Nieuws

 

Op ieder type consult is een wachtlijst ontstaan.
Je kunt eventueel een spoedconsult overwegen. Zie de informatie hieromtrent op deze nieuwspagina of in het menu Consult-Aanvragen.

Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter.
Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

Let op, per 1 juli a.s. zullen alle readings/consulten en trajecten worden aangeboden bij Piith op de Laarderweg te Bussum. Piith is een Holistische groepspraktijk en yogacentrum en staat voor Professionele Integratieve Interactieve Therepeuten.
Tevens zullen hier ook de KinderYoga lessen gaan plaatsvinden (vanaf september 2023) en alle workshops worden aangeboden.

 

Spoedconsulten kunnen per heden ook worden aangevraagd, sessies worden dan zsm en/of op de eerstvolgende vrijdag of zaterdag(ochtend) ingepland.
Hier geldt een dubbel tarief voor.

Mocht je binnen een paar dagen bij Caroline terecht willen dan kun je een spoedconsult aanvragen en het product twee keer bestellen. Dat doe je door het aantal te wijzigen van 1 naar 2.
Geef bij de omschrijving dan aan dat het om een ‘spoedje’ gaat.

Per 12 mei 2023 worden de aanvragen voor THE HIGH VIBRATIONAL HEALING SESSIES tijdelijk stopgezet wegens een grote hoeveelheid aan aanvragen.

Zodra Caroline weer ruimte heeft laten we dat hier, op deze nieuwspagina, weten alsmede in menu consulten en aanvragen

 

 

Caroline werkt als consulent bij Topconsulenten.
Je kunt via deze lijn telefonisch via credits naar haar uitreiken:
★ Maandag t/m Vrijdag is het tarief 1,60 euro p/m
★ Weekend 1,80 euro p/m
★ Feestdagen 2,00 euro p/m

Chatten is ook mogelijk. Het tarief hiervoor is 1,80 p/m

Indien Caroline niet online is kun je naast het maken van een bel afspraak ook voor 11,11 euro een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).
Je kunt Caroline vinden onder de naam Carma Coaching of boxnummer 592.
Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn. Meestal in de (late) middag.

Ook kun je een bel afspraak maken. Dat doe je door op de profielpagina de button ‘Belafspraak maken‘ aan te klikken. Ook als Caroline in gesprek en/of niet online is, is dit mogelijk.
Je kunt dan kiezen om binnen een paar uur tijd teruggebeld te worden.
Dit lukt natuurlijk niet altijd;-), maar de optie is er.

 

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest