperk niet anders zijn. Echter vanuit een hoger-hart sensatie, in eenheid, onafhankelijkheid, vrijheid en waarheid.

  Je kunt Tweelingziel-liefde (nu dus) zien als een extreem hoge liefdes-frequentie, die een keten van gebeurtenissen in beweging heeft gezet, maar sommigen van jullie zijn inmiddels uit elkaars energie gestapt. Ook voor een hoger doel overigens. Dit geldt veelal voor de Tweelingzielen die elkaar voor 2012 hebben ontmoet.
  In elk NU breken namelijk nog steeds Tweelingziel ontmoetingen open, hetzij vanuit een andere, hogere frequentie

   

  Caroline’s waarheid

  “Mag onze verbinding anderen raken en tranen van ontroering brengen. 
  Laat ons zielsverwantschap een voorbeeld zijn hoe werkelijke, ware liefde zich manifesteert.”

  In mijn besef zijn wij hier op aarde gedurende duizenden levens om allerlei ervaringen op te doen in uiteenlopende situaties en relaties. Als je er vanuit gaat dat alles energie is en dat energie nooit verloren gaat, dan kun je ‘oude’ energieën tegenkomen in personen zoals bijvoorbeeld je tweelingziel. Tweelingziel-liefde is intens, het raakt je diep. Ook ik heb die bizar grote aantrekkingskracht ervaren, maar dat deze connectie het begin zou zijn van een diepe transformatie en mijn huidige missie had ik nooit kunnen bevroeden. Na de ontmoeting met een Tweelingziel ga je namelijk op reis, in het ontdekken van jezelf, ruw door de lagen van het ego heen en daarmee door naar een pure en oneindige liefdevolle wezenskern. Dit is allemaal erg verwarrend. Ik voelde me namelijk geen individu meer, stond ineens in verbinding met het grotere geheel, met mijn naakte Zelf. 
  En daarna ook nog eens in een nog diepere verbinding met een Nieuwetijdsgeliefde. Vanuit hier is mijn hartsenergie gaan groeien.

  De intensiteit en passie van zielsconnecties zorgt er steeds weer voor dat je de trap naar ‘boven’ wel moet bestijgen. Het is dus niet eens de snelweg, maar de TGV richting persoonlijke, paranormale en spirituele ontwikkeling. 

  Tweelingzielen blijven altijd twee magneten, met identieke (levens)ervaringen & patronen en uitdagingen. De fysieke, psychische en spirituele verbondenheid is intens, magisch en diepgaand. Nu zie ik dat mijn Tweelingziel-connectie niet alleen ‘mooi’ maar ook confronterend was. Onze pijnpunten, wonden, gekwetste kindstukken en emotionele bagage zijn namelijk compleet open en bloot gelegd.

  Tweelingziel-liefde laat zich niet niet sturen, de energie komt altijd weer terug, blijft plakken, dringt zich hardnekkig op en weigert pertinent te vertrekken. En toch kunnen we nu zonder elkaar, zonder (aards) contact en (dus) zonder intimiteit, verder op onze weg.

  Ik weet uit ervaring dat deze reis buitengewoon zwaar en moeilijk is maar het was het meer dan waard. Echter, tweelingzielen ervaren deze liefde vaak als een onuitputtelijke ‘romantische’ act met een melancholisch verlangen naar een volledige vereniging, die op lichamelijk vlak eigenlijk niet voltrokken ‘kan’ worden. Op zielsniveau voelen tweelingzielen het ‘een-zijn’ en zij willen dit graag, op bewust niveau, in stand houden. Maar om op aarde scheppend bezig te kunnen zijn, moeten tweelingzielen eigenlijk altijd weer uit elkaar.

  Door al mijn ontmoetingen met meerdere zielsverwanten heeft het innerlijk doorploegen stap voor stap oogst opgeleverd: inzicht in het hoe en waarom van de ontmoetingen, een stevig houvast in mezelf en zingeving in mijn bestaan. Het heeft mij geleerd dat de belangrijkste verbinding die met jezelf is, de hartsverbinding met het Groter Geheel, het Hogere Zelf. Maar onze alchemie blijft een hoge liefdeskracht!

  “Jouw lied galmt door de eindeloze gangen der liefde. 
  Je bezingt mijn hart. 
  Je bent de stem van mijn ziel. 
  Nu, terugkijkend op onze liefde, jaren geleden, toen we samen waren, in vlees, heeft het iets bitterzoet.
  Maar jouw liefde en zachtheid zal mij altijd blijven voeden en opvullen.”

   

  De Tweelingziel verbinding is een reis van de ziel en het hart

  Het is louter een geestelijke verbinding en het heeft Caroline geleerd hoe zij boven het menselijke verlangen uit kon stijgen, door puur te onthechten.
  Ze heeft haar zielsgeliefde nog steeds diep lief, vanuit onvoorwaardelijkheid en dat brengt Caroline nog steeds volledig in verwondering. Het heeft jaren en jaren geduurd eer zij haar missie begreep; “Anderen ondersteunen in de reis naar henzelf, de hogere realmen.”

  Inzichten en Antwoorden

   

  Voor je op aarde kwam heb je met elkaar afgesproken welke wegen je zult bewandelen. Probeer dus in je eigen kracht te blijven staan en intuïtief waar te nemen. Het is een ‘denkfout’ om je tweelingziel te zien als iemand die je pijn zou kunnen doen. Probeer naar de ongeheelde stukken in jezelf te kijken. Dat zijn de grote lessen!

  Wanneer je de ander vanuit vreugde kunt koesteren, hem/haar onvoorwaardelijk liefhebt en jouw tweelingziel zijn/haar weg kunt laten lopen dan ben je Universeel een diploma rijker. Vergeet nooit de energieke en energetische uitwisseling van dat eerste moment, de eerste keer dat je in elkaars ogen keek! Hét moment waarop jij je thuis voelde komen. Zoiets kun je niet weg rationaliseren.

  Blijf te allen tijde in je eigen energie staan. Het vergt al genoeg van je om je überhaupt staande te kunnen houden. Er wordt namelijk veel van je gevraagd. Je mag een nieuw beeld van liefde neerzetten en bovendien wordt er van je verlangd om de liefde opnieuw te duiden. Je zult met veel vraagtekens komen te zitten. Maar maak van die vraagtekens maar uitroeptekens. Geef jezelf over en staak je verzet!  Je kunt het proces én de ander niet beïnvloeden.

  Je mag de sluier van illusie en de sluier van afgescheidenheid dus leren opheffen en onthouden dat deze connectie er 1 is van de ziel, de werkelijke waarheid van deze verbinding. Onthoud verder dat je niet van elkaar afgesneden bent en dat je eigenheid een functie heeft gediend en nooit de kern van deze Liefde vormde.

  We mogen in een tweelingziel connectie dus eigenlijk al onze innerlijke overtuigingen, verwachtingen en de drang te willen weten hoe het zal ‘eindigen’ (leren) opgeven, omdat we anders onszelf in de weg staan van wat er nog open moet door onze zielen heen. Al deze moeilijkheden zijn eigenlijk testjes in onze behoeftigheid, keer daarom terug naar de connectie op zielsniveau. Als je dat doet en doorziet kom je in een hogere vibratie; de voorbereiding op je eigen groei en het ervaren van werkelijke eenheid.

  De tweelingziel-reis gaat eigenlijk over het constante overgeven aan elk NU moment, in blijvend contact met de visie en emotie van binnenuit van wat er ontwikkelt en zal zijn in dit leven.
  Alles ontplooit zich in perfectie en het is eigenlijk alleen onze perceptie die het anders wilt zien.

   

  Inzicht in jouw Tweelingziel of Zielsliefde connectie?

   

   

  Social Media

   

  Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

   

  Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

  Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

   

  Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

  Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

  ⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

  www.happyheartcompany.nl

   

   

  Pin It on Pinterest