Laat een berichtje achter

 

 

Heb jij een consult, reading van Caroline ontvangen of een traject, workshop, cursus gevolgd?  Laat dan hier jouw ervaringen achter.

5 oktober 2023

Heel erg bedankt voor de mooie en bijzondere dag onwille van het Personal Happy Heart Retreat. Ik weet niet wat er precies gebeurd is maar er heeft zo’n enorme shift plaatsgevonden!

Ik ging helemaal vol energie weg, maar toen ik eenmaal op de bank plofte werd ik heel moe en vooral mijn benen ontzettend zwaar, iets met aarden vermoed ik.
De dag erna was de energie weer terug en het meest bijzondere is dat ik gewoon geen behoefte meer heb gehad om ook maar iets over de energie van tweelingzielen te lezen of readings te bekijken, of überhaupt energetisch aan mijn zielsgeliefde te trekken en dat geeft zoveel meer rust! Hij is er nog wel dagelijks, maar veel meer op de achtergrond en dat was echt iets wat heel erg nodig was om weer in mijn Divine Feminine te kunnen stappen! 

Ik ben nu echt in bloem modus, focus op mezelf, en heel veel dingen eindelijk voor mijn bedrijf en toekomst te regelen. 

Mijn dank is echt heel groot!! Ik ben zo blij dat ik deze dag bij je heb mogen doen!

Liefs, Mirella

14 september 2023

Lieve Caroline,
Ik kan slecht volledig beschrijven wat het Personal Happy Heart Retreat met mij gedaan heeft. De dag zelf was al heel fijn en bijzonder.

Caroline neemt je op een rustige manier mee in een aantal bijzondere meditaties en visualisaties. Ik was beduusd van wat er allemaal gebeurde in de energie. Er heeft echt een shift plaatsgevonden naar de happy vibes en nog steeds. Daarnaast heb ik van Caroline mooie tools gekregen om thuis te doen. Het is de investering meer dan waard. Een kado voor jezelf, je ziel en in mijn geval Divine Feminine energie.

Namasté, Bianca

12 september 2023

Lieve Caroline,

Ik ben aan het shinen!

De Blind Spot reading inzichten zijn enorm binnengekomen. Een perfecte timing, ik was er klaar voor. Een week erna startte ik in een baan in het verlengde van mijn passie! En kreeg mijn salariswens. Mede daardoor kan ik allerlei dingen doen waar ik blij van wordt. Mijn wensen en grenzen voel ik en durf ik uit te spreken. Zo bevrijdend.

Ik geniet en ik ben je super dankbaar voor jouw inzichten op deze intens en mooie reis!

Liefs, Karin

7 september 2023

Caroline’s High Vibrational Healing sessies moeten anders heten, omdat ze veel meer waren dan alleen maar een helende reis. Het is pure magie, eenheid, acceptatie, begrip, heling, transformatie, anders, werelds, oud, mystiek, futuristisch, bewustzijn, waarheid.

Moet ik doorgaan?

Wauw, wauw, wauw, dankjewel.

Eva

26 juli 2023

Caroline neemt je in volledige nuchterheid mee naar de diepere causaliteit van de dingen en de kansen die je op dit moment in dit leven hebt die oude, oude stukken tot rust te brengen.

Afgestemd. Heel deskundig. Liefdevol. Dankbaar!
Caroline Marike

25 juli 2023

Hallo Caroline,

Dank voor alle drie de mooie sessies. Heb er echt van genoten, intens, verbonden, liefdevol.

Lieve groet, van Divine Masculine Egbert

6 juni 2023

Hoi Caroline,

Nogmaals super bedankt voor je fijne beleleiding tijdens het High Vibrational Healing Traject. Heb het als heel prettig, waardevol en fijn ervaren. Het heeft mij veel inzicht gegeven en heel veel in beweging gezet.

Warme groet, Astrid

9 maart  2023

Lieve powervrouw,
Ik heb naar de blauwdrukreading uitgekeken omdat ik zo graag wilde weten welke kant mijn ziel op wil, ik hoor haar zachtjes roepen.

Wat jij me vertelde was zo intens, verbazingwekkend, spannend, intrigerend, realistisch. Tegelijkertijd was de reading nuchter en aards. Ik heb tijdens de sessie ook een paar leuke AHA en kippenvel momenten beleefd.

Ik weet wat me te doen staat. Ik ga vliegen, mijn feminine power vieren en in het licht zetten, erop vertrouwen dat de bij dan vanzelf naar de bloem komt.

Het geeft me veel rust om dit te weten, ik verheug me om me nog meer me te laten leiden door mijn gidsen en ziel. “Breng me maar naar de plaatsen waar ik moet zijn, daar waar mijn hart en ziel samenkomen en ik mijn licht mag laten schijnen!  I love it 😉

Dankjewel Caroline, ik zal er nog vaak aan denken en het terugluisteren. Ik heb er enorm van genoten.

Lieve groet, Karina

25 februari  2023

Hoi Caroline,
Sinds mijn reading is er al zoveel veranderd, diezelfde avond had ik ineens terug al leuke mooie magische momentjes met mijn tweelingziel.
Caroline! Ik weet niet hoe jij of je gidsen mij al hebben geholpen, wat mijn gidsen doen, of de gidsen van mijn tweelingziel maar het is ZOOO mooi wat er aan het gebeuren is, ik ben je daar zooooo enorm dankbaar voor.

Anoniem

2 december 2022

Lieve Caroline,
Bedankt voor je inspiratie en toewijding gedurende het healing traject. Ik heb enorm genoten van de ritjes naar Bussum en verliefd geworden op de omgeving en natuurlijk hebben onze gesprekken en jouw wijsheid mij ontzettend veel inzicht gegeven en ben ik meer in mijn kracht en op mijn “eigen pad” gaan staan. Dank. Enkel goede dingen!

Dank, Renee

1 december 2022

Het is al een tijdje geleden dat ik bij je ben geweest voor de happy heart reading, nog vaak luister ik hem terug en maak ik nu van het moment gebruik je te bedanken voor de supermooie liefdevolle reading die je me toen gegeven hebt, onwijs waardevol mede dankzij jou ben ik terug op het pad van mijn hart.

Liefs, Marlie

21 oktober 2022

Lieve Caroline,

Een aantal jaar geleden ben ik bij jou geweest voor een blauwdruk reading.
Tijdens deze sessie vertelde je mij dat ik mijn nieuwetijdsgeliefde binnen een paar jaar zou ontmoeten. En raad eens wat er een half jaar geleden is gebeurd? Ik heb deze persoon daadwerkelijk ontmoet. En alle omschrijvingen die jij destijds over hem deed, klopten ook nog eens!
Sinds de ontmoeting werd mijn verlatingsangst enorm getriggerd. Daarom ben ik jouw healing traject voor verlatingsangst gaan volgen, waardoor ik mijn nieuwetijdsgeliefde nu in vrijheid lief kan hebben.

Veel liefs, Marjolein

30 maart 2022

Lieve Caroline,

Nogmaals ten diepste bedankt voor de zo bijzondere Blauwdrukreading sessie gisterochtend. Wat heb ik er veel aan!
Het pad met veren van engel vleugels, nou die is er echt!

Met een onwijze dank, diep vanuit mijn hart. 

Bettina

24 december 2021

Lieve Caroline,

Wat ben ik je ongelooflijk dankbaar voor de blauwdrukreading van bijna twee weken terug. Dat ik in een onbewaakt ogenblik uitgerekend op jouw site terecht kwam was geen moment te vroeg.

20 jaar gemis en verdriet heb je in anderhalf uur weggenomen, ik kan nu met heel veel liefde en warmte aan mijn geliefde terugdenken, de boosheid en het immense verdriet zijn weg en het gat in mijn ziel is aan het helen. Ik heb de opname al een aantal keer teruggeluisterd, en steeds ontdek ik weer details die ik nog niet had opgemerkt. De affirmaties heb ik uitgeschreven, daar ben ik mee aan de slag.

Ik kwam vanwege het verdriet om mijn lang geleden plotseling beëindigde relatie, maar ik was met stomheid geslagen toen jij uitlegde dat mijn jongste zoon ook een rol in het grotere geheel speelt. Met jouw informatie over hem ben ik enórm geholpen, het loopt nu al een stuk gezelliger en vrijer. (Ik weet sowieso niet wat ik opeens uitstraal, maar zelfs mijn hond is niet meer bij me weg te slaan😊)

Ik moet steeds maar denken aan zo’n kindertekening, waarin je de puntjes moet verbinden. Je ziet alleen een brei van puntjes, maar pas als je ze verbindt wordt het plaatje zichtbaar. 20 jaar lang heb ik vergeefs geprobeerd de betekenis van de puntjes te duiden, maar jij hebt ze voor mij kunnen verbinden en daarmee het geheel in beeld gebracht. Echt uniek zoals je werkt, voordat ik binnen kwam had jij de hele situatie al “in beeld” zonder enige informatie van mijn kant.

Ik werk er hard aan om zo vrij en licht mogelijk te leven, weg uit het donker waar jij me van bewust maakte, ik zie de toekomst nu met vertrouwen tegemoet.

Ik wil je echt vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor wat je voor me hebt betekend. Mocht ik ooit vastlopen of beginnen te twijfelen, dan zal ik nooit aarzelen jou nog eens te benaderen.

En uiteraard hoop ik dat iedereen die dit leest zijn twijfel aan de kant zet en de stap neemt om jou te raadplegen.

Hele mooie feestdagen gewenst Caroline!

Lieve groeten, A

13 december 2021

Hi Ca,

Wil jou even zeggen dat ik zoveel steun, troost en motivatie krijg van jouw gesprekken en jouw posts op social media. Het sterkt me echt en zorgt ervoor dat ik met vetrouwen dit proces doormaak. Zeker na het gesprek van woensdag is het aan het shiften van lijden naar leiden. Dankjewel lieverd 

Anoniem

5 augustus 2021

Hi Caroline,

Flabbergasted!! Ik heb je tape al drie keer teruggeluisterd. Niet normaal hoe de energie (door)werkt. Maar poeh. Wat een geschenk. Dit had ik nooit verwacht. Hier zit zo’n betekenisvolle vruchtbare kern in, waardoor deze heftige reis zo’n diepe dankbare nieuwe dimensie geeft. Ik ga het aan. 

Dankjewel Caroline, via jou heb ik een veel beter inzicht over de dynamiek met mijn TZ, mijn kernwond(en) en stukken met mijn familieleden, die ook schakels zijn in onze TZ journey. 

Liefs, N

20 november 2020

Goedemorgen Caroline, ik wil je nog even bedanken voor ons gesprek van afgelopen maandag.
Ik snapte wat je bedoelde, maar wist niet goed hoe ik het moest veranderen.

Het mooie is dat er sinds ons gesprek iets op zijn plek geklikt is in mijn ziel (ik weet niet hoe ik het anders kan omschrijven) en ik onbewust dus wel wist wat er nodig was. Sinds die dag voel ik me werkelijk compleet, ontzettend vredig en heb ik iets losgelaten waardoor ik me in balans voel. Mijn mannelijke en vrouwelijke energie zijn compleet, samen. En dat merk ik aan alles.. manifesteren, energie, daadkracht. Wauw gewoon!
Dankjewel voor je fijne manier van coachen.

Liefs, E

27 mei 2020

Hey Caroline,

Ik wil je bedanken voor wat je voor me betekend hebt in mijn traject het voorbije jaar.

Er zijn tal van coaches op mijn pad gekomen, elk met hun bijzondere gave/expertise.
Van bij mijn 1e bezoek voelde ik een bijzondere connectie.
Voor mij ben je een coach op ongezien niveau wat betreft ‘relationeel/energetisch voelen’.
Wat een mooie gave. Ook je directheid is een troef.
Ik vind je heel bijzonder.
Dank je voor alles.
I’ll keep you posted
x, Jim

15 april 2020

Dag Caroline,

Ik wil je nog eens heel erg danken voor de blauwdruk reading van gisteren. Het was verhelderend, op verschillende vlakken.

Je werkwijze en het ontvangen van zoveel heldere informatie triggert mij sterk.
Het laat me met een heel andere blik kijken naar mijn zielsgeliefde.
Waardoor ik mezelf minder afhankelijk van hem kan opstellen, nu wetende dat het eigenlijk andersom is.

Wat betreft mijn beroep/roeping zit ik nog met heel wat vragen. Ik hoop de komende weken meer antwoord te krijgen, te kunnen vertrouwen op mijn intuïtie zodat ik stappen kan ondernemen.

Je hebt me in ieder geval uit mijn wachtmodus laten schieten. Ik was energetisch erg opgeladen na ons gesprek.

Ik voel terug kracht, rust & vertrouwen.

Hartelijke groeten, S

10 maart 2020

Thank YOU 🙏🏻
Fijn om je weer even gesproken te hebben… 

Je bevestigde alles even hoe ik het zie en dat had ik even nodig om te horen dat wat ik doe wel de juiste weg is. 
Topper en je bent de enige die ik snap en geloof op spiritueel gebied, alles klopt heel bijzonder soms een beetje eng haha. 
En je stukken die je schrijft … 
Misschien loop ik op de laatste Moon iets achter maar zoals je schrijft zal het mij niet verbazen als het mij zo maar een deze dagen overkomt en alle tranen zijn gevloeid. Ook super zin in het nieuwe, ik ben er al maar dan komt alles op zijn plaats, vrijheid. Yes!
Dikke zoen, N

3 februari 2020

Hi birthday girl!
Van harte gefelicieerd Caroline. Wens je een bijzonder en magisch jaar toe waarin ik je heel veel liefde wens!
Heb vorige week toevallig je soul/blauwdruk reading van 4 jaar geleden na geluisterd. Prachtig en nog steeds actueel. Van alle readings etc die ik heb gedaan voelt die van jou het meest zuiver. Dat wil ik je graag zeggen! 

S

28 januari 2020

Hallo Caroline,

Ik wil je hierbij hartelijk bedanken voor de fijne ontmoeting en het kleine cadeautje gisteren. Op weg naar huis heb ik heel veel tijd gehad om alles nog eens te overdenken en te beseffen hoe de puzzelstukjes in elkaar gevallen zijn.
Je hebt een prachtige gave en ik ben je heel dankbaar dat je ze met mij willen delen hebt.
Weet dat ik er heel veel aan gehad heb en met deze gegevens in het achterhoofd ook ga verder werken aan mijn innerlijke groei.
Dank je wel lieve Caroline.
Anoniem

4 januari 2020

Liefste Caroline,
Bedankt voor de fantastische inzichten. Voor mij vielen alle puzzelstukken op zijn plaats op het gebied van zielsliefde en karma. Je kon – zonder enige informatie van mij vooraf – vertellen wat er zich precies afspeelt in het universum en welke zaken hierachter zitten/zaten. 
Dankzij jouw online consult heb ik de rust en kalmte weer in mezelf gevonden.
Daarvoor kan ik jou niet dankbaar genoeg zijn.
Veel liefs, CDC

29 oktober 2019

Beste Caroline,
Bedankt voor je mooie inzichten die bij mij ook tot inzicht hebben geleid. Zoals ik je had verteld wisten familie en vrienden van mijn situatie. We hebben 4x relatietherapie gehad. Waarbij ter sprake kwam of ik zelf ook met een therapeut moest praten. Ik heb daar over nagedacht. Maar heb genoeg zelf inzicht om te weten waar het voor mij in ligt. Bij de 3e keer kwam de vraag hoe mijn vrouw en ik weer dichterbij elkaar konden komen. Voor mij was dat niet meer mogelijk. Dus de 4e keer was een afsluiting van de therapie.
De dag daarvoor hadden we de knoop doorgehakt dat we uit elkaar gaan en het weekend erna hebben we het de kinderen verteld. We zetten ons in om het voor de kinderen goed te doen en proberen alles zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. Papa en mama kunnen samen niet meer gelukkig worden, dus is het beter dat we uit elkaar gaan, zodat we allemaal gelukkig kunnen zijn. Mijn ex en ik hebben nog steeds een goede verstandhouding en willen alles in goed overleg doen met een mediator.

Omdat ik de sleutel had richting mijn geliefde heb ik weer contact gezocht met haar. Gisteren hebben we uitgesproken dat we voor elkaar willen gaan en zijn alle remmen los gegaan. Fysiek zijn we nog niet bij elkaar. Maar dat is nu een kwestie van tijd. Het samenkomen is begonnen en ik ben over de top blij dat ik de shortcut heb genomen. Er staat ons nog veel te wachten. Maar ik heb alle vertrouwen.

Inmiddels heb ik je reading zovaak teruggeluisterd dat ik bijna letterlijk weet wat er gezegd wordt. Van de hele opname heb ik een transcriptie gemaakt.
Nogmaals bedankt voor jouw reading. Het was erg waardevol en de ervaring om uit de hoek te komen en vogelvrij te staan, gaat door. Veroordelingen zijn er inderdaad gekomen. Wie er voor open staat, hoort mijn verhaal. Degenen die zich daar niet in kunnen vinden; die hebben pech.

Anoniem

22 oktober 2019

Fijn om met je te sparren, had het even nodig. Bijzonder hoe jij kunt invoelen, en wat je door krijgt. Zat ik voor mijn gevoel weer eens in ‘een down’…gebeurt er juist heel erg veel, en nog mooie ontwikkelingen ook…..Na de ontmoeting met je tz is werkelijk niets meer hetzelfde, en hoe hard je ook probeert terug te grijpen naar je oude leven en patronen….it’s a no go, onmogelijk. Dankjewel en lieve, zonnige groet!
Anoniem

19 september 2019

Dankzij Caroline werd ik bewust van het in liefde loslaten en jezelf ontdekken in zelfliefde. Daar vind je alles wat je nodig hebt… in je eigen hart! ❤️ Dank je wel, lieve Caroline voor deze nieuwe inzichten…! 😘
Anoniem

9 augustus 2019

Wat ben jij top! Je kunt erg goed de andere kant aanvoelen en uitleggen waarom reactie b komt bij actie a! Heldere taal, no nonsense, gewoon een fijn en zeer duidelijk gesprek!
Anoniem

1 augustus 2019

Zo wat ben jij goed zeg! Zonder iets te zeggen wist je alles tussen mij en mijn relatie. Dank voor je tips en je liefdevolle consult! Je bent heeeel goed!
Anoniem

24 juli 2019

Wat ben je goed! Dank je wel Caroline voor dit super fijn en eerlijk gesprek. Je slaat de spijker op de kop. Je hebt mijn gevoel bevestigd en daarbij mij hele mooie inzichten gegeven. Ik voel eindelijk een bepaalde rust en vertrouwen. Nogmaals super bedankt.
Sabine

19 juli 2019

Supergoed! Heel bijzonder en een prachtige reading! Zo zonder iets te vertellen. Ik ben er stil van, blij mee, ookal is het nog een hele klus om helemaal in het Nu te blijven. Maar dit voelde zo kloppend, zo als ik het ervaar, maar toch ook zo blij met dat wat je mij kon vertellen over dit proces. Veel dank ❤
Lous

15 juli 2019

Hoi Caroline, 

Wat ben ik blij dat ik een Reading bij je gevolgd heb. Ik heb ons gesprek al veel terug geluisterd en het geeft me veel inzicht en rust. 
Lieve groet, E

1 juli 2019

Hi Caroline,

Ik wil je nogmaals bedanken voor het consult. Vind het echt heel bijzonder dat je dit allemaal kan weten. Bizar. Wat een prachtige gave.
Ik ga straks lekker slapen en het consult van vandaag door laten werken. 
Groetjes, F

27 maart 2019

Lieve Caroline,

Nu 2 weken na onze afspraak voel ik de behoefte om met je te delen hoe ontzettend blij ik (nog steeds) ben dat ik bij jou ben geweest. Naast de blauwdruk heeft het me vooral veel inzicht gegeven in de balans van het leven, ‘het spel’ zoals je het noemde. Ik dacht dat ik veel kracht nodig zou hebben om erboven te gaan hangen, maar zodra ik me verbind met dit inzicht wordt het geheel eigenlijk zo licht als een veertje. Niet continu maar steeds vaker.
Je doet waardevol werk, eigenlijk net als de zon en de maan. Met jouw licht maak je onbalans zichtbaar, waarna het zich vanuit de eigen natuurlijke bron weer kan herstellen.
Ik wens jou ook vooral veel licht voor jezelf.

Veel liefs, C

15 maart 2019

Dank lieve Caroline, voor het meevoelen en verhelderen. Ik ben heel dankbaar en op weg, mijn hart stroomt

Veel liefs voor jou.

5 maart 2019

Lieve Caroline,

Ook mijn geliefde heeft zich onlangs laten zien. Het gevoel is onbeschrijfelijk, het is mooier en groter dan TZ liefde. Nu pas begrijp ik wat je bedoelt. Wat ontzettend fijn dat we deze (nieuwe) vorm van liefde nu echt mogen gaan ervaren. I can’t wait? Nogmaals bedankt voor het consult, heel fijn dat jij er voor ons bent.

Liefs, E

22 februari 2019

Hallo Caroline,

Dank je wel voor de reading. Ik vond het fijn om met je in gesprek te zijn en in een uur heb ik veel van mijn diepe gedachten met je gedeeld. Het voelde vertrouwd. 
Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en ook ordening. 
Je boodschap : ga beleven, voelen maakt me blij. Het voelt alsof ik een zware boodschappen tas niet meer hoef te tillen. 
Nu voor mezelf kiezen en iets gaan doen om passie te voelen, ervaren.

Liefs, I

27 december 2018

Lieve Caroline,

Ik wil je heel graag bedanken voor afgelopen jaar. Je bent HEEL belangrijk voor mij geweest afgelopen jaar en hebt mij zo veel verder kunnen brengen. Ik wil je graag laten weten hoe mooi en bijzonder het is wat je hebt kunnen doen. Er zijn geen goede of juiste woorden op te omschrijven hoe ontzettend dankbaar ik je ben. Alles begint steeds meer op z’n plekje te vallen. Het blijft zwaar

Ik denk veel aan je en hoop ook dat met jou alles goed gaat. Denk veel aan jouw verhaal en het proces dat jij doormaakt. Hoop inmiddels dat je op een mooi punt zit in je eigen proces. Dat verdien je. 

Ik wil je een hele fijne en mooie kerst wensen en alvast alle goeds voor 2019!!

Heel veel liefs x MR

26 september 2018

Hai Caroline,
ik heb gisteravond nogmaals het consult beluisterd.
Wat fijn dat ik dit mezelf heb gegund. het heeft op vele vlakken mijn ogen geopend en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld
En geloof me, ik kom van ver?

Ik ga je adviezen ter harte nemen en ik heb er een heel goed gevoel over.

Nogmaals super bedankt en zeker nog eens tot ziens (over een jaar 🙂

Alle liefs en de zon schijnt vandaag voor jou!

Warme groet P

30 mei 2018

Lieve Caroline, heel erg bedankt voor je reading gisteren. Wat ben je een leuk hartelijk mens en ook een schoonheid. Je beschouwing gaf me een frisse douche. Ik vond het mooi dat je mijn hartewens beschreef met de doelen die mijn ziel wil ervaren. Het bombastische leed dat om mij heen hing verdween als sneeuw voor de zon omdat je me wees op leiding geven aan je leven door passie volgen en niet leven als slachtoffer. Ik ging bevrijd naar buiten want ik wil de weg van vrijheid gaan. Lasser faire, madam. Ik ga nu echt uit mijn kooi! Ik beloof het. Op naar de wijde wereld in. Met de komende expo plannen als doel 1. Bedankt voor je mooie visie op mijn schilderijen. Kortom een wereld gaat voor mij open. De bevrijding ben ik zelf in dit leven. Fantastisch inzicht van jou. Ik hou je op de hoogte en wellicht maak ik over een tijd een nieuwe afspraak!! Merci beaucoup et au revoir

Anoniem

1 februari 2018

Hoi Caroline,

Weet niet hoe je het doet, maar ik heb idd meer rust, voel me lichter en pieker niet. Denk er nog wel aan maar niet op zo?n depressieve zwaarmoedige en verdrietige manier.

En zie: ook nog een berichtje ontvangen! Wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Bedankt.

Lieve groet, van S

11 januari 2018

Dank je wel, Caroline voor de voor mij zo belangrijke reading. Een en ander moet nog nader indalen, maar nu al met diep besef dat de reading voor mij noodzakelijk is geweest om verder te gaan met mijn proces in relatie tot mijn tweelingziel die mij zeer dierbaar is.

Ik verweef de tips die ik van jouw gids via jou mocht ontvangen in mijn leven en hoop dat de kennis die ik vanmiddag heb opgedaan ook hem op termijn zal kunnen helpen om zonder zorgen en belemmeringen van het donker naar het licht te (durven) gaan.

Ik wil jou, maar zeker ook jouw gids, bedanken voor deze bijzondere ervaring.

Alle goeds en namaste. I

7 december 2017

Bedankt voor de prachtige Soul/Blauwdrukreading van vorige week, Caroline. Voor mij was het een hele waardevolle ervaring. Alles wat je zei was zo waar en heeft mij echt geraakt. Dat je zonder enige informatie vooraf precies wist te vertellen wat er voor mij speelt, ik was er stil van. Doordat je alles zo duidelijk wist uit te leggen, kon ik er ook daadwerkelijk mee verder en dat heeft mij een stukje rust gegeven. Je verricht zulk mooi werk! 

- Patricia

27 november 2017

Goedemorgen Caroline,

Ik vond de healing sessie van afgelopen week geweldig! Het was iets magisch en ben nog aan het nagenieten. Alles valt op zijn plek en het is in woorden niet uit te drukken hoe ik me voel. Zo gelukkig en snap nu zoveel meer. Alles wat ik in mijn onderbewuste heb gezien is die dag bevestigd. Ik leef op wolken en voel me intens gelukkig. Dit is een kado geweest en ben zeer dankbaar dat ik dit mocht meemaken. Het lijkt wel of alles in een snel trein verloopt en voel me zo verbonden met mezelf. Zelfs mensen in mijn omgeving zien het aan mijn uiterlijk. Ik ben jou zeer dankbaar voor alles.

Jeetje Caroline wat ben jij een bijzonder mens…

10 november 2017

Hoi Caroline,

Er is zoveel gebeurd de afgelopen weken kan het gewoon niet beschrijven. En niet tastbaar maar bij mij in mijn lijf en energie. Ben echt heel dankbaar voor alle inzichten tijdens de cursus intuitief coachen en wat er onderbewust bij mij is geshift.

Het lijkt alsof ik de antwoorden op al mijn vragen ontvang er vallen zoveel puzzelstukjes op hun plaats. Echt heel erg tof! Besef me steeds meer dat ik dit altijd al geweest ben en ga ook steeds meer onderscheid maken tussen wat van mij is en wat van een ander.

Anoniem

13 september 2017

Lieve Caroline,
Je hebt vandaag diepe indruk op mij gemaakt! Ik voel me NU iig weer even heel sterk!
Heel erg bedankt voor je inzichten en je tijd.

Nu datgene wat ik diep van binnen dondersgoed weet ook in de praktijk gaan brengen.

Dankzij jou voelt het alsof ik nu ook die sleutel heb om deze deur naar mijn diepere ik te open!

Liefs, C

28 juli 2017

Ik heb sinds de lezing van jou het gevoel dat ik op een ander level zit, of dat ik gewoonweg geen zin heb om naar de aarde af te dalen?. Ik kan het niet precies plaatsen. Vervelend? Soms wel, soms niet.

Hoe loepzuiver heb je voor mij uiteengezet hoe de dynamiek tussen zielsverwanten werkt. Er is geen spoortje twijfel gerezen en heb nu al 10 dagen lang sinds je lezing het gevoel dat ik niet langer gestagneerd ben, maar verder kan.

PS: je hebt al een paar keer een artikel of link geplaatst die als het ware voor mij bestemd is om te lezen.

Heel veel liefs en alle moois ook voor jou!

Anoniem

19 juni 2017

Hi lieve Caroline,

Ik was wel heel nieuwsgierig of ik mij inderdaad fijner zou voelen na de healing sessie van afgelopen woensdag. Maar ik voel mij echt heerlijk!

Hoop dat het nog heel lang aanhoudt dit gevoel! Ik houd je op de hoogte.

Veel liefs M

14 april 2017

Hallo Caroline,
Hartelijk dank voor je e-mail consulten van de afgelopen jaren!

Naar mijn mening ben je veruit de beste in jou vakgebied. Een welgemeend compliment ;)!

Liefs, B

27 januari 2017

Eind 2016 heb ik een triniteit traject gevolgd. Ik hoopte op een directe, duidelijke, doordringende spiegeling.
Precies dat gebeurde. Zonder enige informatie mijnerzijds pelde Caroline “mij” als een ui. Ze keek recht in de ziel en gaf info door met liefde, compassie, humor en realistische non-nonsense. Heerlijk. Dank.

Anoniem

24 december 2016

Lieve Caroline,
Wat een mooie en bijzondere Love Whisper.

Jouw geschreven woorden raakten me heel diep, ik was erg onder de indruk en ben ontroerd, zo mooi!

Caroline, ik ben toch zo dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen!

Heel veel liefs, C.S

2o november 2016

Lieve Caroline,
Een paar maanden geleden heb ik een ontzettend fijne ontmoeting met je gehad. Vervolgens heb je via de mail een aantal aanvullende vragen voor me beantwoord.

Je bent voor mij een engel, een gids, die me telkens weer dat extra duwtje in de goede richting geeft. Als grapje noemde ik je mijn grote zus, van wie ik mijn lessen leer. Als ik je blogs lees, zie ik hier zoveel van mezelf in terug. Het is enorm fijn dat je je zo open en kwetsbaar opstelt.

Je hebt me geconfronteerd met mijn ego, waardoor ik steeds meer leer te leven vanuit mijn hart. Ondanks dat ik hetgeen wat ik meemaak soms wat zwaar vind, weet je me de juiste kracht, inzicht en handvatten te geven om toch door te gaan. Ik ben je hier enorm dankbaar voor.

Veel liefs, Inge

9 oktober 2016

De cursus intuïtief coachen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Prachtig hoe de verbondenheid ontstond tijdens de opdrachten. Hier maakte ik kennis met een energie en intuïtie die feilloos was. De opdrachten hebben een mooie bijdrage geleverd in inzicht en bewustwording. Er gebeurde veel op energetisch niveau. Mooi om te weten dat je altijd op je innerlijke stem kan vertrouwen. Dankjewel voor deze mooie lessen.

Als tweede wil ik je graag meegeven hoe heerlijk relaxt je was.

Een fijn sterk mens. Het gevoel van ’er mogen zijn’ in combinatie met je openheid vond ik bijzonder.

J. de P

22 augustus 2016

Het mooie aan Caroline vind ik is, dat ze met zoveel liefde, gevoel, zorg, invoelingsvermogen en wijsheid, de juiste toon en woorden weet te vinden om je bewust te maken van dat gene wat van belang is voor jou. Ze is zorgvuldig in datgene wat er gezegd mag worden en datgene wat de persoon zelf mag gaan ervaren. Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen en dat ze afentoe met me mee loopt, om vervolgens zelf de stappen te zetten.

Liefs, Jet

16 mei 2016

Mijn bezoek aan jou was een hele bijzondere en speciale ervaring. Je was in staat om mij precies te vertellen wat ik anders zou moeten doen en welke richting ik daarbij op moet gaan. De belangrijkste les was wel dat spiritualiteit vooral niet iets zweverigs is maar je juist alleen kan toelaten als je met beide benen op de grond staat. Iets wat jij doet en ook uitstraalt naar anderen. De sessie heeft me de kracht en rust gegeven om verder te gaan in de moeilijke weg die ik nog door het duister moet afleggen voor het weer licht wordt. Heel veel dank voor alle inzichten!

Heel veel lieve groeten, Michiel

4 mei 2016

Wat een ervaring..
Dit was een dag die ik niet snel zal vergeten. Een dag die eindelijk duidelijkheid heeft gegeven, en niet onbelangrijk: vertrouwen.

Caroline, wat een bijzondere en mooie vrouw ben je. Ik kan iedereen die twijfelt om bij je langs te komen alleen maar aanmoedigen om het te doen. Je zal er absoluut geen spijt van krijgen.

Heel veel liefs!

Anoniem

12 februari 2016

Hallo Caroline,
Nu, twee weken na onze sessie, wil ik je nogmaals ontzettend bedanken !

Het heeft bij ons allebei heeft veel losgemaakt en vooral in gang gezet. Jouw visualisatie en vooral het in de kern aanraken van onze struggle gaat ons heel erg helpen.

Dank je wel !

In Lak´ech Ala K´in

H

6 februari 2016

Hi Caroline,

Ik heb vandaag van jou zoveel inzichten over mijn huidige leven en vorige levens mogen ontvangen. Alles viel op zijn plek.
Ik vind je een prachtvrouw met een hele warme uitstraling. Het was een hele emotioneel gesprek maar oh zo verhelderend. Je liet mij de puzzelstukjes zien die ik miste in mijn leven en waarna ik opzoek was. Voor dat ben ik je heel erg dankbaar.

Heel veel liefde van mijn kant toegewenst.

Veel liefs, Linda

4 januari 2016

Lieve Caroline,
Allereerst roep ik 2016 uit tot het jaar van manifestatie van al jouw hartsverlangens!

Voor mezelf heb ik dezelfde voornemens ;-). Voor mij mag het een jaar zijn van naar buiten treden en (mijn) waarheid vrij (durven) verkondigen, mijn licht laten schijnen, leven met een geopend hart, liefde geven en ontvangen, zorg dragen voor mn lichaam en geest, bij mezelf op de eerste plaats gaan staan en van daaruit anderen inspireren, verlichten.

Dank je Caroline voor al je steun en aangereikte inzichten, dank je om het geloof en vertrouwen in mezelf en in dit proces telkens te herstellen wanneer dat aan het wankelen gaat. Als ik even terugblik merk ik toch wel hoe veel krachtiger ik ben geworden, hoe meer geloof en vertrouwen in mijn eigen WETEN ik heb gekregen onderweg.

Heel veel liefs, M

18 juli 2015

Hallo Caroline,
Ik zat vorige week bij je aan tafel en wist eigenlijk niet wat er ik van moest verwachten, vond het ook een beetje eng. Maar je stelde me al snel gerust en vertelde me dat mijn hart toch wel zou blijven kloppen, gedurende het consult;-). Humor is echt iets wat ik nog weinig heb gezien bij mediums/paragnosten (ook al zeg jij dat niet te zijn).

Alles, maar dan ook alles wat je me vertelde, zonder dat ik ook maar een woord heb losgelaten, klopte, tot op ieder detail was de reading zuiver. Ik ben er nog ondersteboven van maar meisje, meisje, jij straalt echt liefde en licht uit, en daarnaast ben je ook nog eens knap en een krachtige vrouw.

Ik wens jou toe dat je HEEL SNEL met je geliefde wordt herenigd, want als er iemand is die werkelijk weet wat Goddelijke liefde is?

Ik laat de sessie nu nog even bezinken, het is eigenlijk so unreal maar zo scherp, maar ik kom t.z.t echter weer bij je.

Magische groeten, Madeleine

4 februari 2015

Caroline, ik wil je heel erg bedanken voor wat je mij gegeven hebt in het consult. Ik had het hard nodig en ik voel me zoveel sterker nu!

Jouw consult was voor mij een absolute ommekeer. Ik maakte me zorgen, om hoe nu verder, met werk en met mijn zielsliefde. Jij hebt me geweldige dingen gezegd, zeker eye-openers. De koers werd voor mij duidelijk en het vertrouwen in het pad van het universum en in mijn grote liefde kwam terug. Je hebt me heel veel rust gegeven. Ik ben blij dat jij er voor ons bent.

Warme groeten

Elizabeth

7 mei 2015

Hi Caroline,

Dankjewel voor het warme en leerzame gesprek vandaag. Je hebt me opgeschud en wakker gemaakt op een liefdevolle manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. In lichte verwarring ben ik teruggereden naar mijn werk (tsjonge, 10 jaar werk ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling en jij vertelt me in 1 uur hoe het zit :))
Ik voel dat je mij op het goede spoor hebt gezet. Dat spoor verkennen gaat een uitdaging voor me zijn. Maar daarvoor zijn we hier op aarde.

Met verwondering heb ik naar je geluisterd, wat bijzonder dat je zo’n mooie verbinding hebt met het universum. Dank aan jou en je gidsen.

Lieve groet, A

4 februari 2015

Caroline, ik wil je heel erg bedanken voor wat je mij gegeven hebt in het consult. Ik had het hard nodig en ik voel me zoveel sterker nu!

Jouw consult was voor mij een absolute ommekeer. Ik maakte me zorgen, om hoe nu verder, met werk en met mijn zielsliefde. Jij hebt me geweldige dingen gezegd, zeker eye-openers. De koers werd voor mij duidelijk en het vertrouwen in het pad van het universum en in mijn grote liefde kwam terug. Je hebt me heel veel rust gegeven. Ik ben blij dat jij er voor ons bent.

Warme groeten

Elizabeth

24 oktober 2014

Beste Caroline,
Ik keek zo uit naar het persoonlijk consult en mijn verwachtingen zijn overtroffen! Je bent een zuiver kanaal en een prachtig mens.

Mijn ontmoeting met jou heeft mij heel goed gedaan. Ik heb het gevoel dat er bepaalde (oude) issues geheeld zijn en tegelijkertijd nieuwe energieen hebben kunnen doorstromen. Je hebt dingen helder kunnen maken op het moment dat ik het allemaal even niet meer zag.

Ik ben je zeer dankbaar!

Keep up the good work!

Liefs, Elisa

26 september 2014

Lieve Caroline,

Je email reading is geweldig een ander woord heb ik er eigenlijk niet voor!! Voor mij werkelijk een cadeautje!!

Er staat niets in wat ik niet herken of begrijp en de manier waarop je de informatie overbrengt, je stijl, ik ben er echt van onder de indruk!!

Ik ben je heel dankbaar voor deze oprechte, zuivere en liefdevolle reading.

Heel veel liefs, J

1 september 2014

Lieve Caroline,
Even een berichtje van mij om je nog een keer te bedanken voor ons fijne gesprek afgelopen dinsdag en voor je ondersteuning, voor weer wat meer vertrouwen in mijn eigen weten.

Het is toch wel bijzonder dat iemand die mij niet kent, mij mijn innerlijk weten weer bewust weet te maken en hoever je bij jezelf weg kan raken, dat je je eigen waarheid niet meer kan of durft te voelen.

Lieve Caroline, bedankt voor alle bijzondere dingen die je mij hebt meegegeven.
Ik wens jou liefde!

Lieve groeten, J

15 juli 2014

Hallo Caroline, je slaat de spijker op zijn kop. Wat goed heb je alles omschreven. Allereerst dat je weet en aanvoelt dat wij niet bij elkaar zijn. Ik heb bewust niets verteld zodat ik geen excuses heb voor mezelf om zaken te ontkrachten?

Ik dank je zeer voor je inzichten. Ik kan er zeker wat mee. Het is een bevestiging van wat ik al wist. Heel veel dank en ik wens je alle goeds in jouw leven toe.

Liefs, G

11 juli 2014

Lieve Caroline,
Afgelopen maandag heb ik van jou een persoonlijk consult mogen ontvangen. Ik wil er even bij zeggen dat ik op dit gebied best al wat ervaring heb opgedaan, maar wat ik bij jou heb mogen ontvangen en horen is echt “Geniaal”. En dat is, jij bent een mooie, prachtige, wijze, liefdevolle, eerlijke, oprechte, bijzondere, indrukwekkende maar vooral een zuiver medium. Jij vertelde me over mijn overleden man, over mijn soulmate en mijn werk, werkelijk alles klopte. Met hele mooie inzichten en bewustwoordingen waarmee ik weer verder kan. Ik was even mijn weg kwijt, maar door jou kan ik weer verder vliegen naar wat mijn ZIELSBESTEMMING is. Ik raak er nog ontroerd van :-). Werkelijk top. Ik wens jou ongelooflijk veel licht en liefde toe op jou levenspad…. Nogmaals mijn dank uit het diepste van mij hart! 

Hartegroet, C

31 maart 2014

Lieve Caroline,

Ik zit inderdaad in een rouwfase nu. Tegelijkertijd voelt alles sinds ik de 25e bij jou was een stuk lichter en zonniger! Ik ga mijn eigen weg in kracht en vertrouwen. Met om mijn pols een elastiekje en op mijn telefoon een afbeelding van ‘the birth of a queen’. Dank voor je warmte, helderheid, wijsheid en vooral ook je visuele humor daarin! Alles wat je zei klopte, zonder voorinformatie. Je bent een schat in alle opzichten! 

Lfz, Tja

23 februari 2014

Lieve Caroline,

Al diverse malen heb ik gebruik mogen maken van je prachtige en magische gaven. Elke keer ben ik weer verbaasd over wat je verteld en over wat je weet. En ja elke keer kom ik weer sterker van je vandaan dan dat ik naar je toe ging! Bedankt voor al je wijze adviezen, je nuchterheid, je humor en bovenal het feit dat je mij al enorm hebt geholpen door er gewoon voor me te zijn! Liefde is niet altijd makkelijk, maar uiteindelijk overwint het wel van alles. Stapje voor stapje begin ik het te snappen en leer ik mede dankzij jou mee te varen op de stromen van het leven zonder me er tegen te gaan verzetten. Mijn bootje vaart nog steeds verder op die prachtige zee en elke keer dump ik weer wat ballast overboord om zo door te varen naar mijn einddoel, mijn enige echte GROTE liefde!

Want, “LOVE IS ALL WE NEED..;)”! Je bent een grote topper! 

Veel liefs Stephanie

30 november 2013

Lieve Caroline,

Dankzij jouw reading over de blauwdruk van mij en mijn twin is mijn ontwikkeling in een sneltreinvaart gekomen. Dankzij de triggers van mijn twin en dankzij jou en mijn e-mailwisselingen ben ik dichterbij mezelf gekomen dan menig peut me kon brengen. Ook dat ik mediamieke gaven zou hebben, was nieuw voor mij en ben ik mee aan de slag gegaan. Het maakt me nog sterker en eindelijk kan ik het (nog) niet volledig versmelten van mijn twin en mij aan. Sterker nog, ik leef nu! Geniet nu! Van mezelf! Van de momenten dat hij en ik wel samenzijn. Van de golven liefde die ik soms door me heen voel kolken, voor mezelf, ipv gestuurd door iets of iemand buitenaf. Hij en ik zijn er bijna voel ik, hij groeit met me mee, gaat ook heel hard nu en heeft me zelfs als TZ erkend. Totdat hij 100% gaat springen is er die onvoorwaardelijk liefde voor mezelf. En daar ben ik hem, jou en mezelf onwijs dankbaar voor!

Dank je wel lieve en mooie ziel!

Liefs MbJ

25 september 2013

Lieve Caroline

Ik wilde je toch even snel een update sturen. Inmiddels ben ik in overgave terecht gekomen.

Nou wilde ik je dit sturen, want het telefoon verhaal wat je mij hebt voorspeld is echt gebeurd, ik kon dit eerst niet geloven, tot er gisteren een mailtje kwam! Zo stuitend?  JIJ HEBT DIT LETTERLIJK VOORSPELD!

Liefs H

22 juni 2013

Lieve Caroline,

Ah, wat fijn, even bij jou aan tafel te zitten, even “streng” toegesproken te worden: de Liefde is er maar wil het niet vastpakken. Vertrouwen, weten en voelen. Een grote opgave, maar de enige weg. En jij zette me weer terug op dat pad. Heel fijn dat ik je af en toe mag mailen. En heel troostend wat je allemaal hebt weten te zeggen over mijn blauwdruk en die van mijn TZ. Ik bof maar met jou als aardse gids! Ik wens je zoveel liefde toe, vandaag en altijd. 

Liefs K

21 januari 2013

Lieve Caroline,

Jij nogmaals bedankt voor je liefde, vertrouwen en ondersteuning/begeleiding.

Ik voel dat ik er veel beter insta en ga met veel vertrouwen mijn toekomst in.

Ik was de liefde van boven vergeten en ik dank je dat je mij hier aan herinnerd hebt.

Wat hebt jij een prachtig beroep gekozen.

Groetjes, Rafaella

22 december 2012

Lieve Caroline, 

Het was een eer om jou te mogen ontmoeten en een prachtig consult van je te mogen krijgen! Ik ben diep geraakt door onze sessie, de dingen die je meteen oppikte…het was prachtig. Je ging terug naar mijn verleden, gaf precies aan waar ik mee struggelde en je hebt mijn soulmate perfect omschreven, het was zo bijzonder hoe je de dingen aangaf die hij letterlijk tegen mij heeft gezegd een paar maanden geleden. Ik ben blij dat je mij zoveel inzichten hebt gegeven, ik liep namelijk met heel veel vraagtekens rond en wist echt niet meer wat ik van de situatie moest denken. Je bent op het juiste moment op mijn pad gekomen en het allermooiste was het gesprek over het lot en blauwprint, heel fijn om dat bevestigd te mogen krijgen van jou! Ik heb de sessie heeel positief ervaren, je hebt me dingen verteld die je nooit had kunnen weten, dus de energie pikte je heel goed op! Dank je wel voor het fijne consult en ik volg je adviezen op. Je bent een engel Caroline and God bless you! 

Heel veel liefs van Rani

31 juli 2012

Getuigschrift over persoonlijk consult via Antwoorden en Inzichten:

Hoi Barbara

Ik ben net terug en waanzinnig onder de indruk!!

Caroline heeft zonder 1 woord van mij de spijker op zijn kop geslagen en dingen aangegeven die

alleen bij mezelf bekend zijn!!! Ik had voor een miljoen andere dingen kunnen komen maar zonder pardon wist ze loepzuiver en zeer gedetailleerd aan te geven waar het om ging!! Waanzinnige ervaring.

Een hele prettige vrouw met een hele fijne aanpak en die bij mij alleen maar respect op heeft geroepen.

Mijn complimenten!!! Zou haar graag nog eens zien.

Lieve groet, B

20 juli 2022

Onlangs hadden mijn partner en ik onze magische reading bij Caroline.
We hebben het er nog bijna dagelijks over, wow!

J & V

2 maart 2022

Zo ongelofelijk dankbaar voor het gesprek! Zo dankbaar zo dankbaar!!!!!
Dankbaar voor alle tools die Caroline gaf en de erkenning. De erkenning van wat ik voel en hoe ik het zag.
Ze geeft me ook weer hoop. Hoop in de zin dat ik kan gaan werken aan mezelf om hier weer uit te komen. Voor mezelf uit te komen. Ook bepaalde dingen die ik anders moet gaan bekijken. Dingen waar ik lang aan vasthield.

Ik ben zo ongelofelijk dankbaar!
Ik voelde me zo verloren. Caroline wijst mij de weg. De weg die ik moet inslaan. Omdat ze bevestigt wat ik voel maar ik niet weet hoe er uit te komen.
Ik wist wel dat ik bij mezelf moest blijven en vasthouden aan mijn eigen kracht en geloof in mezelf. Maar ik was echt in het duister beland door de wanhoop.
Ik moet aan mezelf gaan werken. En mezelf versterken. En mezelf afsluiten en gronden.
Ik heb een hoop werk te doen. Heel veel werk te doen.
Bedankt voor alles!
Anoniem

27 november 2019

Lieve Caroline,

Het is inmiddels alweer twee weken geleden maar ik wou er even de tijd voor nemen om je te bedanken voor de sessie! Het was erg leuk om je weer te zien en te spreken. Ook heel inspirerend. 
Terug naar huis overdacht ik de coachings die je me de afgelopen 4 jaren hebt gegeven. Je hebt me geholpen om de ontmoeting met mijn zielsliefde te verklaren en een plaats te geven. Na het overlijden van mijn moeder heb je me rust gegeven in de week van haar crematie. Hoe bijzonder is dat? De echtsheiding, die je al had ‘gezien’. De healing naar aanleiding van mijn seksueel misbruik. En nu weer de coaching na de ontmoeting met mijn nieuwetijdsgeliefde. Wow! In 1 woord wow! Elke keer gaf je me handvatten, wijsheiden en knuffels die ik nodig had om rechtop te blijven staan. Om door te kunnen gaan en vooral om bij mezelf te blijven. Elke keer ging ik weer naar huis met hernieuwde inzichten en energie. 

Al deze ondersteuning resulteerde uiteindelijk in mijn persoonlijke groei. Het zal zeker nog niet klaar zijn, maar ik voel me vrij, ik ben ook vrij en ik voel vooral liefde. Onvoorwaardelijke liefde, voor mijn kinderen, voor mijn zielsliefde, mijn ex-man en nu voor mijn nieuwetijdsgeliefde. Maar ook voor alle mensen die op mijn pad komen. De oude en de nieuwe. Heel bijzondere gesprekken en ontmoetingen heb ik tegenwoordig. 

Je bent een bijzonder warm mens. Ik ben blij en dankbaar dat ik je ontmoet heb. Dat het elke keer weer een inspirerende en gezellige meeting is bij jou!
Lieve Caroline, hartelijk dank voor jouw energie. 
Tot gauw, T

10 november 2019

Hoi lieve Caroline,

Ik was een paar weken geleden bij je voor een reading. Heb ‘m ondertussen meerdere malen beluisterd en daardoor nog beter in me opgenomen wat er allemaal gezegd is. Ik ben echt onder de indruk hoe gedetailleerd je dingen benoemt en hoe praktisch je het voor me maakt. Het geeft me veel bekrachtiging en rust, ik weet nu nog beter wat ik te doen heb. Voel dat ik nog sterker sta en dat ik niet zo hoef te twijfelen aan mezelf, meer zelfvertrouwen. Het was veel bevestiging van wat ikzelf al erover doorgekregen en geconcludeerd had. En verder heel verhelderend. Bijzonder hoe je, zonder ook maar iets aan info, precies inhaakt op mijn situatie. Dankjewel!
Liefs, K

16 september 2019

Lieve Caroline, ik wil je zo onwijs bedanken, ongeveer zes maanden geleden kwam ik bij je. Door jou heb ik mijn grenzen verlegd en ben ik heel veel gekomen. Inmiddels verhuist en help ik nu zelf ook mensen. Door jou heb ik in korte tijd zoveel meters weten te maken. Nieuwe mensen leren kennen, en totaal anders in het leven gaan staan. Daarvoor ben ik jou eeuwig dankbaar!

Heel veel liefs, D

14 februari 2019

Lieve Caroline,

Ruim twee jaar geleden kwam ik bij jou tijdens een heftige periode in mijn leven. Jouw reading maakte veel indruk op me en gaf me hoop en kracht. Onlangs ben ik met mijn puberdochter van 15 bij jou geweest. Ze zat niet lekker in haar vel en had veel gedoe op school. Ik voelde me machteloos. Ze vond jullie gesprek heel fijn! Je gaf haar handvaten en inzichten waarmee ze aan de slag is gegaan. Ook leerde je haar te vertrouwen op haar voorgevoel en letterlijk te ?luisteren? naar haar terugkerende dromen. Ik kan een consult bij jou iedereen aanbevelen!

Veel liefs van ons, Anouska

29 oktober 2018

Hi Caroline, 

Dit was de tweede keer dat ik je voor een reading via Skype sprak en ik ben blij dat ik je na een jaar weer heb opgezocht. Wat ik goed vind aan jouw reading is dat het diep gaat, mijn diffuse beelden verheldert en je respectvol omgaat met de dingen die ZIJN. Je licht en woorden zijn zacht en doordringend tegelijk. Door met jou uit te wisselen kom ik tot inzicht in waar ik sta en waar ik naartoe wil. Dank aan jou en je gidsen en heel graag tot een volgende keer.

Liefs uit Luxor, M.

25 oktober 2018

Lieve Caroline, bedankt voor alles wat ik van je heb mogen leren gedurende het transformatie traject dat ik bij jou heb gevolgd. In zeven sessies is er voor mij zo veel veranderd. Het allermooiste is misschien wel dat ik mijzelf echt heb leren kennen en geleerd heb om de leiding te nemen in mijn eigen transformatieproces. Juist dat je mij niets hebt opgelegd, maar door uitdagende en soms kritische vragen aan mij te stellen en het daardoor vanuit mijzelf te laten komen heeft mij enorm doen groeien. Ik gun het echt iedereen die in een transformatieproces zit en wil leren daar goed mee om te gaan om begeleid te worden door Caroline. Voor mij was het de beste investering in mijzelf van het afgelopen jaar!
Anoniem

13 september 2018

Lieve Caroline, nog steeds ben ik ondersteboven van de reading die ik mocht ontvangen van jou deze week. Verleden, heden, toekomst komen samen voor mij. Alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Zoveel dingen zijn mij duidelijk geworden. Ik weet wat mij te doen staat. Waarin ik altijd heb geloofd, mij wacht een mooie toekomst!
Nogmaals dank.

Lieve groet, D.

2 mei 2018

Ik heb een ongelofelijk gesprek met je gehad Caroline. Mijn hart is weer licht(er). En wat had ik dat nodig! Jij bent echt een heel bijzonder mens en wat ben ik dankbaar dat ik naar je mocht luisteren en dat ik mijn verhaal mocht delen. Jouw doel op aarde is helemaal duidelijk en wat vul jij dat mooi in.

Dank je wel! A.

30 mei 2018

Lieve Caroline, heel erg bedankt voor je reading gisteren. Wat ben je een leuk hartelijk mens en ook een schoonheid. Je beschouwing gaf me een frisse douche. Ik vond het mooi dat je mijn hartewens beschreef met de doelen die mijn ziel wil ervaren. Het bombastische leed dat om mij heen hing verdween als sneeuw voor de zon omdat je me wees op leiding geven aan je leven door passie volgen en niet leven als slachtoffer. Ik ging bevrijd naar buiten want ik wil de weg van vrijheid gaan. Lasser faire, madam. Ik ga nu echt uit mijn kooi! Ik beloof het. Op naar de wijde wereld in. Met de komende expo plannen als doel 1. Bedankt voor je mooie visie op mijn schilderijen. Kortom een wereld gaat voor mij open. De bevrijding ben ik zelf in dit leven. Fantastisch inzicht van jou. Ik hou je op de hoogte en wellicht maak ik over een tijd een nieuwe afspraak!! Merci beaucoup et au revoir

 

24 maart 2018

Lieve Caroline,

Ik ben nu voor de derde keer bij je geweest – met tussenpozen van ongeveer een jaar en ben iedere keer zo ontzettend blij met je en met de inzichten die je me meegeeft. Tweemaal kwam ik alleen en eenmaal samen met mijn zielsverwant. De laatste keer kwam ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor (advies over) mijn kinderen naar aanleiding van de echtscheiding die ik achter de rug had. Wat een verademing dat ik niet eerst alles hoef uit te leggen, maar dat je al weet waar ik mee zit en me al antwoord geeft voordat ik uberhaupt een vraag gesteld heb 🙂 je nuchtere manier van praten, je humor, je aardsheid over spirituele zaken: het maakt het voor mij een prettige sfeer en ook heel concreet hoe ik verder kan.

Het meest bijzondere was vervolgens dat ik meteen in de dagen na het bezoek aan jou handvatten had om met name met mijn oudste zoontje om te gaan en tegelijk merkte dat hij zelf veel beter in zijn energie zat. Een bezoek aan jou werkt niet alleen helend voor mijzelf, maar ook voor de betekenisvolle mensen om mij heen.

Heel erg bedankt voor wie je bent en voor het op deze manier inzetten van jouw ’gave’. Voor jou ook al het beste en al het geluk gewenst.

Liefs, Danielle

2 februari 2018

Lieve Caroline,
Allereerst wil ik je bedanken voor de inzichten die je me gaf tijdens de reading van 9 oktober. Er is zoveel op zijn plek gevallen. Echt enorm bijzonder.

Tijdens de blauwdruk reading zag je mijn zielsverwant steeds staan in pilotenpak en je vroeg me of ik dat herkende. Ik zei dat ik het niet kon plaatsen. Maar het beeld verliet je niet, je vroeg me het hem te vragen wanneer ik hem zag. Dat heb ik gedaan. Hij moest meteen lachen. Ik heb hem ook verteld over onze vorige levens, hij zei dat hij alles herkende. Echt heel bijzonder. Hoe het verder gaat weet ik niet. Hij weet dat hij werk te doen heeft, we gaan het zien. En in de tussentijd leer ik door en geniet van alles van wat op mijn pad komt.

Dat wilde ik je graag laten weten

Veel liefs, S

16 januari 2018

Lieve Caroline,

De reading van afgelopen donderdag was geweldig. Ik ben jou en het universum zo dankbaar, dat ik zoveel informatie heb mogen ontvangen.

Voel door jouw bevestigingen veel kracht. Dit is mijn weg. Dank je wel!

Lieve groet, M

16 januari 2018

Lieve Caroline,

De reading van afgelopen donderdag was geweldig. Ik ben jou en het universum zo dankbaar, dat ik zoveel informatie heb mogen ontvangen.

Voel door jouw bevestigingen veel kracht. Dit is mijn weg. Dank je wel!

Lieve groet, M

30 december 2017

Lieve Caroline,

Vanuit mijn hart wil ik je bedanken voor wat je mij het afgelopen jaar hebt mee gegeven.

Met de love reading, de workshop intuitieve ontwikkeling en the love whisper heb je mij in mijn hart en ziel geraakt. Met humor heb je mij handvaten gegeven om de ’lichtkoningin in wording’ te omarmen en mijn missie in 2018 verder vorm te geven.

Ik heb vandaag zowel naar het universum als naar mijn bekenden de boodschap uitgezonden dat ik mijn coaching (en mijn lichtwerk) verder uit ga bouwen in 2018. En ook hulp gevraagd met een paar praktische zaken (logo, website etc), maar ook mijn dankbaarheid uitgesproken aan datgene dat zij mij afgelopen jaar hebben gegeven.

En bij deze dus ook naar jou! Ik zag dat je een op een coaching op maat gaat aanbieden, heel erg mooi. Ik weet zeker dat degene door jouw aandacht en aanpak verder zal kunnen groeien. Wie weet, kom ik ooit nog eens bij je terug en ik blijf je volgen op Facebook.

Voor nu wens ik je alle goeds voor 2018

In licht en liefde, XXX S

1 september 2017

Lieve Caroline,
Dank voor de mooie sessies en de verdieping die we nog nodig hadden, zoals vandaag bleek. Het was licht, het was ook wandelen op een ander pad dan ik voor ogen dacht te hebben. Je bood inzicht en nodigde uit om mee te gaan en te zoeken naar wat ik echt wil. Confronterend ook, wel eens verzet in mezelf, maar het muntje is gevallen. Ik wist t eigenlijk wel, maar je hield de spiegel voor. Dank voor de pittige en mooie lessen. Steeds keek ik er naar uit.

Veel liefs, Yvonne

30 juli 2017

Lieve Caroline,
Ik ben je ontzettend dankbaar voor het lifecoachings traject wat ik bij je heb mogen doorlopen!

Als ik van mensen om mij heen de vraag kreeg waar ik nu precies mee bezig was omschreef ik jou als volgt:

Ze is een soort psycholoog maar dan eentje die via de ziel connect waardoor ze nog veel diepgaander, gerichter en sneller kan helpen. Niet iemand die met een knot op haar hoofd met wierook in het rond zwaait, niets zweverigs aan. Het is een heel stoer leuk wijf die met beide benen op de grond staat. Ze koppelt het energetische aan het concrete praktische waardoor je er NU in je leven direct wat mee kunt.

Ik heb echt het gevoel dat ik in de sneltrein ben gestapt met eindbestemming ’de beste versie van mezelf.’ De rit gaat snel en er gebeurd veel onderweg! Ik vind het een leuke, interessante, spannende reis en soms ook heel vermoeiend. Net zoals een echte reis kan zijn. Vanuit de trein kijk ik af en toe uit het raam; naar mezelf, naar situaties, personen. Door jou- en vooral door jouw goede open vragen waardoor ik zelf moest nadenken- ziet het uitzicht er regelmatig anders uit. Een nieuw perspectief. Eigenlijk wordt het landschap om mij heen- en in mij- telkens wat mooier.

Dit traject gaat veel verder dan de drie sessies. Ik dacht op voorhand ook ’gaat dit wel genoeg zijn?’ Omdat ik met bij wijze van 3 a-4 tjes vraagstukken/pijnstukken naar jou uitreikte. Maar inmiddels voel ik dat er juist tussen de sessies door en ook daarna heel veel gebeurd. Je hebt mij elke sessie een goede opdracht meegegeven die ik mocht uitvoeren. Daar heb ik echt ontzettend veel aan. En er komen telkens situaties op mijn pad waarbij ik direct kan oefenen vanuit mijn nieuwe inzichten!

Je hebt mij zoveel gegeven; Verwondering, inzichten, rust, vertrouwen, humor, tranen van (oud)verdriet, tranen van geluk, het gevoel begrepen te worden, zelfvertrouwen, liefde, warmte, kracht, lichtheid en ook wel een beetje herkenning want soms voelde ik mij net de twintig jaar jongere Caroline. Bedankt voor alles wat je mij hebt gebracht!

Liefs, Rosanne

11 juli 2017

Dank voor de juiste woorden lieve Caroline!
De aandacht mag meer naar mezelf, dat brengt me weer op het goede pad. Ik weet waaraan ik mag werken.

En, ik wil je dit meegeven, ik heb na een lange zoektocht een steengoede psycholoog gevonden. Maar wat jij over mijn geliefde zo kan uittekenen, nog voordat je hem uberhaupt ontmoet heb, brengt de psycholoog op wetenschappelijke manier na aantal sessies in kaart. Jullie zeggen precies hetzelfde, alle details!

Petje af Caroline! Je hebt een bijzondere gave. 
Dank je wel.
Dikke knuffel!

Anoniem

19 april 2017

Net een reading gehad van Caroline | Carma Coaching!

Perfecte vinger op de juiste plek.
Dank voor je soulreading soulsister! Ik heb er veel aan.

Thank you Spirit for always sending me the right persons on my path for uplifting. 

Veel liefde, Suzanna

10 januari 2017

Lieve Caroline,
In november ben ik bij jou geweest voor een combi-reading, wat een bijzondere ervaring was dat! Inmiddels heeft het heeft rust in mij gecreeerd omdat ik nu weet dat ik zelf dingen los moet laten en af moet wachten wat mij kant op komt. De weken daarna gebeurde dat ook meerdere keren, zo gaaf en wat een fijn gevoel is dat!

Ik voel me sterker dan ik was, stabieler en rustiger en dit krijg ik ook terug van div. mensen om mij heen. Heel erg bedankt Caroline en als ik t even niet meer weet zal ik zeker aan je denken! 

Lieve groet, Michelle

2 december 2016

Prachtige krachtige Caroline,
Wat een Passie heb jij voor jouw Talent! Inspirerend..

Ik heb jou in persoon ervaren als scherpziend en recht-door-zee. Dit in combinatie met dat jij jouw inzichten op een warmhartige wijze overbrengt, maken dat ik jou volledig vertrouw.

Ik wens iedereen die wil worden begeleid dichter bij zijn/haar ‘Stille Straling’ te komen, een openhartige ontmoeting met jou toe.
Jij hebt mij meegenomen op de meest indrukwekkende reis ooit en mij landen laten zien waarvan ik het bestaan niet durfde te doorvoelen. NU wel. Ik ben gevuld en vervuld.

Ik wens jou Licht en Liefde toe.

Maike

27 september 2016

De cursus Intuïtief Coachen heb ik als heel bijzonder ervaren. Hoe anders waren de bijeenkomsten dan ik had verwacht! Per bijeenkomst was er een duidelijke agenda maar er gebeurde zoveel meer dan was aangekondigd! Op mentaal niveau kregen we ’les’, op fysiek niveau werden we ons bewust van onze energie, op emotioneel niveau werden we met elkaar verbonden en op spiritueel niveau gebeurde er van alles in honderdvoud; heling, bewustwording, bevestiging, liefde en voeding etc.

De werkvormen waren verrassend en veelzijdig.

Kortom het heeft mij enorm veel verder gebracht! Ik kijk met verwondering, grote dankbaarheid en met warmte terug wat Caroline in deze 3 bijeenkomsten met ons heeft gedaan en heeft laten ervaren!

Zeer grote dank voor wat je gegeven hebt Caroline!

~S.R

19 mei 2016

Inmiddels heb ik je drie keer ontmoet, de laatste keer een healing ervaren. Alle keren is mijn leven in positieve zin veranderd. De healing was een hele bijzondere ervaring, waarbij alle twijfel of er meer is tussen hemel en aarde echt helemaal volledig weg is.

Het gevoel erna is met geen pen te beschrijven, geweldig!

Ik kan het iedereen aanraden!

X.L

10 mei 2016

Hey Caroline,

Ik vond het heel fijn om via Skype met je gesproken te hebben.

Wow, ik heb veel om over na te denken, wat mooi toch dat je het licht mag aanwijzen aan hen die op jouw pad komen en zo de tools kan aanreiken om spiritueel verder te groeien 🙂

Mooie stralende dagen met de zon in je hart.

 

Lieve groet, S

21 maart 2016

Lieve Caroline,

Mindblowing! Wat een ervaring. Ik ben er nog steeds van onder de indruk. Ik heb in die 1,5 uur met jou zoveel geleerd over mezelf en ’die ander’. Eindelijk concrete handvatten.

Ik voel me letterlijk en figuurlijk zo licht als een veertje sinds ik bij jou de deur uit liep.

Voor iedereen die dit leest en nog twijfelt over een consult: doen!

Dankjewel

Liefs L

11 oktober 2015

Hallo Caroline,

Nog eens bedankt voor onze mooie ontmoeting! Het heeft erg veel indruk gemaakt op mij en mij een rust teruggegeven die ik al lang niet meer gevoeld had, ik voel ook dat er veel angsten zijn verdwenen. Je hebt zo mooi verwoord waar ik al gedeeltelijk mee bezig was, mijn vleugels spreiden en vrij zijn.

Alles wat je gezegd hebt begint nu pas echt goed door te dringen.

Dikke knuffel, namaste

Anoniem

26 juli 2015

Lieve Caroline,

De reading die ik van jou mocht ontvangen heeft diepe indruk op me gemaakt. De situaties waarin ik vastloop werden heel herkenbaar door je genoemd, maar waar ik voorheen nooit antwoord heb kunnen vinden op het waarom, heb ik dat nu gekregen. Ik vond het confronterend en heel emotioneel, maar ongelofelijk bijzonder hoe je de onderstroom in mijn leven zichtbaar hebt kunnen maken. Het geeft mij ruimte om in liefde te accepteren wat is en vanuit daar weer energie te laten stromen.

Namaste.

Anoniem

21 mei 2015

Dank je Caroline voor je liefde (en alles wat je deelt op Facebook). Om te blijven herinneren, ons te laten groeien, ons wakker te maken of te houden.

Dank je voor je bijdrage aan deze wereld en om de liefde in de harten te laten schijnen zodat we met respect met ieder en alles in de werelden kunnen omgaan!

Anoniem

22 maart 2015

Lieve Caroline!
Dank voor de mooie email-reading!
Wat bijzonder!!!! Ik heb werkelijk nog nooit zo liefdevol standjes gehad nog nooit zo’n liefdevolle spiegel voor gehad. En terecht!!! 🙂

Zo mooi hoe het allemaal samen valt.
Maar ook mooi dat wat ik eigenlijk al “wist” jij zo mooi en zo stellig en zo secuur allemaal neer zet. Zo enorm bijzonder!!!!

Ik heb het je al eens eerder gezegd maar jij bent samen met je gidsen echt zo bijzonder! Dat je in staat bent zoveel inzicht en helderheid te geven en dat je alles zo mooi en goed onder woorden kan brengen wat mij innerlijk bewust en onbewust bezig houd of belemmerd zonder dat wij elkaar ooit hebben gesproken of gezien hebben. Dat ontroerd mij echt enorm!

Dank je voor de rust, zekerheid en vertrouwen dat weer een stuk terug is in mijn systeem. Het is fijn om weer met liefde en compassie naar mijzelf te kunnen kijken. Ik ben er natuurlijk nog niet maar ik blijf oefenen!

Ik zal zeker nog vaker bij je aankloppen als ik daar weer aan toe ben!

Dank je wel!!!

Liefs E X

5 maart 2015

Lieve Caroline,
Ontzettend hartelijk dank alweer voor je (update) emailconsult! Poeh poeh…..dat was me er een. Je sloeg de spijker weer op de kop. Hoe doe je en weet je dat allemaal toch? Echt knap!

Je bent een lieve vrouw met veel liefde en licht. Je verstaat de kunst om mensen kracht, hoop en moed te geven. Dat vind ik zo knap van je. Je bent een ECHTE strijder van en voor de liefde. Een lieve schat.

Dank voor alles.

Liefdevolle groeten, B

5 maart 2015

Hai Caroline,

Ik wil je even zeggen dat ik me al twee dagen zo ontzettend rustig voel sinds jouw healing. Zo fijn!

Het gevoel dat ik nu heb zou ik liefst even een lange tijd vasthouden. In ieder geval heb ik een hoop inzichten verkregen bij je en bevestiging. Fijn om even niet te horen dat ik gek ben…En ook praktische tips over hoe nu verder…

Ik denk dat ik in de toekomst zeker nog eens bij je terugkom. Is het niet voor mezelf, dan wel met mijn dochter en/of ook mijn zoon.

 Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. of je wil of niet! 😉

Liefs Natalie

9 oktober 2014

Aller mooiste Caroline,
Vandaag was het zover. De ontmoeting met jou, de naakte ik tegenover jou. Wat vond ik dat spannend zeg! De Reading was ongelooflijk goed, echt zo herkenbaar en voelde meteen als een soort van bevrijding.
Dank je wel!!!

Heel veel liefs, Y

18 september 2014

Hoi Caroline, ik geloof dat ik in 1 jaar tijd honderden sites, verhalen, publicaties e.d. heb gelezen rondom tweelingzielliefde & zielsliefde. Ik vind jouw site de beste en vind iedere woord die je over dit onderwerp schrijft zo echt. Bij mij viel alles in 1 keer op zijn plek. Ik denk iedere keer als ik een (zelfde) stukje lees….dit is de taal die mijn geest, lichaam en ziel verstaat en spreekt!

Gewoon prachtig en magisch… Dank je wel!

Y

10 augustus 2014

Lieve Caroline,
Ik wist niet precies wat ik kon verwachten bij een persoonlijk consult. Gelukkig stelde je me gerust en heb je duidelijk (en totaal niet zweverig :)) uitgelegd hoe je te werk gaat. Ik vond het al heel fijn om te horen dat je spreekt vanuit de bron van (onvoorwaardelijke) liefde.

En dat heb ik ook gemerkt: wat je me doorgaf was heel treffend. Zoals je situaties en personen beschreef, klopte precies met hoe ik ze ervaar. Heel bijzonder. Ook heel intens, omdat het veel rake informatie was: echt iets wat ik moet laten bezinken, maar ook concrete dingen waarmee ik echt aan de slag kan.

Ontzettend bedankt voor je treffende woorden, je nuchtere uitleg over de spirituele wereld, fijne en ontspannen sfeer en je betrokkenheid. Ik wens jou al het geluk toe en wellicht tot ziens.

Liefs, Daan

14 juli 2014

Lieve Caroline,
Ik wil je bedanken voor je consult. Ik ben er stil van. Ik heb na het lezen van je reading over mijzelf en mijn geliefde een paar dagen nodig gehad om het tot mij door te laten dringen: meerdere keren teruggelezen. Ik moest zelfs een traantje pinken. Ik zag mijn leven voorbij komen….en die van mijn geliefde, zonder dat ik hierover veel losgelaten hebt. Het was zo precies en raak. Net zoals de vorige keer. Je hebt het alweer goed verwoord en ingevoeld; en wat ik (misschien) al wist of dacht, heb je bevestigt. Het was alsof je naast mij zat en tegen mij sprak. Echt knap en zuiver. Ik kan nu voorlopig verder en ga zeker de uitdaging aan, met gebruik van je wijze adviezen, inzichten en bemoedigende woorden! Fantastisch?

Lieve Caroline, je bent een wijs, zuiver, integer en liefdevolle persoonlijkheid. Een licht in de duisternis. Ik wil je enorm bedanken voor je steun en hoop je weer eens “tegen te komen”.

Liefdevolle groeten, B

2 april 2014

Beste Caroline,

21 dagen na datum een berichtje van mij om je vanuit mijn hart te danken voor de prachtige, uitgebreide en inspiratievolle reading die je me stuurde.

En o zoveel herkenning in essentie. Maar hoe kan dat? Sommige zaken zijn zo helder en raak beschreven, ja zo in essentie! Ik word er stil van en wat ben ik diep onder de indruk Caroline. Alsof je een goed gesprek met mijn Ziel hebt gevoerd….

 Wat een mooi en dierbaar kleinood is dit verhaal me nu al geworden.

 Vanuit heel mijn wezen; grote dank!

Liefs, M

3 Februari 2014

Lieve Caroline,

Op 2 november jl. was ik bij jou voor een consult en jij vertelde me onder andere dat mijn overleden zoon, die naast me stond, liet zien dat er een baby aankomt, een kleinkind! Het zieltje was bij hem?

Je zei me, dat dat al in beweging moest zijn en dat ik het binnenkort zou horen!? Nou Caroline, wat je zei, is echt gebeurd!!

Op 31 januari vertelden mijn zoon en zijn vrouw dat ze zwanger zijn; ruim 11 weken, vanaf ongeveer 10 november 2013 en op 2 november was ik bij jou!! FANTASTISCH! Het zoveelste bewijs hoe bijzonder sterk jouw gaven zijn ontwikkeld!

Een heel dankbare Mieke

21 januri 2014

Dag Caroline,

Ik heb veel, velen malen paragnosten en mediums geconsulteerd maar tot op heden raakte niemand de kern. Ik ben echt stil van jouw wijsheid, geraakt door de liefde die je uitstraalt, je openheid en je speelsheid. Mijn uurtje bij jou aan tafel heeft mijn ogen geopend, ik sloeg telkens weer achterover van alles wat je me kon vertellen. En je wilde van te voren geen informatie van mij, dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Jouw verbinding is puur. Heerlijk mens ben je ook, ik kon met je lachen en huilen, emoties die zo dichtbij elkaar liggen. Ik voel me met je verbonden en raad iedereen aan een bezoekje aan jou te brengen. Het is zo verhelderend en voelt zo als thuiskomen. ik snap werkelijk niet dat jouw geliefde zo angstig is voor jouw licht, kracht, liefde en uitstraling. Als ik een man geweest zou zijn…..nou, dan wist ik het wel (haha).

Liefdevolle groet, Jo

21 januri 2014

Dag Caroline,

Ik heb veel, velen malen paragnosten en mediums geconsulteerd maar tot op heden raakte niemand de kern. Ik ben echt stil van jouw wijsheid, geraakt door de liefde die je uitstraalt, je openheid en je speelsheid. Mijn uurtje bij jou aan tafel heeft mijn ogen geopend, ik sloeg telkens weer achterover van alles wat je me kon vertellen. En je wilde van te voren geen informatie van mij, dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Jouw verbinding is puur. Heerlijk mens ben je ook, ik kon met je lachen en huilen, emoties die zo dichtbij elkaar liggen. Ik voel me met je verbonden en raad iedereen aan een bezoekje aan jou te brengen. Het is zo verhelderend en voelt zo als thuiskomen. ik snap werkelijk niet dat jouw geliefde zo angstig is voor jouw licht, kracht, liefde en uitstraling. Als ik een man geweest zou zijn…..nou, dan wist ik het wel (haha).

Liefdevolle groet, Jo

8 september 2013

Lieve Caroline,

Wat vond ik gistermiddag, de 2e dag van de workshop Magic & Mediumschap, weer bijzonder!
Dank voor wat je me geeft, ik voelde me heel geliefd en gezien bij de beschrijving van mijn moodboard door jou. Het is liefde….

Jouw werk is jouw passie en dat is fijn om te zien.

Mijn werk is mijn passie. Mijn zielswerk! Samen zijn we witte wereldoverbruggers… mentor, coach, en slaan wij bruggen, hoe bijzonder!!

Harte groet, Ank

24 januari 2013

Lieve Caroline,

In de jaren dat ik hier op aarde rondloop heb ik talloze mediums, helderzienden, paragnosten en aanverwante raadgevers geconsulteerd. Daaronder hele bijzondere…. telekinetische, spiritualistische en zelfs een top transfiguratiemedium uit Engeland. Ik denk dat ik rustig mag zeggen dat ik weet wat er op dit gebied te koop is.

Jouw consult echter overtrof alle andere; niet eerder heb ik een tot op de kleinste details foutloze reading mogen ontvangen. Je hebt mijn soulmate onwaarschijnlijk accuraat omschreven! Niets van wat je vertelde klopte niet, noch mbt tot haar, noch mbt tot mij. Smashing!?

Je hebt een zeldzaam schone verbinding en ik beschouw het als een eer en een voorrecht dat je me verder hebt willen helpen. Ik ben jou en je gidsen heel veel dank verschuldigd. Dankjewel voor alles! Ik wens je veel Liefde op je levenspad en ik hoop dat je nog velen bij mag staan met je prachtige werk.

Heel veel liefs, Jan Jaap

6 september 2012

Lieve Caroline,

Ik heb een aantal keer op je website gekeken, ik had het idee dat ik mijn tweelingziel ontmoet had en wilde graag een bevestiging hebben. Dit is iets wat je helaas niet met iedereen kan delen, mensen begrijpen je niet. Het bleek niet mijn tweelingziel te zijn, maar mijn soulmate. Dat is fijn om te weten. Je consult heeft heel veel indruk op me gemaakt, je vertelde dingen die je niet kon weten en die tijdens het consult naar boven kwamen. Je hebt me nieuwe inzichten en veel bevestigingen gegeven. Dank je wel daarvoor, want het geeft me zoveel rust.

Anoniem

3 juli 2012

Lieve Caroline,

Ik ben zo blij dat ik bij je geweest ben!
Nogmaals ik moet het allemaal laten zakken, maar het roert en roert en roert.

Wilde je laten weten dat je wel wat in gang hebt gezet, waar ik je heel dankbaar voor ben.

Liefs, W

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

carma coaching

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

happy heart company

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest