Nieuws

 

Op ieder type consult/traject is een wachtlijst ontstaan.
Je kunt eventueel een spoedconsult overwegen. Zie de informatie hieromtrent op deze nieuwspagina of in het menu Consult-Aanvragen.

Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter.
Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

Energie-werk d.m.v High Vibrational Healing sessies (5) inzake Zielsverbindingen 

Met zoveel liefde en trots presenteert Caroline dit ‘nieuwe’ healing traject, iets waar zij lang mee bezig is geweest om te ontwikkelen.
Het is een traject met veel herprogrammering tools en healing methodes waardoor je zielsverbinding naar een hogere vibratie verschuift.

Veel readings of meditaties/visualisaties geven je bevestiging, informatie en/of antwoorden, maar bieden niet echt de mogelijkheid om de pijn, blokkades, negativiteit of diepere emoties die meekomen in een zielsliefde-connectie op een praktische manier te veranderen of te helen. 

Met bewezen methoden herbedraden we je wezen, ruimen we oude blokkades op, verwijderen we de (eventuele) heart-wall en verder alle negativiteit die je in je systeem vasthield. We herkalibreren jouw systeem radicaal, zodat we tastbare resultaten verkrijgen in jouw leven, iets dat voor altijd bij je zal blijven.

All-in tarief voor 5,5 uur: €555 (regulier €610,50)
Het betreft vier sessies van 1 uur + 1 sessie van 1.5 uur in de praktijk te Bussum of indien gewenst online (m.u.v de 90 minuten sessie).
Gespreid betalen (in 2 of 3 termijnen) is mogelijk, kies bij de aanvraag dan voor de optie BANKOVERSCHRIJVING en geef het even aan bij de comments.

Informatie met betrekking tot het Coronavirus
De gezondheid en veiligheid van jou als client, de samenleving en van Caroline is het allerbelangrijkste.
Carma Coaching blijft de adviezen van de overheid en beroepsorganisaties op de voet volgen en past eventuele maatregelen hierop aan.

UPDATE WERKWIJZE Juni 2022
We verzoeken je bij binnenkomst je handen te ontsmetten en anderhalve meter afstand tot Caroline te houden.
Als vanzelfsprekend vragen we je alleen naar de praktijk af te reizen indien je geheel vrij bent van (Corona gerelateerde, griep,- en/of verkoudheids)klachten

Mochten er (wederom) wijzigingen plaatsvinden rondom contactberoepen dan wordt dat op deze nieuwpagina vermeldt. Alle type readings/consulten kun je indienen via het menu Consult aanvragen. 

Spoedconsulten kunnen per heden ook worden aangevraagd, sessies worden dan zsm en/of op de eerstvolgende vrijdag of zaterdag(ochtend) ingepland.
Hier geldt een dubbel tarief voor.

Mocht je binnen een paar dagen bij Caroline terecht willen dan kun je een spoedconsult aanvragen en het product twee keer bestellen. Dat doe je door het aantal te wijzigen van 1 naar 2.
Geef bij de omschrijving dan aan dat het om een ‘spoedje’ gaat.

Caroline werkt als consulent bij Topconsulenten.
Je kunt via deze lijn telefonisch via credits naar haar uitreiken (gebaseerd op het reguliere uurtarief):
★ Maandag t/m Vrijdag is het tarief 1,85 euro p/m
★ Weekend & Feestdagen 1,95 euro p/m

Indien Caroline niet online is kun je naast het maken van een bel afspraak ook voor 11,11 euro een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).
Je kunt Caroline vinden onder de naam Carma Coaching of boxnummer 592.
Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn. Meestal in de (late) middag.

Ook kun je een bel afspraak maken. Dat doe je door op de profielpagina de button ‘Belafspraak maken‘ aan te klikken. Ook als Caroline in gesprek en/of niet online is, is dit mogelijk.
Je kunt dan kiezen om binnen een paar uur tijd teruggebeld te worden.
Dit lukt natuurlijk niet altijd;-), maar de optie is er.

 

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

 

Volg ons op onderstaande kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest