Zielsverwantschap & Nieuwetijdsliefde

 

In een Zielsliefde-verbinding weet je dat je een hartsrelatie hebt en dat alle gebeurtenissen inzicht geven in oude patronen, overtuigingen en blokkades. Je bent hier (op aarde) om dit te helen. Dat is zielsgroei.

Alles wat er tussen Zielsgeliefden gebeurt, toont een patroon dat even oud is als de reis van de ziel. De cyclus tussen zielsverwanten gaat duizenden jaren terug en in al die lagen ervaar je die verbinding. Daarnaast ontvang je door zo een diepe liefde een glimp op van de eeuwigheid. 

Zielsverwanten zijn elkaars ultieme spiegel en hen wordt dus heel diep gevraagd van binnen een diepe innerlijke transformatie aan te gaan die dan, als dat lukt of deels lukt, enorm ten goede komt aan de verbinding.

Een ware zielsverbinding is bedoeld voor jouw zielsgroei en evolueert van een in hoofdzaak lichamelijke, passionele en intense liefde in een wezenlijke, Goddelijke liefde vanuit mededogen en vrijheid. 

Een ware zielsverwant is een spiegel die onbewuste en onzichtbare aspecten van het Zelf weerspiegelt. Dit helpt jou om totaliteit te ervaren, om bij jezelf thuis te komen.

Pure liefde leidt naar het Universele. En onvoorwaardelijke liefde is om te geven zonder te krijgen, het is liefde die geeft om de vreugde van het geven.
Dat is compassie. De hoogste vorm van liefde.

Wees je (ziels)geliefde maar eindeloos dankbaar voor de wegen die hij of zij jou toont. En vertel jezelf dat het nu tijd wordt om alle verdriet en pijn te ontstijgen door er totaal doorheen te gaan. Dat is transformatie en dan kun je binnenstappen in het pure grenzeloze bestaan van het nieuwe tijdperk, de dualiteit overstijgend.

Echte liefde is gebaseerd op vrijheid (het nieuwe partnerschap), verwachting reduceert namelijk vrijheid en vrijheid is de essentie van nieuwetijdsliefde. 

We zitten nu in de overgang naar het Nieuwe Tijdperk, het Aquariustijdperk.

Er is sinds het jaar 2012 een belangrijke versnelling geweest in het ontwaakproces van de mensheid. Gebeurtenissen op wereldschaal en verschuivingen in bewustzijn tonen enorme veranderingen aan.

“Het is tijd voor een hereniging: het begin van de terugkeer naar EENHEID. Het is tijd om bewust een verbintenis aan te gaan, eerst met je zelf en je Hogere-Zelf, en vervolgens met diegenen om je heen met wie je voorbestemd bent om de ‘dans van het nieuwe paradigma’ te ervaren. Relaties zullen zich zo ontplooien dat er meer begrip voor elkaar en een dieper gevoel van saamhorigheid zal opbloeien, omdat men meer vanuit het hart leeft, met de Geest als gids in plaats van het ego. Dit is de tijd dat je ziel het uiterste punt van haar reis in afgescheidenheid heeft bereikt, en nu is zij klaar om aan de reis van Hereniging, Vrijheid en Integratie te beginnen.”

Door een ontmoeting met een zielsgeliefde heb jij je in het Vissentijdperk volledig mogen wijden aan je Hogere-Zelf, zodat jij je hebt kunnen bevrijden van alle zelf-opgelegde beperkingen. Je hebt in feite een adembenemende’ reis de diepte in’ gemaakt! In de diepte van die leegte duiken betekende in feite een omarming van al je emoties en heling van al je onbewuste patronen, angsten, blokkades en schaduwkanten.

In de nieuwe tijd, de Heilige Matrix, kun je dan (eindelijk) uit het sjabloon van je oude leven breken en onbevreesd in jouw waarheid en het Nieuwe Partnerschap staan.

Zielsverwantschap is een oeroud pad, voor hen die voorbestemd zijn om de reis naar de ver gelegen kusten van de liefde te maken. Iedere zielsverbinding kent een immense schoonheid en een extatische kracht, maar vraagt ook om een enorme hoeveelheid aan persoonlijke moed. Want je wordt door je Goddelijke tegenhanger direct naar het centrum gevoerd waarin jij jezelf ontkent of beperkt.

Transformeren is een enorme uitdaging, een soort van involutie. Ook voor diegenen die hun Kosmische Geliefde/Nieuwetijdsgeliefde (al) tegen zijn gekomen.

Het is heel moeilijk om dit allemaal in te zien en hierin ondersteunt Caroline jou graag. 
Zij is (ook) jouw spiegel.

“Important encounters are planned by the souls long before the bodies see each other” ~ Paulo Coelho

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest