carma coaching consult

Nieuws

 

Op ieder type consult is een wachtlijst ontstaan.
Je kunt eventueel een spoedconsult overwegen. Zie de informatie hieromtrent op deze nieuws pagina of in het menu Consult-Aanvragen.

Ook met het beantwoorden van de (algemene) e-mail loopt Caroline achter.
Dank voor je begrip, flexibiliteit en geduld!

VAKANTIE: van 25 maart 2024 tot en met 1 april 2024 is de praktijk gesloten i.v.m een inspiratiebreak. Gedurende deze periode worden er geen consulten aangeboden. Uiteraard kun je wel consulten, trajecten aanvragen.

Let op: Indien je een consult aanvraag hebt gedaan of een e-mail hebt verstuurd, check je spamfolder of ‘de map ongewenst’. Met name bij Hotmail en & G-mail accounts is dit vaak het geval.
Het zou vervelend zijn als je het idee zou krijgen als we geen (snelle) reactie zouden geven op een aanvraag of bericht.

De Magische Reis

NIEUW! (120 minuten)

Per 1 januari 2024 kun je ‘De Magische Reis’ boeken.
Deze twee uur durende reis omvat alles wat ook maar met Wicca/Godinnen energie,- en magie te maken heeft zoals o.a: Spreuken, Mantra’s, Rituelen, Godinnen, Wicca Vibes, (Volle Maan) Ceremonies etc.
Caroline stemt zich volledig af op jouw wicca-energy waardoor ze je jouw persoonlijke magische gereedschapskist kan meegeven voor spirituele genezing.

 

 

 

 

 

 

 

De reis betreft een zacht geleid herstel van ‘t Zelf, via o.a mantra’s, wicca rituelen en kaarten, spreuken, creativiteit (bijv. moodboard maken of eigen altaar), Soul Retrieval (ziele-delen terughalen uit vorige levens en deze terug in de puzzel leggen zodat je je kracht terugclaimt), werken met de Godinnen-energie, met magische kleuren, kruiden, kristallen, wierook etc.
Het bezoeken van heilige cirkels, (in)gewijde plekken creëren of bezoeken (bij vollemaan) kan ook onderdeel zijn van deze reis.
Helemaal afgestemd op jou.

 

PERSONAL HAPPY HEART RETREAT (één op één met Caroline)

Kernwoorden van dit persoonlijke retreat zijn;
Verbinding, Heling, Intuïtie, Kracht, Zelfliefde, Liefde & Ware Liefde,
Gevoel, Mindset (gedachten), Manifestatie, Visualisatie en Wijsheid.
Enkel aan te vragen via het contactformulier.
Het Personal Happy Heart Retreat wordt aangeboden van April tot en met September.
Lees hier meer!

 

Spoedconsulten

Spoedconsulten kunnen per heden ook worden aangevraagd, sessies worden dan zsm en/of op de eerstvolgende vrijdag of zaterdag(ochtend) ingepland.
Hier geldt een dubbel tarief voor.

Mocht je binnen een paar dagen bij Caroline terecht willen of op de eerst volgende vrijdag of zaterdagochtend (temeer we consulten regulier aanbieden van maandag tot en met donderdag) dan kun je een spoedconsult aanvragen en het product twee keer bestellen. Dat doe je door het aantal te wijzigen van 1 naar 2.
Geef bij de omschrijving dan aan dat het om een ‘spoedje’ gaat.

 

Caroline werkt als consulent bij Topconsulenten.
Je kunt via deze lijn telefonisch via credits naar haar uitreiken:
★ Maandag t/m Vrijdag is het tarief 1,80 euro p/m
★ Weekend 1,90 euro p/m
★ Feestdagen 2,00 euro p/m

Chatten is ook mogelijk. Het tarief hiervoor is 1,80 p/m

Indien Caroline niet online is kun je naast het maken van een bel afspraak ook een text consult aanvragen (jouw vraag wordt dan binnen 24 uur in 500 karakters beantwoordt).
Je kunt Caroline vinden onder de naam Carma Coaching of boxnummer 592.
Caroline is niet op vaste dagen ingelogd maar probeert een aantal uren per week aanwezig te zijn. Meestal in de (late) middag. Bekijk regelmatig deze pagina om op de hoogte blijven van het laatste nieuws

Ook kun je een bel afspraak maken. Dat doe je door op de profielpagina de button ‘Belafspraak maken‘ aan te klikken. Ook als Caroline in gesprek en/of niet online is, is dit mogelijk.
Je kunt dan kiezen om binnen een paar uur tijd teruggebeld te worden.
Dit lukt natuurlijk niet altijd;-), maar de optie is er.

 

We ontvangen regelmatig (Algemene Vraag) e-mails, uiteraard zijn wij dankbaar dat je ons op de hoogte wilt houden van het laatste nieuws en/of je verhaal wilt delen, maar we kunnen helaas niet overal inhoudelijk op ingaan. Readings zijn aan te vragen via het menu Consulten en aanvragen. Dank voor je begrip!

 

 

 

Social Media

 

Carma Coaching is actief op diverse platforms en social media.

Volg Caroline's blogs op haar blogpagina Heart2get:

 

carma coaching

Carma Coaching is gevestigd te Bussum, Noord-Holland (Nederland)

Wil je een donatie doen aan Carma Coaching ♥ Dat kan via deze pagina, dankjewel!

happy heart company

⋙•-•-•-•➤ Happy Heart Company brengt balans, ontspanning, zelf-inzicht maar voorop staat het creëren van innerlijke rust en (streven naar) leven met een open en Happy Heart a.d.h.v Holistische & Therapeutische kinderYoga, Life & Heartful Coaching voor kinderen en volwassenen, training & heling.

www.happyheartcompany.nl

 

 

Pin It on Pinterest