INTERESSANTE LINKS

 

 

 

www.happyheartcompany.nl 

Happy Heart Company streeft ernaar jou te herinneren aan leven vanuit een ‘happy heart’. 

Bij Happy Heart Company kun je terecht voor: 

♥ Coaching en heling van kinderen vanuit een Holistische visie
♥ Holistische KinderYoga (Happy Hippie Yoga Kids)
♥ Therapeutische KinderYoga voor hooggevoelige kinderen
♥ Heartful Coaching
Happy Heart Retreats
♥ Blooming Life Stories by Happy Heart Storytelling
♥ Happy Hippie stuff (happyhippie.nl)

Happy Heart Company legt een fundament voor een happy heart: balans, kracht, ontspanning en zelfinzicht.

www.almawattimena.nl

Als storyteller, dialoog- en ritueel begeleider put Alma sinds 2003 uit haar eigen levenservaring om organisaties en individuen aan te moedigen en te inspireren om ook hun eigen heldenreis te maken en/of daarin te volharden. 

reisvangeluk.nl

Tamara van Reis van Geluk organiseert inspirerende, creatieve, anders dan anders retreats in binnen- en buitenland. Samen met Happy Heart retreats organiseren Tamara en Caroline o.a. de Free Spirit Day Retreats. 

Reis van Geluk daagt je uit om uit je comfortzone te stappen zodat je je over kunt geven aan het voluit genieten en het leren loslaten van datgene wat jou niet meer dient. Terwijl je gelijktijdig mag ervaren om vanuit je hart te leven. 

Tamara biedt inspirerende en levensveranderende retreats en workshops zoals o.a. Kintsugi 

 

Carma Coaching

Heart2get.wordpress.com

Blogs over Zielsliefde, Nieuwetijdsliefde en Full Moon Messages

www.twinflames1111.com

Cassady Cayne heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de Tweelingziel-reis en bevindt zich nu in de laatste fase van haar reis; THE UNION.
Op haar site vind je blogs, ondersteuning in de vorm van (gratis) kits, video’s & tools en nog veel meer. Ze werkt vanuit haar hogere-hart en staat voor het schoon,- en hooghouden van je energie.

www.droomvrienden.nl

DroomVrienden – Spiritueel forum over Dromen, ZielsLiefde en de ontwikkeling van ZelfKennis

www.adiona.nl

Happy Heart Company is aangesloten bij Adiona, een beroepsorganisatie voor professionals binnen het vakgebied kindercoaching

www.lichtwerkersnederland.nl

Carma Coaching is aangesloten bij Lichtwerkers Nederland.
Denise en Davy werken samen met andere lichtwerkers om een groot publiek te bereiken, opdat we met zijn allen nieuwe wegen kunnen creëren. Co-creatie is in deze tijd onmisbaar.

Bij Lichtwerkers Nederland ligt de focus op positiviteit. Positieve energie voedt en transformeert.

 

www.zielsliefde.nl

200 ervaringsverhalen van mensen die zielsliefde hebben ervaren. Een rode draad in de meeste verhalen is dat mensen een bijzonder heftig en proces doormaken waardoor ze uiteindelijk blijvend gelukkiger in het leven zijn. Zielsliefde is vaak een levens veranderend proces, enigszins te vergelijken met een ‘bijna dood ervaring’. Waar een ‘bijna dood ervaring’ vaak minuten duurt, duurt een zielsliefde-ervaring meestal enkele jaren. Beide fenomenen laten mensen een ongekende diepe liefde ervaren waardoor de mensen volledig anders in het leven staan na de ervaring.

Margje – Alchemist in Wonder

Margje werkt onder de radar als Healer, Alchemist & Coach.

Haar healings zijn gebaseerd op een techniek, genaamd emotion code en body code en die technieken past zij toe om mensen te begeleiden op hun pad. Volgens Margje heeft iedereen een vorm van bagage:
Als we iets ‘heftigs’ meemaken, dan slaat de energie daarvan zich op in ons energetische lichaam en soms in ons fysieke lichaam. Veel emoties slaan zich letterlijk op voor ons hart waardoor er een soort van heartwall ontstaat; een muur van energie voor je hart. Maar dat kan ook bij andere organen het geval zijn. 
Natuurlijk zijn er ook nog andere invloeden die in ons systeem vast kunnen zitten. Denk hierbij aan het gebruik van medicijnen, de invloed van bepaalde voeding of straling. Maar ook fysieke trauma’s doen iets met je. Ik neem je mee in het proces en help je in te zien waar de haakjes zitten om ze vervolgens weg te halen zodat de bagage wegvloeit en er ook geen ruimte meer onstaat om nieuwe bagage op te slaan.”

Margje helpt al heel lang mensen en heeft een enorme rugzak met toolkits die zij kan toepassen, afhankelijk van de persoon en de hulpvraag. Of het nu gaat om voeding, of een combinatie tussen meditatie en de toepassing van kwantum fysica, het werken met energie & frequenties en/of het onderzoeken van je Human Design profiel.

www.sophiebashford.com

Sophie is een schrijfster, schepper en ambassadrice van de heilige vrouwelijke energie. Zij ondersteunt vrouwen om in contact te komen met hun innerlijke godin en op die manier zal een innerlijke transformatie worden geactiveerd.

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest