Tweelingzielen

Deze connectie is bedoeld om spirituele groei op gang te brengen!

Wanneer Tweelingzielen herenigen, gebeurt er iets groots. Hun verbinding verschuift het collectieve bewustzijn van de planeet.

Als het ontmoeten van een Soulmate zoiets is als het vinden van ‘de Ware’, dan is het ontmoeten van de Tweelingziel de ontdekking van ‘Eenheid’.

Het is niet alleen een diepe verbinding tussen lichaam, geest en ziel, maar ook een hemelse verbinding die Tweelingzielen voor altijd verbindt op een manier die de zwaartekracht trotseert.
Wanneer je je Tweelingziel ontmoet, kan het in het begin (niet) makkelijk zijn.
Als je je in verschillende stadia van je evolutie van het herinneren van je goddelijkheid bevindt, zal de ontmoeting misschien geen reactie uitlokken of een running dynamiek veroorzaken, maar er is altijd een ongeëvenaard gevoel van veiligheid, volledigheid en eenheid. Je voelt je thuis en helemaal op je gemak bij elkaar. 

Wanneer Tweelingzielen herenigen, is dát niet alleen om de eigen ziel weer op één lijn te brengen met Goddelijke Liefde. Ze zijn er ook om anderen te helpen hetzelfde te doen.
Tweelingzielen zijn hier voor het grotere goed, om een ​​missie te vervullen die verder gaat dan hun persoonlijke ontwikkeling en om het spirituele ontwaken van de planeet te ondersteunen. Dit is de template van de nieuwe aarde, de ultieme taak. Toch dien je een tijdje je eigen pad te doorlopen en thuis te komen in jezelf.
Dit heeft tijd nodig.
Tweelingzielen zijn een kunstwerk. Alle kunstwerken zijn een proces. Alle meesterwerken hebben tijd nodig. Net als bij kunst zullen Tweelingzielen die bereid zijn om het ‘diepe’ zielswerk te doen de schoonheid ervan gaan herkennen.

Soms lijken Tweelingzielen een ‘ongewoon’ paar, misschien met een groot verschil in leeftijd of achtergrond, maar hun gedeelde passie voor een grotere missie is wat hen naar elkaar toetrekt.

Hun hart zal exploderen van liefde en ze zullen eenheid ervaren, iets waarvan je als mens alleen maar kunt dromen. Maar onthoud, Tweelingzielen zijn geroepen om energetisch werk te doen, een enorme missie, om de planeet naar een hogere waarheid en liefde te brengen.  

We weten intussen (ook) dat de ontmoeting met de Tweelingziel gepaard gaat met een magisch en machtig transformatieproces, een innerlijk proces van (ziels)groei, het overwinnen van oude angsten, oude patronen, blokkades en (innerlijke) overtuigingen. Indien je meer wilt lezen over het proces, wat een onderdeel is van het grotere plan, dan kun je dit heldere blog lezen! 

Tweelingzielen zijn elkaars spiegel en zij reflecteren elkaars imperfecties. Dit helpt hen uiteindelijk om (alle) obstakels te overwinnen.

Een ontmoeting met een Tweelingziel creëert altijd een intens geladen energie, het is een Goddelijke vonk die overslaat, je hart vult zich volledig met (onvoorwaardelijke) liefde en licht. Ik durf het bijna niet te wagen om dit gevoel te omschrijven, het raakt iedere vezel en het verdoofd tegelijkertijd, het is groots, net zoals het verlangen. Je voelt je in eerste instantie zielsgelukkig in de armen van je ware geliefde, alles is magisch mooi en alles voelt hartstochtelijk en teder. Je voelt je veilig en vertrouwd, kunt helemaal jezelf zijn, het is echt thuiskomen. In feite krijgt je diepste zielenwens vorm.

Maar soms is de liefde inderdaad te groots, te intens, te kwetsbaar en/of te overweldigend, waardoor het (l)even uit balans raakt. En dat maakt dat je in het aardse even niet meer samen kunt zijn. Omdat de fysieke vibraties dan uit balans zijn. Machteloosheid en radeloosheid kunnen dan je WETEN overnemen maar onthoud dat er veel (blokkades) opgeschoond en uitgezuiverd (mogen) worden. En dat kan gepaard gaan met vormen van wegrennen en/of separatie. Weet alleen dat de ‘chaser’ nooit het ‘wegrennen’ veroorzaakt, chasing bestaat dus niet. Het gaat simpelweg om onbewuste angsten die naar de oppervlakte komen. Wegrennen wordt getriggerd door (bindings/verlatings)angst en is een vorm van zelfbescherming.

Je bent niet alleen in dit proces want we krijgen allemaal zoveel hulp van de Hogere Spirituele Hiërarchie!

Tweelingziel-connecties zijn uniek, omdat jullie uniek zijn, omdat jij uniek bent, dus er is geen vastomlijnd patroon. Toch kun je hoogte- en dieptepunten (highs & lows) ervaren, alsmede passie en pijn. Maar in de vele pogingen om te harmoniseren en te balanceren, weten Tweelingzielen altijd precies op de goede knoppen te drukken.
Je deelt hetzelfde energieveld met je tweelingziel. Je bent dus (zelf heel goed) in staat om de oude wonden die er nog zijn (in jullie beider energieveld) te helen. En mocht dat niet lukken dan is Caroline in staat om samen met jou dieper zielswerk te doen via de High Vibrational Healing sessies, inzake zielsverwantschap. Zij neemt je in dit intense traject stap voor stap mee in het helen en oplossen van negatieve energie programmering, blokkades, herinneringen, waardoor je zielsverbinding naar een hogere vibratie verschuift. Met bewezen methoden wordt je wezen herbedraad, oude blokkades opgeruimd, een (eventuele) heart-wall verwijderd en verder alle negativiteit die je in je systeem vasthield.

Je bent zo enorm diep met je tweelingziel verbonden en deelt in feite 1 bewustzijn. Dus diep energiewerk doe je niet alleen voor jezelf.

In het begin ervaar je een enorme bliss & happiness, in de tijd dat jullie samenzijn en word je overvallen door enorme porties liefde. Zeker wanneer je als Tweelingzielen de liefde bedrijft, want dan versmelten jullie met elkaar en wordt de energie totaal opengezet. Alle (kern)wonden kunnen dan open en bloot komen te liggen en als dit gebeurt liggen triggers op de loer. Maar weet dat je dus echt in staat bent om de wortel van alle angsten (zelf) te ontdekken en te helen.
Onthoud maar dat jij je eigen co-creator bent, dat je een uniek wezen bent, net als je zielsgeliefde. En dat jullie een unieke blauwdruk dragen.

Het is dus aan jou om te co-creëren (samenwerken), om het grotere plaatje in te leren zien en om je heilige hart te vertrouwen. Je hart en weten spreken altijd de waarheid.
Dus stem je af op het ‘Hogere Doel’ want dat is de enige manier om moeiteloos mee te drijven!

  Het ‘karakter’ van een Tweelingziel-connectie

  Het ontmoeten van de tweelingziel is een kwestie van innerlijk weten en voelen. Dit weten is diep maar je bent je er in eerste instantie niet volledig bewust van. Echter herken je ‘de ander’ onmiddellijk. Ieder tweelingziel-koppel heeft haar eigen unieke blauwdruk, maar ‘het karakter’ is bijna altijd identiek:

   

  • Het weten is allesomvattend, hij/zij raakt je diep
  • Eenmaal in de ogen gekeken van je Tweelingziel? Dan is het heilige huwelijk op aards niveau beklonken. De ogen immers zijn de ramen van de ziel
  • Tweelingzielen zijn elkaars ultieme spiegel
  • De ‘vrouwelijke energie’ ervaart (meestal) een onderdrukte boosheid (=verdriet) en de ‘mannelijke energie’ angst, boosheid, frustratie. Maar het is in feite dezelfde energie!
  • Telepathisch contact
  • Fysieke verschijnselen van elkaar oppikken (niet te onderscheiden van je eigen lichamelijke ongemakken)
  • Elkaar op afstand (aan)voelen, je kunt je Tweelingziel zelfs met een ander voelen vrijen (en de sensaties daarvan letterlijk ervaren)
  • De karakters zijn complementair (twee polen van één wezen) maar de normen en waarden en levensinstelling komen overeen
  • Kundalini energie (ongecontroleerde trillingen over het hele lichaam)
  • Soms voelen jullie elkaars pijn, soms helen jullie elkaars pijn
  • Soms voelen jullie liefde voor elkaar, soms reflecteren jullie liefde
  • Alles even prachtig en mooi van elkaar vinden, je voelt je (seksueel) enorm aangetrokken
  • Hartenpijn, rouw en liefdesverdriet, wanneer je even los van elkaar loopt
  • Beiden zijn hoog-sensitief
  • Tweelingzielen zijn pure transformers en zij zetten hun kracht in om (de) lagere instincten op een natuurlijke manier te transmuteren
  • Communicatie en Expressie werkt via creativiteit en de geest. Het is heel belangrijk voor Tweelingzielen om zich te uiten, dat is een deel van hun missie
  • Soms zijn Tweelingzielen ietwat gereserveerd & stil. Het kan jaren duren eer zij zichzelf écht zien voor wie zij zijn en/of zich uit durven te spreken
  • Tweelingzielen voelen zich op geestelijk, mentaal, fysiek en emotioneel niveau enorm tot elkaar aangetrokken
  • Het voelt alsof je ‘thuiskomt’
  • Je wordt enorm getest op je geduld, dit is met name voor de vrouwelijke energie zwaar
  • Er bestaat geen enkel woord om het diepe gevoel te omschrijven
  • Geen intieme binding met een ander kunnen aangaan (zelfs de bereidheid om alleen te blijven wanneer hij/zij niet in je leven durft te komen)
  • Je kunt voelen dat je samen een opdracht/missie hebt in het leven, dit wordt ook vaak naar elkaar uitgesproken
  • De levensloop is vrijwel identiek qua ervaringen, patronen
  • Meestal zijn Tweelingzielen spirituele helers omdat zij anderen graag ondersteunen. Maar zij kunnen ook een artist zijn of een ander soort dienstverlenend beroep uitoefenen (dit type ‘beroepen’ worden vaak pas op latere leeftijd opgepakt temeer tweelingzielen afwachtend zijn en observeren eer zij hun talent op dit vlak inzetten)
  • Muziek, Ritme, Dans, gezonde Voeding en Natuur zijn heel belangrijk
  • Tweelingzielen kunnen zich afgesneden voelen van hun (aardse) familie, omdat zij voelen dat de zielsfamilie hun werkelijke (thuis)basis is. Maar het kunnen ook dé vredestichters tussen familieden en vrienden zijn
  • Tweelingzielen besluiten soms om geloofsovertuigingen en leeftijdsverschillen aan de kaak te stellen, om de omgeving in harmonie te brengen, om een brug te slaan inzake culturele verschillen, om anderen de ogen te openen inzake liefde van hetzelfde geslacht etc.
  • Uiterst gevoelig voor ‘chemische’ (onnatuurlijke) voeding, straling (mobiele telefoons etc), harde geluiden, fel licht en elektriciteit
  • De omgeving begrijpt je vaak niet (meer) en de verbinding wordt meestal afgedaan met ’laat hem of haar los’. Goed bedoelde adviezen; echter onmogelijk!
  • Symbolieken (bijv. de naam van je geliefde komt overal tevoorschijn). Je wordt keer op keer bevestigd

  Is de herkenning van de tweelingziel wederzijds?


  Absoluut. De herkenning en de liefde is wederzijds. Instant. Maar toch kunnen er soms praktische en emotionele omstandigheden zijn die maken dat één van beiden zich tegen de herkenning verzet.

   

  Hoe kun je weten dat het je tweelingziel is?

  Het weten is sterk voelbaar en allesomvattend. Het weten komt vanuit je kern. De liefde die je ervaart overtreft alle menselijke grenzen en beperkingen. En ergens heb je altijd al geweten dat jij je Tweelingziel zou ontmoeten. Het is een liefde, zo groots en ontwrichtend, dat je er niet omheen kunt. Het raakt je diep.

  Aantrekken & Afstoten

  Tussen Tweelingzielen kan er sprake zijn van aantrekken en afstoten. In dit planetenstelsel staan we allemaal in verbinding met de maan, zij reguleert het eb en vloed. Het aantrekken is het Yin en het afstoten is het Yang, zoals de dag en de nacht, man en vrouw, positief en negatief. Maar het is geen vast gegeven. Nogmaals, iedere tweelingziel connectie is uniek. 

  Binnenkort kunnen we enkel vanuit heelheid, eenheid en balans relateren tot onze zielsgeliefde(n), temeer de dualiteit in het Aquariustijdperk weg zal vallen.

  De tweelingziel-reis is een diepgaand transformatief proces

  Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten is de liefde meteen zo ongelooflijk intens dat het kan gebeuren dat één van de twee niet goed weet of het diepe gevoel daadwerkelijk te vertrouwen is, omdat het ingaat tegen alle logica. Vaak denken tweelingzielen gek te zijn geworden wanneer zij deze diepe liefde voelen. Ze zijn bang om zichzelf en hun vrienden/familie kwijt te raken: “Waarom zou ik geloven in deze diepe liefde? Hoe kan dit nu waar zijn? Hoe kon dit nu gebeuren?”

  Ook denken veel tweelingzielen dat het de ander is, of de verbinding zelf, dat zoveel pijn brengt maar wat zij zich niet realiseren is dat het aan henzelf ligt. De kernwonden liggen diep verankerd in het onbewuste (voornamelijk bij de mannelijke energieen) en dan wil je eigenlijk al die pijnen en issues vermijden. Ook zit er vaak een grote angst om verlaten te worden; “Ik ben niet goed genoeg”, “Deze liefde moet een trucje zijn want in het verleden ben ik (meermaals) verlaten en/of afgestoten”. Of “Hoe kan deze persoon mij zo lief hebben zonder mij te kennen?” “Hij/zij heeft gewoon een bepaald beeld van mij maar zodra hij/zij de echte ‘ik’ leert kennen dan wil hij/zij echt niet meer bij mij zijn”.

  Tweelingzielen die pijn zijn gedaan door anderen in het verleden zijn nu eenmaal gereserveerder. Door te vertrekken, weg te lopen, de liefde te ontkennen en te doen alsof het niet bestaat hopen (gekwetste) tweelingzielen dat alle pijn vanzelf weggaat.
  Hurt people hurt people!

  Echter heeft alles diep binnen in hen te maken met emotionele pijn; het niet geliefd zijn en/of geaccepteerd worden. Maar de ‘grap’ is, de ‘andere ziel’ zal er altijd zijn, zelfs als de liefde op aards niveau wordt ontkend! 

  Tweelingziel-energie

  De Tweelingziel liefdesvlam veroorzaakt trillingen die het éénzijn laat ervaren. Het is de energie van de integratie van innerlijke polariteiten, van ieder individu.
  Creërend en manifesterend.
  De liefdesvibratie tussen Tweelingzielen heeft een boost aan de mensheid gegeven en deze is nog steeds zichtbaar en voelbaar.
  Tweelingziel-liefde is een liefde die tegelijk ontwrichtend èn allesomvattend is. Wanneer deze energieën samenvloeien vindt er extreem veel magnetische en spirituele harmonie plaats. Tweelingziel liefde is een hoge vorm van liefde en reikt je alle tools aan om je persoonlijk te ontwikkelen.

  Een ontmoeting met een tweelingziel, ook in het nieuwe tijdperk, 
kun je alleen weten via het hart. En het hart is extatisch, zoals Ware LiefdeDe liefdesenergie tussen Tweelingzielen stroomt voelbaar tot in iedere vezel, zij zijn elkaars ultieme spiegel.
  De druk van het Universele lot brengt hen samen.
  Het Hogere Bewustzijn brengt hen steeds weer met elkaar in verbinding.

  Tweelingzielen zijn, ook nu nog, de lichtwerkers in het ritme op hartsniveau. Zij zijn bijeengebracht om de kosmische energie weer te laten dansen en branden in de harten van de mensheid.
  Er zijn daarnaast zo ongelooflijk veel symbolieken aan deze liefde verbonden. Maar goed, Tweelingzielen zijn nu eenmaal rijzende, dwarrelende en pulserende symbolieken van het leven.

  Als je de waarheid van het hart hebt ervaren, dan is er geen twijfel dat er een ander existeert met jou, van hartslag tot hartslag.
  Het staat geschreven in je hart.
  En het beweegt nog steeds tot diep in je wezen, ver van woorden of concepten.

   

  Fysieke aantrekkingskracht
 tussen Tweelingzielen

  Als je werkelijk Tweelingzielen van elkaar bent, dan weet je hele lichaam dit. Het is doordrenkt van dit weten. Een fontein van licht is wat je kunt ervaren wanneer je lichamelijk samensmelt. Het mentale lichaam wordt namelijk doordrenkt met extatische energie.

  Het is een bundeling van energie, van krachten, die elkaar aantrekken via de geslachtsdelen. De seksualiteit is naast primair, rauw ook hoog spiritueel en dus ‘Goddelijk’. Je voelt elkaar feilloos aan en het ritme van jullie heilige harten klopt gelijktijdig. Alle barrières, alle schaamte valt weg. Door deze fysieke verstrengeling/versmelting hoef je (ook) niet te praten met elkaar, omdat woorden de intense beleving tekort zou doen. Er is dus eigenlijk sprake van een fysieke samensmelting die je nooit eerder op deze manier hebt (mogen) ervaren.

  De seksuele energie is alles-verslindend, alles-verzengend, electric, een romantische sleep & de chemie is enorm sterk.

  Je ervaart als Tweelingzielen een constant gevoel van volledige overgave en een constant doorvoelen van seksueel verlangen.

  De liefde bedrijven met elkaar voelt fluide aan, alsof je in een ander Universum bent, een uitwisseling van hemelse energie die groter is dan het leven.

  Je voelt je ook constant opgewonden en dat kan verwarrend zijn, maar op het moment dat je de hoge seksuele energie begint te omarmen, zul je het gaan waarderen en er volledig van kunnen genieten.

  De liefde bedrijven met een Tweelingziel (een zielsgeliefde) is één woord tumultueus, een uitwisseling van verschillende vormen van energie, via een onbreekbaar energiekoord.

  De twee ‘Goddelijke’ geliefden synchroniseren op alle niveau’s en dat is heel intens.

  Maar het is de beste ‘sensuele uitwisseling’ die je ooit hebt gehad, omdat je vanuit je intuïtie zorgt voor elkaars ‘behoeften’ en dit maakt het weer een intieme en geheel bevredigende ervaring.

  De ervaring is gewoon hoog spiritueel en je zult misschien merken dat je meer seks hebt dan in het verleden, vanwege die enorme aantrekkingskracht.
  Samenzijn voelt sowieso als thuiskomen maar als je eenmaal intiem bent met je Tweelingziel zal iedere keer wanneer jullie de liefde bedrijven je nog meer verbazen dan de keer daarvoor. Want je libido gaat door het dak.

  En het is daarnaast een nieuw niveau van een fysieke ervaring, niet alleen omdat jullie lichamen één worden, maar ook jullie chakra’s, energievelden en de ziel.

  
De seksuele energie is zo ontzettend sterk, dat je ook niet meer helemaal helder kunt nadenken. Echt seksueel afgestemd zijn op je zielsgeliefde maakt een hele cocktail van hormonen vrij, inclusief oxytocine en endorfine, de verbinding wordt hierdoor steeds magnetischer en je zult je elke seconde van de dag tot hem of haar aangetrokken voelen.

  En je zult ook steeds weer en meer willen omdat het bedrijven van de liefde met een zielsverwant zoveel meer is dan enkel een fysieke daad, het is ook de dans van jullie ziel.

  Samen tijd doorbrengen kan bijna niet zonder fysiek contact.
  De koorden tussen deze twee hemelse geliefden is zo sterk dat je door de intensiteit van de connectie niet van elkaar kunt afblijven.
  Het fysieke contact voelt namelijk als een explosie…. en thuiskomen.

  Ik zie de liefde bedrijven met een hoog vibrationele spiegelziel als een soort van astraal reizen.

  Samenzijn is als een eeuwigheid maar alle momenten samen vliegen ook zomaar voorbij, alsof het een seconde is. Het is de relativiteit, de illusie van de tijd.

  Tweelingziel-liefde is niet iets wat je met je normale intelligentie kunt bevatten

  Het reikt ver boven alle vormen van de ‘normale’ liefde uit en overkomt je.
  Het wordt bekrachtigd en bestuurd door het Universum, je kunt er niet voor kiezen, er niet naar verlangen.

  Na de ontmoeting met je Tweelingziel ontwaak je spiritueel en leer je onvoorwaardelijk liefhebben. Onvoorwaardelijke liefde is iets wat je bij (je) kinderen ervaart. Het geheim van onvoorwaardelijkheid is om het ‘als’ weg te denken. Je zegt: ‘ik houd van jou’. En niet ‘Ik houd van je als ..je dit of dat doet’! Tweelingziel-liefde gaat hier aan voorbij, want zuivere liefde geeft en verlangt niets terug.

  Je kunt te maken krijgen met onverklaarbare, lichamelijke ongemakken en veranderingen. Ook heldervoelen, helderweten en helderzien ontwikkelen zich in een rap tempo.
  Tweelingziel-liefde is de weg van transformatie van het hart en het loslaten van het ego. Het enige wat belangrijk is om te onthouden, is dat je mag accepteren dat Tweelingziel-harten de instrumenten van Liefde zijn, en dat alléén het ego je kan laten geloven dat jullie afgescheiden zijn. Het brein is het gereedschap van het ego.

  Het is echter een intense beleving en zet je met grote regelmaat klem in je gevoelswereld. Ook voor je omgeving ben je raadselachtig, de mensen om je heen kunnen niet begrijpen waarom je ‘ineens zo veranderd bent’. Maar Tweelingziel connecties vallen niet met de gebrekkigheid van onze aardse woordenschat te omschrijven en is soms ongelooflijk moeilijk te dragen. Het grijpt diep in en kent zijn weerga niet.

  Jij en je tweelingziel zijn een eenheid. Als een twee-eenheid; twee vlammen van het vuur, van het leven!
  Jullie zijn zo dicht bij elkaar, dat je één wezen bent.
  Voor altijd de perfecte “dubbele kracht” van het leven.
  Je bent in deze ‘nieuw’ gemaakt voor altijd, moment na moment.

   

  Kenmerken Tweelingzielen

  • De liefde voor elkaar lijkt ‘magnetisch’ tot stand te komen, je hoeft er niets voor te doen
  • Je hebt nog nooit zo‘n sterk gevoel van (onvoorwaardelijke) liefde ervaren
  • De onvoorwaardelijkheid verdwijnt wanneer het ego te sterk wordt en vanuit angst gaat handelen en denken
  • Al het andere dan liefde in je leven wordt minder belangrijk en relatiever
  • Je begrijpt aspecten van het leven die je nooit eerder begrepen hebt
  • Het voelt alsof je elkaar altijd al hebt gekend
  • Je weet exact hoe de ander zich voelt
  • Je weet dingen van elkaar die je eigenlijk niet kunt weten
  • Je hoeft niets tegen elkaar te zeggen om te communiceren
  • Je hebt een sterk gevoel van herkenning bij elkaar
  • Je weet dat er iets heel bijzonders aan de hand is
  • Alles ‘valt op zijn plaats’ in je leven en je ziet meer verbanden
  • Het kan een ingang, doorkijk of sneak-preview zijn naar het niet-stoffelijke leven
  • Je hebt altijd het gevoel gehad dat je ‘iets’ miste in je leven, nu weet je wat dat was
  • Het is een sleutel die de deur naar jezelf opent
  • Je vangt elkaars gedachten en stemmingen op
  • Voordat je elkaar hebt ontmoet heb je beiden een periode van eenzaamheid en/of bezinning doorgemaakt
  • Als magneten naar elkaar toe getrokken worden, elkaar constant aan willen raken of bij elkaar willen zitten
  • Je ontmoet elkaar in dromen
  • Je voelt elkaars stemming/gevoel heel sterk aan, in elkaars bijzijn maar ook op afstand
  • Elke ontmoeting, kus, aanraking, blik etc. voelt als de eerste, het blijft leuk en spannend
  • Je bent vaak, zonder het te weten, altijd in elkaars buurt geweest (woning, school etc.)
  • Je kunt de ander ook ontzettend missen, het voelt dan net alsof je geamputeerd bent/heimwee hebt
  • Je kunt je onbegrepen voelen, je omgeving zal niets (meer) van je begrijpen

   

  Tweelingziel-liefde (in het oude tijdperk)

  Er zijn in het oude tijdperk veel tweelingziel ontmoetingen en herkenningen opengebroken. Om liefde te creëren. Om liefde te expanderen. En dit zal in het nieuwe tijdperk/ het Aquariustijdperk niet anders zijn. Echter vanuit een hoger-hart sensatie, in eenheid, onafhankelijkheid, vrijheid en waarheid.

  Je kunt Tweelingziel-liefde (nu dus) zien als een extreem hoge liefdes-frequentie, die een keten van gebeurtenissen in beweging heeft gezet, maar sommigen van jullie zijn inmiddels uit elkaars energie gestapt. Ook voor een hoger doel overigens. Dit geldt veelal voor de Tweelingzielen die elkaar voor 2012 hebben ontmoet.
  In elk NU breken namelijk nog steeds Tweelingziel ontmoetingen open, hetzij vanuit een andere, hogere frequentie

   

  Caroline’s waarheid

  “Mag onze verbinding anderen raken en tranen van ontroering brengen.
  Laat ons zielsverwantschap een voorbeeld zijn hoe werkelijke, ware liefde zich manifesteert.”

  In mijn besef zijn wij hier op aarde gedurende duizenden levens om allerlei ervaringen op te doen in uiteenlopende situaties en relaties. Als je er vanuit gaat dat alles energie is en dat energie nooit verloren gaat, dan kun je ‘oude’ energieën tegenkomen in personen zoals bijvoorbeeld je tweelingziel. Tweelingziel-liefde is intens, het raakt je diep. Ook ik heb die bizar grote aantrekkingskracht ervaren, maar dat deze connectie het begin zou zijn van een diepe transformatie en mijn huidige missie had ik nooit kunnen bevroeden. Na de ontmoeting met een Tweelingziel ga je namelijk op reis, in het ontdekken van jezelf, ruw door de lagen van het ego heen en daarmee door naar een pure en oneindige liefdevolle wezenskern. Dit is allemaal erg verwarrend. Ik voelde me namelijk geen individu meer, stond ineens in verbinding met het grotere geheel, met mijn naakte Zelf.
  En daarna ook nog eens in een nog diepere verbinding met een Nieuwetijdsgeliefde. Vanuit hier is mijn hartsenergie gaan groeien.

  De intensiteit en passie van zielsconnecties zorgt er steeds weer voor dat je de trap naar ‘boven’ wel moet bestijgen. Het is dus niet eens de snelweg, maar de TGV richting persoonlijke, paranormale en spirituele ontwikkeling. 

  Tweelingzielen blijven altijd twee magneten, met identieke (levens)ervaringen & patronen en uitdagingen. De fysieke, psychische en spirituele verbondenheid is intens, magisch en diepgaand. Nu zie ik dat mijn Tweelingziel-connectie niet alleen ‘mooi’ maar ook confronterend was. Onze pijnpunten, wonden, gekwetste kindstukken en emotionele bagage zijn namelijk compleet open en bloot gelegd.

  Tweelingziel-liefde laat zich alleen niet niet sturen, de energie komt altijd weer terug, blijft plakken, dringt zich hardnekkig op en weigert pertinent te vertrekken.

  Ik weet uit ervaring dat deze reis buitengewoon uitdagend kan zijn maar het is het meer dan waard.
  Er is altijd een melancholisch verlangen naar een volledige hereniging.

  Door al mijn ontmoetingen met meerdere zielsverwanten heeft het innerlijk doorploegen stap voor stap oogst opgeleverd: inzicht in het hoe en waarom van de ontmoetingen, een stevig houvast in mezelf en zingeving in mijn bestaan. Het heeft mij geleerd dat de belangrijkste verbinding die met jezelf is, de hartsverbinding met het Groter Geheel, het Hogere Zelf. Maar onze alchemie blijft een hoge liefdeskracht!

  “Jouw lied galmt door de eindeloze gangen der liefde.
  Je bezingt mijn hart.
  Je bent de stem van mijn ziel.
  Nu, terugkijkend op onze liefde, jaren geleden, toen we samen waren, in vlees, heeft het iets bitterzoet.
  Maar jouw liefde en zachtheid zal mij altijd blijven voeden en opvullen.”

   

  De Tweelingziel verbinding is een reis van de ziel en het hart

  Het is een diep transformerende verbinding en het heeft Caroline veel geleerd.
  Zielsliefde brengt haar nog steeds volledig in verwondering en het heeft jaren en jaren geduurd eer zij haar missie begreep; “Anderen ondersteunen in de reis naar henzelf, de hogere realmen.”

  Inzichten en Antwoorden

  Voor je op aarde kwam heb je met elkaar afgesproken welke wegen je zult bewandelen. Probeer dus in je eigen kracht te blijven staan en intuïtief waar te nemen. Het is een ‘denkfout’ om je tweelingziel te zien als iemand die je pijn zou kunnen doen. Probeer naar de ongeheelde stukken in jezelf te kijken. Dat zijn de grote lessen!

  Wanneer je de ander vanuit vreugde kunt koesteren, hem/haar onvoorwaardelijk liefhebt en jouw tweelingziel zijn/haar zielspad kunt laten lopen dan ben je Universeel een diploma rijker. Maar het gaat niet om perfectie bereiken, jullie zijn namelijk al perfect. Vergeet nooit dat gevoel van thuiskomen. Zoiets kun je niet weg rationaliseren.

  Blijf te allen tijde in je eigen energie staan. Het vergt al genoeg van je om je überhaupt staande te kunnen houden. Er wordt namelijk veel van je gevraagd. Je mag een nieuw beeld van liefde neerzetten en bovendien wordt er van je verlangd om de liefde opnieuw te duiden. Je zult met veel vraagtekens komen te zitten. Maar maak van die vraagtekens maar uitroeptekens. Geef jezelf over, je kunt het proces én de ander niet beïnvloeden.

  Je mag de sluier van illusie en de sluier van afgescheidenheid dus leren opheffen en onthouden dat deze connectie er 1 is van de ziel, de werkelijke waarheid van deze verbinding. Onthoud verder dat je niet van elkaar afgesneden bent en dat je eigenheid een functie heeft gediend en nooit de kern van deze Liefde vormde.

  We mogen in een tweelingziel connectie dus eigenlijk al onze innerlijke overtuigingen, verwachtingen en de drang te willen weten hoe het zal ‘eindigen’ (leren) opgeven, omdat we anders onszelf in de weg staan van wat er nog open moet door onze zielen heen. Al deze moeilijkheden zijn eigenlijk testjes in onze behoeftigheid, keer daarom terug naar de connectie op zielsniveau. Als je dat doet en doorziet kom je in een hogere vibratie; de voorbereiding op je eigen groei en het ervaren van werkelijke eenheid.

  De tweelingziel-reis gaat eigenlijk over het constante overgeven aan elk NU moment, in blijvend contact met de visie en emotie van binnenuit van wat er ontwikkelt en zal zijn in dit leven.
  Alles ontplooit zich in perfectie en het is eigenlijk alleen onze perceptie die het anders wilt zien.

   

  Inzicht in jouw Tweelingziel of Zielsliefde connectie?

   

   

  Social Media

   

  Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

   

  Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

  Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

   

  Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

  Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

  ⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

  www.happyheartcompany.nl

   

   

  Pin It on Pinterest