Caroline’s Favorites

 

 

 

www.happyheartcompany.nl 

Happy Heart Company streeft ernaar jou te herinneren aan leven vanuit een ‘happy heart’. 

Bij Happy Heart Company kun je terecht voor: 

♥ Coaching en heling van kinderen vanuit een Holistische visie
♥ Holistische KinderYoga (Happy Hippie Yoga Kids)
♥ Therapeutische KinderYoga voor hooggevoelige kinderen
♥ Heartful Coaching
Happy Heart Retreats
♥ Blooming Life Stories by Happy Heart Storytelling
♥ Happy Hippie stuff (happyhippie.nl)

Happy Heart Company legt een fundament voor een happy heart: balans, kracht, ontspanning en zelfinzicht.

www.almawattimena.nl

Als storyteller, dialoog- en ritueel begeleider put Alma sinds 2003 uit haar eigen levenservaring om organisaties en individuen aan te moedigen en te inspireren om ook hun eigen heldenreis te maken en/of daarin te volharden.

reisvangeluk.nl

Tamara van Reis van Geluk organiseert inspirerende, creatieve, anders dan anders retreats in binnen- en buitenland. Samen met Happy Heart retreats organiseren Tamara en Caroline o.a. de Free Spirit Day Retreats. 

Reis van Geluk daagt je uit om uit je comfortzone te stappen zodat je je over kunt geven aan het voluit genieten en het leren loslaten van datgene wat jou niet meer dient. Terwijl je gelijktijdig mag ervaren om vanuit je hart te leven.

Tamara biedt inspirerende en levensveranderende retreats en workshops zoals o.a. Kintsugi 

 

Carma Coaching

Heart2get.wordpress.com

Blogs over Zielsliefde, Nieuwetijdsliefde en De Nieuwe Tijd

TwinStrology

A channel where Marla talks about Twin Flames, astrology and ascension. Marla is an astrologer, intuitive and healer and she started Twinstrology to share information with twin flames and others who were awakening and trying to navigate this crazy journey we call Twin Flames. Her channel shares astrology updates and how astrology relates to ascension, Twin Flame guidance and tarot readings, hypnosis sessions that provide information for New Earth and much more.

 

 

www.adiona.nl

Happy Heart Company is aangesloten bij Adiona, een beroepsorganisatie voor professionals binnen het vakgebied kindercoaching


DIVINE LOVERS by CARMA COACHING & BLOOMING LIFE STORIES ۞

Het Heilige Mannelijke en het Heilige Vrouwelijke, the Divine Lovers zijn de geliefden van het Nieuwe Tijdperk (Aquariustijdperk).
Als architect van de Nieuwe Tijd en de Nieuwetijdsliefde mag ik vanuit mijn missie helderheid scheppen rondom leven en liefhebben vanuit een Hoog Bewustzijn-niveau, de dynamieken weerleggen tussen THE DIVINE MASCULINE & THE DIVINE FEMININE en de transformatie processen aangaande DIVINE LOVERS.

Hiervoor heb ik deze facebookpagina in het leven geroepen.

Al langer mag ik Happy & Magical Hearts de weg wijzen naar het Nieuwe Tijdperk, waarin het hoogste (zelf-)liefdes potentieel weer herkend mag worden alsmede (innerlijke) vrijheid, vreugde, onafhankelijkheid en positieve vibraties.

De Nieuwe Tijd staat voor vrijheid, eenheid, onafhankelijkheid, magische manifestaties, heilige liefdesverbindingen en co-creatie.

Op deze facebookpagina houd ik jullie o.a. op de hoogte van alle ontwikkelingen tussen the Divine Masculine en Divine Feminine en deel ik vanuit mijn hogere weten & eigen ervaringen over Divine Lovers, Nieuwetijdsliefde, High Vibrational Sacred connections.

www.zielsliefde.nl

200 ervaringsverhalen van mensen die zielsliefde hebben ervaren. Een rode draad in de meeste verhalen is dat mensen een bijzonder heftig en proces doormaken waardoor ze uiteindelijk blijvend gelukkiger in het leven zijn. Zielsliefde is vaak een levens veranderend proces, enigszins te vergelijken met een ‘bijna dood ervaring’. Waar een ‘bijna dood ervaring’ vaak minuten duurt, duurt een zielsliefde-ervaring meestal enkele jaren. Beide fenomenen laten mensen een ongekende diepe liefde ervaren waardoor de mensen volledig anders in het leven staan na de ervaring.

www.topconsulenten.nl

Caroline werkt als consulent op dit platform.
Via deze link kom je direct op haar profielpagina waar je haar ook kunt toevoegen als favoriet via het ♡ onder de profielfoto. Je kunt dan zien of Caroline aanwezig is.

Je kunt via deze lijn telefonisch via credits naar Caroline uitreiken. De tarieven staan op de nieuwspagina vermeldt.

Indien Caroline niet online is kun je naast het maken van een bel-afspraak ook een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).

Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn. Meestal in de ochtend of in de (late) middag.

Een consult plannen doe je door op de profielpagina de button ‘Bel-afspraak maken‘ aan te klikken. Ook als Caroline (niet) online en/of in gesprek is, is dit mogelijk. Je kunt dan kiezen om binnen een paar uur tijd teruggebeld te worden.

Margje – Alchemist in Wonder

Margje werkt onder de radar als Healer, Alchemist & Coach.

Haar healings zijn gebaseerd op een techniek, genaamd emotion code en body code en die technieken past zij toe om mensen te begeleiden op hun pad. Volgens Margje heeft iedereen een vorm van bagage:
Als we iets ‘heftigs’ meemaken, dan slaat de energie daarvan zich op in ons energetische lichaam en soms in ons fysieke lichaam. Veel emoties slaan zich letterlijk op voor ons hart waardoor er een soort van heartwall ontstaat; een muur van energie voor je hart. Maar dat kan ook bij andere organen het geval zijn. 
Natuurlijk zijn er ook nog andere invloeden die in ons systeem vast kunnen zitten. Denk hierbij aan het gebruik van medicijnen, de invloed van bepaalde voeding of straling. Maar ook fysieke trauma’s doen iets met je. Ik neem je mee in het proces en help je in te zien waar de haakjes zitten om ze vervolgens weg te halen zodat de bagage wegvloeit en er ook geen ruimte meer onstaat om nieuwe bagage op te slaan.”

Margje helpt al heel lang mensen en heeft een enorme rugzak met toolkits die zij kan toepassen, afhankelijk van de persoon en de hulpvraag. Of het nu gaat om voeding, of een combinatie tussen meditatie en de toepassing van kwantum fysica, het werken met energie & frequenties en/of het onderzoeken van je Human Design profiel.

www.sophiebashford.com

Sophie is een schrijfster, schepper en ambassadrice van de heilige vrouwelijke energie. Zij ondersteunt vrouwen om in contact te komen met hun innerlijke godin en op die manier zal een innerlijke transformatie worden geactiveerd.

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

carma coaching

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

happy heart company

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest